Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icegloo

dzis swieta a ja........

Polecane posty

Gość icegloo

a ja mam dola........a dlaczego??..... mialam isc dzis na wesele siostry ciotecznej,namyslilam sie w ostatniej chwili a zaraz zrezygnowalam bo... mam straszne wypieki......:((((((( ja poprostu siedze i jestem zalamana.....nie wiem dlaczego tak mam,nie jest to cera naczynkowa,tak twierdza dermatolodzy (wiec mam nadzieje ze tak jest) ......... wstyd komu kolwiek sie pokazac bo jestem bordowa,swietne swieta ........zalamkaaa najgorsze ze nie wiem jak sobie z tym radzic....

Gość apsikkk
leć na ten slub!!

Gość icegloo
trudno sie mowi,i tak mialam nie isc... :((((

Idx na ten ślub i baw się dobrze!!!!! Co się będziesz przejmować wypiekami! Także bez wymówek i śmigaj na ten ślub;*;*;);););)

Gość icegloo
gdybym je miala raz na dluzszy czas to bym sie nie przejmowala ale ja mam je czesto i nie wiem co z tym robic,mam 16 lat...czy jest szansa ze minie to z wiekiem ???

Gość amigaaaaaaaaaaaaa
ojjj a podkład jakiś???przeciez one uroku dodają :)) leć na ślub !!! i powywijaj troche ;p

Gość icegloo
właśnie pierdolnęłam z rozpędu głową w kaloryfer i wiecie co ? - doszłam do wniosku, że jestem nieźle pojebana :)

Gość icegloo
dziex za pocieszenie,owszem dodaja ale jak sa nie wielkie,a dzis wygaldam okropnie :(:(:(

Gość 999999999999999999lkmn
siedze przed komp

siedze przed komp

Gość icegloo
HIHIIHI TA wypowiedz z kalofyferem to oczywiscie nie ja....ale rozbawiloa mnie :P:P

Popieram- lec na slub :) Szybko nakladaj na buzke odrobinke jakiegos podkladu i baw sie dobrze!!

siedze przed komp

Gość icegloo
juz za pozno na slub, zaczal sie o 16... dzieki za dobre slowo i wsparcie,potrzebowalam tego :)

Gość icegloo
=> no nie jest tyle ze musialabym czyms tam dotrzec....a prawka ani samochodu nie mam,poza tym obciach sie ludziom pokazac serio mnie to strasznie krepuje :(:(:(

Oj Słońce, ja na wlasnym weselu mialam opryszczke na ustach, nie byla moze bardzo widoczna ale wiadomo ze panna młoda chce wygladac idealnie! A momo tego bawilam sie swietnie, na zdjeciach ani na filmie nic nie widac, a kiedy patrzylam w lustro chcialo mi sie plakac...Uwierz mi ze dobry makijaz wszystko pieknie zamaskuje, do tego usmiech i nie ma sie czym martwic :)

Gość icegloo
Nie dziewczynki nie pojde,to nie jest az tak bliska rodzina i napewno poradza sobie beze mnie dermatolog powiedziala mi ze to taki wiek i te nawroty wypiekow mi przejda,bo wystepuja pod wplyewm emocji...