Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgfdgf

Mycie buzi płynem do higieny intymnej?

Polecane posty

Gość dgfdgf

Czy to prawda ze lepiej jest myć płynem do higieny intymnej buzie niz mydłem czy zelami?????

Gość leila22
myślę,że to nie jest głupie bo płyny do higieny intymnej mają neutralne Ph,bezpieczne dla skóry, wszystkie mydła wysuszają skórę,moja koleżanka też uzywa tego płynu do mycia twarzy,pewnie zaraz się odezwą ludziska,że to chore,bo niektórzy jak na kremie jest napisane krem do twarzy to już dłoni nie posmarują bo nie jest tak na kremie napisane

Gość cocik
plyn do hig intymnej ma nizsze ph niz nasza skora5.5 Jesli Cie nie podraznia i nie wysusza to ok !pozdrawiam

Gość Urynoterapeutka
Najlepiej używać moczu.

Ale mój płyn do higieny intymnej zawiera kwas mlekowy jak myć tym buzię?

Skoro coś zostało wynalezione po to, żeby myć tym twarz, to ja się do tego dostosowuję. Żel sam w sobie wysusza, zwłaszcza te do skóry tłustej bądź trądzikowej, ale zaraz po umyciu twarzy przecieram skórę tonikiem i smaruję kremem i nie jest sucha. Myjąc twarz płynem do higieny intymnej czułabym się jakbym była niedomyta.

Gość ciekawaaa
tez gdzies to słyszałam

Gość nikaaaaayuyuguhb
to moze ciekawostka dla sceptykow: plyn do higieny intymnej i do mycia twarzy do skory suchej i wrazliwej fitomed maja takie same sklady ;) pozdrowionka

Gość intymka
witam!!mam 34 lata i twarz jak laleczka myje płynem do intymnej jest ok.pozdrawiam