antosia25 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 witam wszystkich mam takie pytanie biore tabletki anty o godzinie21 ale mam zawsze rano problemy ze stolcem są one luźne i występują rano około godziny 9 czy to wpływa na działanie tabletek wyczytałam tu na forum że niby tak i powinnam sie zabezpieczac przez 7 dni no to nie wiem czy wogóle ma sens branie tych tabletek jak u nie ta przypadłaśc występuje dziennie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 Hmm wg mnie to nie ma wplywu na dzialanie tabletek. Tabletka dziala jesli w ciagu 4h od polkniecia nie zostanie wydalona z organizmu - poprzez wymioty czy rozwolnienie. Od godziny 21 do 9 rano mija az 12h, wiec moim zdaniem jestes zabezpieczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antosia25 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 dzięki troszku mnie uspokoiłaś mam nadzieje że masz racje może ktos jeszcze wie coś na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eee substancje z tabl Napisano Kwiecień 13, 2006 do rana sa juz w twojej krwi...wiec trudno je wydalić droga pokarmowa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antosia25 0 Napisano Kwiecień 13, 2006 dzięki wielkie czyli wcale nie potrzebuje dodatkowego zabezpieczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość katarzynka jarzebinka Napisano Kwiecień 13, 2006 gdzie wyczytalas ze prze z 7 dni masz sie zabespieczac po oddaniu stolca buheheh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach