Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chmurek

A mówi sie ze faceci to dranie..

Polecane posty

a dziękuję. Fakt, że lubię okulary, ale jako kobieta potrzebuję zmian ;). I cholera podkusiło mnie na te ustrojtwa, grrr. Nigdy więcej ;). a nie masz pakietu z kontem internetowym?? Bo limit można zmienić u nich na stronie. Jak tak mam w pko br. A przy zmianie konta niestety trzeba stawić się osobiście i złożyć podpis. tylko już nie zawsze się tak czuję:P. powodzenia:). Rycerz też dzisiaj na meczu. A u mnie leje od rana i jak dla mnie to po meczu, jech. A taką miałam ochotę. ech, te baby, same chyba nie wiedzą czego chcą:O.

Chwała temu kto wymyślił soczewki :D Naprawdę. Wzrok popsuł mi się tuż przed maturą i jak przypomnę sobie pierwsze okulary brrrr długo nie mogłam przyzwyczaić się. Tak nie lubiłam w nich chodzić, że wydałam ostatnie oszczędności na szkła kontaktowe. Noszę od lat i nigdy nie miałam z nimi problemu. Tzn po powrocie z pracy gdy wiem, że już nigdzie nie wychodzę to ściągam i zakładam okulary, ale poza domem zawsze soczewki. Trzymajcie się ciepło 🌻 🖐️

mp🌼 moje oczy się chyba po prostu nie nadają. Już nie raz przykleiły mi się do oka, ale zawsze jakoś udawało mi się je wyjąć, aż do piątku. Grrrr. A okulary trzeba mieć po prostu dobrze dobrane. I co kto lubi :). Jeśli wolisz i nie masz z nimi problemu to super:). A jakie soczewki nosisz? Bo ja miałam jednodniówki i mi się nie sprawdziły. A jakie masz wady?? Bo ja mam ponad połowę pudełka z soczewkami, a już ich nosić nie będę.

Ja mam -3 i -3,5 Kupuje soczewki 3 - miesięczne. Te co teraz mam są Bausch& Lomb Optima i chwale sobie. Jedyny mój wypadek z soczewką to: atak na moje oko siostrzenicy ;) Była mała, trzymałam ją na kolanach, ta wierciła się i w pewnym momencie włożyła mi palec do oka, a właściwie tak przejechała palcem i wypadła mi soczewka. Okulary mam dobrane, takie z czarnymi oprawkami, pod kolor włosów ;) ale ... i tak wolę soczewki :D

mp🌼 hmm, skoro się w nich lepiej czujesz to czem nie :). Ja miałam ochotę czasem na zmianę, ale cóż widać nie dane mi to ;). Nosisz soczewki z taką samą wadą czy mniejsze??

Zawsze miałam dopierane soczewki z minimalnie mniejszym minusem niż mam a okulary dopasowane do wady. Obojętnie u jakiego okulisty nie byłam zawsze tak było.

mp🌼 si, si, tak być powinno ;). Tylko zastanawiałam się czy grubość soczewki zależy od wysokości wady czy też nie ma to żadnego znaczenia. Wiesz oś na ten temat?? Bo ja zawsze miałam tylko problem z lewym okiem,a tam mam mniejszą wadę. Chmurzasty jak mecz?

ale się dziewczyny rozpisały:) ja tam myślę, że powinnaś zostać przy okularkach:) nie wiem skąd się wzięło to powiedzenie, że kobiety potrzebują zmian:P mam konto internetowe w PKO:) hmm..muszę to sprawdzić, zaskoczyłaś mnie tym newsem:) srutu tutu:P jeszcze te cztery lata, powinnaś bez gadania czuć się młodo:)a potem pogadamy:) dzięki:) wygraliśmy 6:3, udało mi się strzelić bramkę:) ano, nie wiedzą:0 cmok:*

