Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniszczone rece

Krem do bardzo zniszczonych rak.Jaki?

Polecane posty

Gość zniszczone rece

poleccie jakis

Gość Anetusineczuneczka
polecam z Dove w takim złoto-żółtym opakowaniu, on jest z proteinami jedwabiu- jest extra! moja mama ma fatalne ręcę i do tej pory używała samej 'taniochy' i jej nic nie pomagało, ale od kiedy używa tego kremu, ma piękne dłonie, jak młoda kobieta (a wcale taka młoda nie jest);) on jest antystarzeniowy- polecam!!! :D cena: ok.8 zł, ale jest jej wart- buziaki:*

Gość całkiem fajny jest
avon, seria spa z minerałami z morza martwego czy coś takiego...w szarej tubce. dłonie od razu stają się gładkie, szybko się wchłania i ten zapach.....:)

ja polecam Garniera (intensywna pielęgnacja suchej skóry) a miałam poważne problemy .mam styczność z różnymi środkami -dorabiając sobie na szkołę sprzątam ,a nie potrafię w rękawiczkach .ręce miałam jak staruszka pomarszczone ,wysuszone,paznokcie lepiej nie mówić .Jak tylko zaczęłam stosować ten krem to w tej chwili nie rozstaje sie z nim .wygładziły \"zmarszczki\"skórę mam teraz delikatną na dłoniach,paznokcie ładnie rosną.Polecam jest to jedna z moich ulubionych firm koszt:w granicach 8 zł.

Gość kosmetyki dove
to badziew, ale krem do rąk z tej firmy - rewelacja :)

tylko neutrogena:) jest rewelacyjny i bardzo wydajny:)

Jak dla mnie Kamill w zielonym opakowaniu. Ładnie natłuszcza i wygładza.

Gość Apeironka
Neutrogena jest dobra to fakt, ale mi najbardziej pomaga krem z Yves Rocher z wyciagniem z arniki, w takim żółtym opakowaniu. naprawdę rewelacja!

kamil jest ok. Teraz mam kremik z woskim pszczelim Nivelazione firmy Farmona. Bardzo fajny, rewelacyjnie natłuszcza, skóra mięciutka. Kosztuje ok. 5-6 zł.

Gość Wypróbowałam
wszystkie o których piszecie i naprawdę ten DOVE jest najlepszy.

Gość gość
Krem maska Dermiki z serii Ceramidia z mocznikiem i gliceryną jest super. Poradzi sobie z bardzo zniszczonymi dłońmi z całą pewnością . U mnie sprawdził się na szóstkę

Gość Justii2
Ja używam Larens Peptidum Hand Cream. 33 zł bardzo wydajny i bardzo skuteczny. kupuje tutaj: www.expert.wellu.eu