Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samsara71

co robić, gdy On nie chce się ze mną kochać?

Polecane posty

Gość Samsara71

Witam! Sprawa wygląda następująco... Ja i mój facet tworzymy moim skromnym zdaniem naprawde udany związek... wspólna płaszczyzna komunikacji... wspólne zainteresowania... szacunek i wszystko to, co miedzy dwojgiem zakochanych ludzi być powinno:) oprócz jednego - seksu. Sama nie wiem, co o tym myśleć, ale... On jakby nie czuje potrzeby iść ze mną do łóżka. Jest miedzy nami czułość, bliskość, intymnośc, ale do samego aktu nie doszło:/ Czasami głupio się czuje, po raz kolejny poruszając ten temat w naszych rozmowach, bo czuje się ( o ironio!) jakbym go do czegoś zmuszała - jakbym zmuszała ukochanego faceta do tego, zeby mi sie oddał:( gubie sie w tym wszystkim, staram sie zrozumiec, ale nie potrafię. Chociaz wiem, ze on chce mojego dobra, ze mu zalezy, to czasem czuje sie odepchnieta... niechciana, a przez to i sfrustrowana. Czy Wy panowie, moglibyście mi to wyjaśnić? Powiedzieć, dlaczego zakochany facet nie dązy do tego, by skonsumować związek z kobieta, którą uwielbia i która wydaje mu sie atrakcyjna fizycznie? Dodam jeszcze, że jednym z jego wyjaśnień tej sprawy było stwierdzenie, ze ,,jeszcze niegdy nie był z kimś, na kim mu zależało" i ... tu sie pojawia druga kwestia "ani z dziewicą"... Nie jestem już nastolatką. Z decyzją o pierwszym razie czekałam na kogoś, kogo pokocham. Teraz tak jest i co? Stanowi to niejako problem (?!) Juz pomjając fakt, że przez tę cala sytuacje czuje sie troszenkę jak z jakims bagażem, czy wręcz defektem, to jeszcze no... powiem szczerze - smiac mi sie ptzez łzy chce, ze tylu kolesi, ktorzy byli mi obojętni robiło wszystko, co w ich mocy by zaciągnąc mnie do łożka, a ten Jedyny wcale sie do tego nie spieszy... Ehh... Juz sama nie wiem, co o tym myslec:/ Z góry dziekuje za wypowiedzi, które pomogłby mi zrozumieć, co sie tak właściwie dzieje:) Pozdrawiam serdecznie:)

Gość balwan
czy 71 to rok Twojego urodzenia? jesli tak to masz odpowiedz masz swopje lata czekasz na tego jedynego a on jeszcze nie wie czy chce byc z Toba do konca zycia

Gość Samsara71
71 to ani rok mojego urodzenia ani wiek - tak w gwoli ścisłości;) Mam 21 lat:) i nigdy nie powiedziałam nic, co mogłoby mu nasunąć myśl iż oczekuję oświadczyn:)

Gość balwan
moze jest oziebly i nie potrzebuje seksu...nie pomoge Ci bo nie mam pojecia o co moze chodzic

Gość to zalezy
a ile juz jestescie razem??

Gość Samsara71
No właśnie kurcze nie jest! Jest czuły, lubie różnego rodzaju zabawy i pieszczoty... Problemem jest tylko sam akt:/ Ja naprawde nie rozumiem w czym rzecz i jak temu zaradzić...

Gość Samsara71
jesteśmy razem pół roku:)

Sprawa jest banalna. Twój facet ma po prostu stracha. Wierz mi albo nie ale faceci też mogą się bać np. że się skompromitują (czytaj nie sprostają oczekiwaniom partnerki)

Gość a taki jeden ...
napisałaś, że łączy was " ..wspólna płaszczyzna komunikacji..." skomunikuj sie z nim.. ;) w moim wypadku było tak, że ona mnie swoją urodą, sposobem bycia ... onieśmielała. trochę była tak jak... nie wiem... najwspanialszy eksponat...

Gość ona czula niezwykle
a taki jeden---> :) jestes naqszym ekspertem

Gość a taki jeden ...
🖐️ ;)

Zaradzić możesz w sposób prosty weź sprawę w swoje ręce (dosłownie). Jeżeli chłop spotka się ze zdecydowaną inicjatywą z Twojej strony jego nieśmiałość i obawy zostaną nieco złagodzone.

Gość ona czula niezwykle
a taki jeden--->umów się ze mną:) ile masz lat? tak okolo?

