Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani analiza

Pytanie do Panów, jeżeli są tacy tutaj...

Polecane posty

Gość pani analiza

Mam pytanie. Czy kochając się z kobietą, zwracacie uwagę na to jak wygląda, jakie ma piersi, jaką pupcie itd. No generalnie... Czy Jesteście jedynie ukierunkowani za zaspokojenie swoich i jej potrzeb. Czy też macie czasem obiekcje i zastanawiacie się czy dobrze "wypadniecie"? Wydaje mi się, że kobiety mają różne dylematy... a Panowie? P.s. podszywaczom dziękuję.

Gość ja bede pierwszy
Nie zastanawiam się jak kobieta wygląda ani jak ja wyglądam. Skupiam sie na dawaniu i braniu przyjemności. Lubie popatrzeć sobie na piersi czy pupcie ale nie oceniając tylko bardziej nastawiając się na podniecenie i przyjemność.

Gość pani analiza
no właśnie o to mniej więcej mi chodzi... jak czasem rozmawiam z innymi kobietami, to przeważnie mamy podobne podejście... czy zauważy te 2 kilo nadwagi i pieprzyk nie w tym miejscu, co powinien być itd. i takie różne inne bzdurki. jestem po prostu ciekawa czy słusznie się zadręczamy, czy możemy sobie odpuścić takie drobiazgi i nie przejmować się, tylko czerpać i dawać satysfakcję.

Gość klapouchy
ja tam mam pieprzyk w bardzo dobrym miejscu:P

Gość ja bede pierwszy
Kobitki darujcie sobie, facet tego nie widzi!

Gość pani analiza
tak słyszałam, że facet niby nie widzi... ciekawa jestem po prostu czy tak jest faktycznie. przecież obiegowa opinia o facetach, to taka, że Jesteście wzrokowcami. Ja nie mówię, że sama nie obserwuję. Owszem, obserwuję, zauważam, ale to dla mnie nie ma znaczenia. Byłam ciekawa jak jest z Wami...

Gość klapouchy
...na łopatce i twarzą w twarz nic nie widać..zapewniam:P:P

Gość pani analiza
Oj, to nie jest takie proste. Twarzą w twarz może i nie widać, ale znam kilka innych sytuacji, w których twarze są zupełnie w innym miejscu niż twarz partnera i wtedy można sobie dokładnie popatrzeć...

Gość pani analiza
hmmm.... no trochę mnie zaczynacie uspokajać.... :D

Gość pani analiza
to dlaczego, skoro to takie oczywiste, zadręczamy się ciągle swoim wyglądem?

Gość klapouchy
ja ostatnio ogladam sobie gole baby w necie jaqk facet a jestem kobieta...wiec moze nie tak inaczej i uwazam, ze lepiej ogladac gole baby niz facetów-->:O

Gość pani analiza
czego nie rozumiesz? ja też lubię oglądać gołe panny, to chyba nie jest dziwne?

Gość pani analiza
nie mówimy, że nas nie podnieca oglądanie gołych panów... ale naprawdę rzadko można spotkać takie foto, film, żeby się chciało tych panów podziwiać...

Gość klapouchy
mnie tam kobiece akty podniecają albo ogólnie naga kobieta :P...a chlop? phi...:classic_cool:

Gość aaaagaaaa
zzzzzzzzzzzz a jak patrza faceci??

Gość klapouchy
nigdy nie bylam z kobietą, ale npbardzo lubię oglądać katalogi z bielizną :)..ech tam to są fajne babeczki zzzzzzzzzzzzx--->a Ty tu skąd?

Gość aaaagaaaa
???

Gość aaaagaaaa
zzzz jak faceci widza kobiety? nic was nie zniecheca w kobietach nie sprawia ze tracicie zainteresowanie?

Gość klapouchy
zzzxxxxxx---> sam wygląd faceta mnie nie podnieca, chyba, ze jego podnecam ja to mnie tez to podnieca:) nnno tak to wygląda

Gość pani analiza
chyba zeszliście z tematu... oglądanie nie ma nic do rzeczy, w moim przypadku przynajmniej. chodziło mi konkretnie o odpowiedź na pytanie, jak na nas patrzycie, jak widziecie, czy kochacie każdy kawałek naszego ciała, nawet ten niedoskonały, czy myślicie sobie w duchu, że możnaby conieco poprawić..

Gość a jakos sie
nikt nie ustosunkowal do tych 2kg:-) .Wiec na 2 to moze i nie zwroci sie uwagi ale jak sie "sypie" to napewno

Gość pani analiza
Ty nie pytałaś, więc nie wiem dlaczego twierdzisz, że odpowiedź już padła. jeśli skończyłaś dyskusję, to ukłoń się i wyjdź do innego tematu...

Gość Marysia 33
Tak... Ładne bajki panowie tu piszą . Jeśli nie ma to znaczenia to dlaczego faceci często dokuczają kobietom z tytułu małego biustu ? Jak kobieta ma rozmiar A to traktują jakby wcale go nie było ... Albo twierdzą , że to nie kobieta ....