Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dog in the fog

MóJ NAJLEPSZY, NAJUKOCHAŃSZY KOSMETYK!! WPISUJCIE BESTSELLERY!

Polecane posty

Gość Vichy zawiera sterydy
jest super, ale do dłuższego używania nie polecam.

Przypomniało mi się jeszcze jeden kosmetyk :) Tusz do rzęs Diora .. Niestety używam g rzadko, bo troszkę mi go szkoda ;] P.s. Sorry, że moj wypowiedź dodała się kilka razy, sama nie wiem czemu ;]

Gość helle
perfumy Hypnotic Poision diora i Soul Bossa męski (tak, pachnę męskimi perfumami...), zas jeśli chodzi o kosmetyki: - różowa linia Elseve - włoasy naprawde się po niej błyszczą - krem NIvea, ten najzwyklejszy - krem do mycia twarzy Nivea Visage - rozwiązał mój problem z suchą skórą - cienie do powiek i lakiery Inglot: dobre i trwałe w ładnych kolorach - czerwony balsam garniera - naprawde widac różnicę - puder w kamieniu Astor - dobrze matuje i nie widac go na twarzy - podkłądy Manhattan kryjące - rewelacyjnie tryzmają się skóry, matują, nawilżają i KORYGUJĄ - róż Miss Sporty - ładna paleta kolorów, niedrogi, dobrze trzyma się skóry, wydajny

Jak dla mnie to absolutnym hitem jest krem bandi z algami morskimi(dla cery wrażliwej i trądzikowej),skóra nawilżona,nie zatyka porów ,nadaje ładny koloryt,tuszuje nierówności i chroni przed zimnem[może nie wszystkim przypadnie do gustu,ale jak dla mnie jest rewelacyjny] krem ziaja-masło kakaowe(tanie i super),tak samo balsam do ciała z tej serii(dobrze nawilża i ładnie pachnie):) no i podkład max factor-lasting performance-tez najlepszy z tych,co miałam:)

Gość lothlady
do włosów: szampony i odżywki Pantene Pro-V do ciała - Balsam Dove Na Noc, generalnie w ogóle kosmetyki Dove świetnie nawilżają :) do twarzy: pianka i krem nawilzający L'oreal HappyDerm :))) jak dla mieszanej mojej cery świetnie sie sprawdził :) to cała taka moja "trójka" najlepszych...resztę jeszcze sprawdzam :)

Gość anouska
cala gama czerwona GARNIER -boska podklad loreala TRANSLUCIDE- SUPER ROZSWIETLAJACY WSZYSTKIE balsamy AVONU do dupy!!!

Gość gość
Lotion nawilżający AVST firmy Environ, najlepszy kosmetyk do pielęgnacji twarzy, na lato i na zimę, nigdzie się bez niego nie ruszam :))))