Gość hihihi----
a może On się obawia tego Twojego pierwszego razu? może bedziesz pierwsza dziewica z ktora bedzie sie kochał? może Go to blokuje, nie wiem porozmawiaj z Nim , ja też mam 21 lat, jestem z chłopakiem ponad 3 lata a tO stało się wtedy gdy tego chcialam,duzo rozmawialiśmy i rozmawiamy nadal ..o wszystkim :) to wspaniale gdy chłopak może być zarówno Twoim mezczyzna jak i przyjacielem

Gość Samsara71
Jeśli chodzi o tą kompromitację... Ja mam świadomośc tego, że pierwszy raz bedzie raczej mało przyjmeny, że pewne rzeczy przychodzą z czasem... I rozmawialiśmy o tym:) Dla mnie naparwdę liczy się sama bliskość... jego dotyk... jego spojrzenie:) To ma dla mnie ogromną wartość! I ja mu o tym mówię... więc skąd ten strach? A taki jeden - zapewniam Cię, że rozmawiamy ze sobą:) Ale widzisz mam wrażenie, że On sie przejmuje całą sprawą bardziej niż mi o tym mówi i że go to jakoś wewnętrznie męczy. Ja chce tylko, żeby miedzy nami bylo tak cudownie jak to mozliwe:)

Gość a taki jeden ...
miło mi :) 30 latek mam ;)

No to do dzieła kobieto. Czemu do cholery takie wyemancypowane we wszystkim chcące dorównać facetom a jednak w sprawach sexu zachowyjecie się Drogie panie jak Wasze prababki i czekacie na pierwszy krok faceta (nawet jak widzicie że mu to sprawia trudność)?

Gość ona czula niezwykle
a taki jeden------->drwal:(?

Gość Docent Seksuologii
Wloz mu olowek w pupe. Gwarantuje ze mu stanie. A jak sie bedzie migal to przywiaz go do lozka i zrob to na jezdzca. Zdrowa pozycja. Bedziesz miala jedrniejsze uda i posladki.

Gość a taki jeden ...
ja tam zawsze byłem pełen zachwytu jak moja niunia przejmowała inicjatywę ... :)

No to do dzieła kobieto. Czemu do cholery takie wyemancypowane we wszystkim chcące dorównać facetom a jednak w sprawach sexu zachowyjecie się Drogie panie jak Wasze prababki i czekacie na pierwszy krok faceta (nawet jak widzicie że mu to sprawia trudność)?

Zycie po życiu... Tu nawet nie o to chodzi. Powiedzmy, że byłabym w stanie \"wziąć sprawy w swoje ręce\" jak to nazwałes;) ale widzisz... Obawiam się, że ta cała moja determinacja może go jakoś onieśmielić. A jak coś wtedy nie wyjdzie, to będzie jeszcze gorzej... Dlateg póki co obrałam strategię, ze czekam... az bedzie gotowy, az.... zaufa mi wystarczająco (?) Myslisz, że źle robie? Pozdrawiam:)

Gość ona czula niezwykle
a taki jeden------->to moze ja się wycofam....

Rzeczywiscie jest to dosc dziwne ze facet unika sexu.Mamy to zakodowane ze potrzebujemy wlozyc penisa W czasie gdy dziewczyna nie jest gotowa na sex to sa rozne sposoby zabawy w akt plciowy Miedzy piersi,miedzy uda.w zwineta dlon dziewczyny ,miedzy stopy itd.Jestem ciekawy w jaki sposob on sie rozladowuje ?

Gość Pradziadek przy Saniach
Ja moglbym tego kawalera przeszkolic. Sluze.

Sorry jurek ale pierdzielisz głupoty. Zakodowane to może mamy ale jak się człowiekowi (może Tobie nie) dziewczyna bardzo ale to bardzo podoba to strach przed popełnieniem jakiegoś fopa może być na tyle duży że gościa przytyka. Pewnie jak wyrwie jakąś laskę w pubie na jedną noc to może stres jest mniejszy (no chyba że to pierwsza wyrwana laska).

Gość lilka79
moze tez jest cnotliwy, ale wstydzi sie do tego przyznac. Wbrew pozorom wielu 20-parolatkow nie zaznalo jeszcze seksu ale za Chiny sie do tego nie przyznaja:) Powiedzial Ci, ze nie a teraz sie boi ,ze to wyjdzie w praniu, hi, hi historyjka wielokrotnie przerabana przeze mnie i moje kolezanki. Male oszusty z nich!

Zgadzam sie z toba ze u faceta wystpuje taki stres ze moze zaniknac erekcja nie odkryles Ameryki ale to nie ma miejsca w ukladach gdy sie przyjaznia i chodza ze soba pol roku