Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, murb napisał: Przeprasza, że czytam z ukrycia ale mnie ta nóżka zaintrygowała. Smukła, kościste kolano, wyrobiona łydka? Mnie interesują kostki plus uda. Ciekawe jak się mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Kto tak robi? Przybysze ze wsi? Przybysze z Kosmosu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Śliwka w Majonezie napisał: Kto tak robi? Przybysze ze wsi? Ci z Sosnowca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Mnie interesują kostki plus uda. Ciekawe jak się mają. O tak, kostki są ważne. A uda to wiadomo - podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: O tak, kostki są ważne. A uda to wiadomo - podstawa. O łydkach nie zapominajcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu Oraz czy ma tatuaż z imieniem byłej ukochanej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, WychodzeNaChwile napisał: a to nie charakter ważniejszy? Czyli fotek nie będzie. Ech! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Śliwka w Majonezie napisał: O łydkach nie zapominajcie. O łydkach było na poprzedniej stronie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, murb napisał: O tak, kostki są ważne. A uda to wiadomo - podstawa. Biodra? Bo pośladki to pal licho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, murb napisał: Czyli fotek nie będzie. Ech! Jesteś brutalna. Nie wolno tak bo to rodzi nieśmiałość w słaniu fotek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu Informacja na żywo: Góry - śnieg! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Oraz czy ma tatuaż z imieniem byłej ukochanej. Jak małymi literkami to i tak nie odczytam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 3 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: O łydkach było na poprzedniej stronie. A, to tak daleko wstecz nie sięgałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Oraz czy ma tatuaż z imieniem byłej ukochanej. I czy płaci alimenty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
carewicz rzeczywistości 17 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Seven napisał: Biodra? Bo pośladki to pal licho. Kiedy dotrzecie do meritum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Fifofa napisał: I czy płaci alimenty O ile ma dzieci i jak to sobie z eks ustalili. Może wolny jak błyskawica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: O ile ma dzieci i jak to sobie z eks ustalili. Może wolny jak błyskawica. Może z długami bez pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, carewicz rzeczywistości napisał: Kiedy dotrzecie do meritum? Chodzi ci o wytrysk? Nigdy. Lubimy się pieścić godzinami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Fifofa napisał: Może z długami bez pracy Może. Nie masz wpływu do kogo zapałasz uczuciem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, carewicz rzeczywistości napisał: Kiedy dotrzecie do meritum? To różnie bywa. Czasem szybko. Innym razem wolniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Może. Nie masz wpływu do kogo zapałasz uczuciem. Ja mam na to wpływ, jedna przyczyna skutkuje drugą przycznyą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Fifofa napisał: Ja mam na to wpływ, jedna przyczyna skutkuje drugą przycznyą. Zuzka skradła twoje serce a ty jej i tak wam zostało. Tyle o uczuciach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 354 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Majonezie napisał: A, to tak daleko wstecz nie sięgałam. A to szkoda bo tam takie rzeczy były, że ho, ho. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Seven napisał: Zuzka skradła twoje serce a ty jej i tak wam zostało. Tyle o uczuciach. Podobni jesteśmy nikt nie będzie rozwalał komuś rodziny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Fifofa napisał: Podobni jesteśmy nikt nie będzie rozwalał komuś rodziny. Dobrze, że masz tego świadomość. Głowa zaczyna mnie boleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Dobrze, że masz tego świadomość. Głowa zaczyna mnie boleć. Wiesz mam koleżankę podoba się ale nie fer jedna zostawić a drugą lecieć bo tyłek zgrabniejszy. Większość facetòw tak robi niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu 12 godzin temu, Fifofa napisał: Wiesz mam koleżankę podoba się ale nie fer jedna zostawić a drugą lecieć bo tyłek zgrabniejszy. Większość facetòw tak robi niestety Interesuje mnie tylko moje kółko różańcowe. Poczynania innych mnie nie interesują w tej materii. Idę. Tymczasem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 143 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Seven napisał: Interesuje mnie tylko moje kółko różańcowe. Poczynania innych mnie nie interesują w tej materii. Idę. Tymczasem. Dużo facetòw tak robi zostawiają bo chcica opanowała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 43 Napisano 3 godziny temu A. Widziałam film, o którym chwilę mówiliśmy. Nie płakałam. Wzruszyłam się w jednym momencie. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 966 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, Seven napisał: Oraz czy ma tatuaż z imieniem byłej ukochanej. nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach