Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Millli

Serum lub krem na ujędrnienie piersi?

Polecane posty

Witam :) Znacie może jakieś dobre, znaczy dające zadowalające efekty serum lub ew. krem na ujędrnienie biustu, który trochę stracił niestety przez odchudzanie?

hmm ja polecam Ireny Eris Body Art \"intensywnie ujedrniajacy balsam do pielegnacji biustu\" dla mnie dobry :) sa dwie wersje, ja uzywam tej dla wiekszych biustow C+ nie wiem jak ten dla A/B :P

czy ten ostatni jast w takim rozowawym opakowaniu? bo jak tak, to mam ten sam i popieram, ze rewelacja!!!!

TEż mam ten Eveline do biustu i uważam, że po 2 tyg stosowania 2 razy dzienie skóra jest bardziej napięta a biust zawsze jest podniesiony. Wykonuję też masaż. A o tym na cellulit nie słyszałam. W jakiej mniej więcej cenie jest? TEraz stosuję mój ulubiony Vichy ale jak Eveline jest dobry to tez bym kupiła.

A ten Eveline można raczej wszędzie kupić, czy w \"lepszych\" sklepach? I w jakiej cenie mniej więcej? :>

Kuracja antycell. eveline składa się z trzech etapów czyli trzech tubek :) Myjący piling do ciała (ok.8-9 zł.), Serum do wcierania (12 zł) I Krem do wcierania (10-12 zł) A więc ceny całkiem całkiem :) ALe trzeba pochodzić po skelpach bo w niektórych to nawet widziałam serum za 18 zł!! Aha no i tubki są po 200 ml a więc dość duze:)

Hehe, no to faktycznie ... nie zawsze tańsze znaczy gorsze :) Z celulitem się juz prawie uporałam na szczescie ćwiczeniami :)

Znalazłam w domu ten krem wyszczuplająco-antycelulitisowo firmy Eveline (do pupy, ud, brzucha, ramion) (pewnie mama kupila;)) i przyznaję, że już po kilku użyciach widzę poprawę=D Az chę się żyć=D=D

Gość ja eris polecam
!!!!! bardzo polecam!!!!