Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dog in the fog

MóJ NAJLEPSZY, NAJUKOCHAŃSZY KOSMETYK!! WPISUJCIE BESTSELLERY!

Polecane posty

Gość a dieta
wszystkie są takie same, najlepiej u ruskich na targu kupywać :)

Żel krem supernawilżający Dawka szczęścia dla skóry Happyderm Łoreala-the best(mam tłustą cerę a radzi sobie z nią znakomicie-nie muszę używać kremów matujących)

intensywnie ujedrniajacy balsam do pielegnacji biustu- Eris body art :) no i jesli to kosmetyk..Etiaxil

mnóstwo tego,lecz wpiszę tylko artykuły pierwszej potrzeby;) * krem Dove body silk - do ciała - cudny * balsam brązujący kolastyna -Active body z wyciągiem z orzecha włoskiego -pięknie pachnie * tusz Astor - ultra volume w wersji ze szczoteczką - z moimi rzęsami robi cuda * peeling st. ives morelowy - buźka jak pupcia niemowlęcia * podkład maybelline Dream matte mouse - absolutny hit!

Gość dla mnie....
idealny jest 1. róż do policzków Maybelline expertwear blush: babydoll peach 2. rozświetlacz Estee Lauder Ideal Light 01 3. lakier do paznokci Inglot Silk Wrap - zostawia śliczny połysk na paznokciach i jednocześnie wzmacnia się

Gość dla mnie....
no i oczywiście Modelujący krem do biustu Body Art dr Eris!!!!!!!!!!!!!!!1

- Chanel, Teint Fluide Universel / Chanel, Voile Universel (zalezy od okazji) 🌻 - Bourjois, Volume Glamour/Bourjois, Coup de Theatre (j.w.) 🌻 - Dax Cosmetics, Cashmere 🌻 - Neutrogena, krem do rąk 🌻 - Rexona Crystal, spray - Nivea Soft - Iwostin, emulsja matująca Purritin - Nivea, pomadka ochronna jabłkowa 🌻 - Scholl, peeling do stóp - i krem tłusty Dermosan :classic_cool:

Gość roadrunner
moja dziewczyna przepada za cieniami isa dory czy coś tam

Gość hehe nawet męski głos mamy
:) męskie bestsellery oczywiście też mile widziane :) Przydadząsienaszym menom :) Mój hit: *********** krem Johnos & Johnson taki w pudełeczku zakręcanym, pielęgnacyjny :) Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

:) męskie bestsellery oczywiście też mile widziane :) Przydadząsienaszym menom :) Mój hit: *********** krem Johnos & Johnson taki w pudełeczku zakręcanym, pielęgnacyjny :) Superrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość fefwfwfw
cos bez czego nie moze zyc to wazelinka kosmetyczna koniecznie zapachowa! oczywiscie do ust

Gość fefwfwfw
cos bez czego nie moze zyc to wazelinka kosmetyczna koniecznie zapachowa! oczywiscie do ust

Gość Kawaleczek szynki
Pomadka bebe :) Nivea wcale nie jest taka fajna.

Gość Kosmetyczka malej dziewczynki
Ja uwielbiam Rimmela RECOVER podklad z witamina c..Jest z pudrem..boskiiiii:) wszystko co z Nivea - to dla mnie najlepsza firma od kosmetykow niekolorowych. zas kolorowe to wlasnie Rimmel i Maybelline.. Maybeline tusz do rzes - kazdy jest NAJ..Rzesy nie sa sztywne..a naturalnie mieciutkie..uwielbiam go..:-)) Kupilam tez loreala shock - ale koszmarny jest..rzesy jak sztachety..jakos nie trawie grzebyczka plastikowego zamiast mieciutkiej szczoteczki z wlosiem..do nakladania tuszu Maybeline pomadka plynna glas water - rewelacja..z blyszczykiem.. z farb do wlosow najlepszy LOREAL..

Gość fanka19
Norma.derm. Vichy- krem :) the best ;)

Gość matka rosja
krem matujący Soraya z serii ANTY, tylko cholera nie wiem czemu zniknął ze sklepow... Dla mnie był najlepszy! Szampony i odżywki Pantene Pro-V. I woda jeżynowa z serii les plaisirs nature Ives Rocher.

Gość anna.m
a ja uwielbiam lakiery do paznokci Inglota- mają ładne kolory, są dosyć trwałe i niedrogie

Gość lakier YOKO
paznokci oczywiscie;) ladnie sie rozprowadza;) i jeszcze zel z mikrogranulkami z garniera do mycia twarzy;)