czasem trzeba ;) to nie powiedzenie Chmurko, taka jest prawda :P. Ja lubię się zmieniać :). to poszukaj na stronie, ale coś mi się wydaje, że tam takie rzeczy można zmieniać. jak tylko wrócę do pracy i ochłonę po pierwszych tygodniach znowu będę się czuć młodo :). Tańczę, śpiewam, recytują, nikt poważny tego nie robi ;). Od dzisiaj produkuję dekoracje do sali i czasem mnie trafia:O. no proszę, ale z Ciebie zdolniacha. To po tym sezonie znowu o ligę wyżej?? Gratuluję :) wracam do pracy, miłego odpoczynku Tobie 👄 i mp🌼

wiem, że lubisz zmiany:) przecież nic nie mówię:P oj, szukałem i nie znalazłem:/ będę musiał chyba stawić się osobiście. no, już nie cały tydzień został:) wiesz może już, jaka klasę dostaniesz? te dekorację to własnego pomysłu?:) mnie w domu tez powoli wybucha przed-szkolna gorączka:) dzięki:) sezon dopiero się rozpoczął, także jeszcze daleka droga do awansu:) 👄

chciałabym... - Produkujesz dekoracje na własne wesele? :D Co dają w PKO bo tez mam tam konto?

no jak to nie :P wiesz co, popołudniu sprawdzę u siebie i wtedy Ci powiem:) ale o co pytasz? Ja mama zerówkę \"C\" ale listę dzieci mam dzisiaj dostać na radzie na którą zaraz zmykam. si, si własnego pomysłu i z własnych środków finansowych :O ale jak będzie strzelał bramki w takiej ilości to awansujecie:) mp🌼 nie, na nowy rok szkolny:D A w pko Chmurzasty chce limit zmienić;).

a coś Ci się przewidziało:P to zobacz, bo być może jestem mało kumaty i nie zauważyłem a już mi odpowiedziałaś:) trzymam kciuki żeby dzieciaki były udane:) zazdroszczę im takiej Pani;) no to nie zbyt mi się to podoba, że szkoła nie daje pieniędzy na dekoracje:/ :) oj, myślę ze to był przypadek:) no ale zrobię wszystko żeby było tak jak mówisz mp--)w PKO nic nie dają:P jak już to zabierają:P

tia, jak zawsze :P;) wiesz co, aż normalnie Rycerza zapytam, bo teraz też nie mogę znaleźć. Czyżby mi się coś przewidziało?? :O 25 sztuk tej trzódki będę miała:). Nową umowę dostałam, to przesądzone, zostaje w szkole ;). no ba, mało tego, bo nie mam nawet zabawek ani magnetofonu. I teraz mi powiedz jak mam pracować od poniedziałku z dziećmi?? W sali jest dywan, szafki, stoliki i moje dekoracje. Aaaaaaaaa ależ mnie wściekłość ogarnia. Wczoraj prosiłam konserwatora żeby mi tablice zawiesił, żebym mogła resztę dekoracji dowiesić. Myślisz, że zrobił?. Aaaaaaaa a już tam przypadek. Przecież to nie pierwszy Twój gol:). Oby tak dalej :). mp🌼 si, si, Chmurzasty dobrze gada. Prowadzenie mojego konta będzie mnie teraz kosztowało 7,40 aaaaaaa.

super, że masz nową umowę:) bardzo się cieszę i czekam na wrażenia i opis tych małych urwisów:) Nie bardzo rozumiem. Więc jak szkoła jest przygotowana do rozpoczęcia roku szkolnego? Oj, chyba przeszedłbym się do Dyrektora :) dzieki o mojej Ropuszce zawsze pamiętam;) tylko trochę jestem zaskoczony, że już doszło:) nie doceniłem ich:) 👄

zapewne nie raz usłyszysz :) nie mam pojęcia:O. Byłam u Dyrektora i usłyszałam, że może w połowie września, bo teraz nie ma na to pieniędzy. I z całym szacunkiem dla Niego, bo jest naprawdę spoko, ale to przegięcie... Z połowy września równie dobrze może zrobić się i koniec września. Jech. Jednak bardziej boli mnie to, że dziewczyny z sąsiednich zerówek nie chcą się niczym podzielić :(, bo one będą miały mało. A to że ja nie mam wcale to już ich nie obchodzi. Ech. a bo widzisz oni pracują tak jak chcą i ciężko wyczuć czy dojdzie przed czy po czasie. ależ u mnie leje. nawet nosa nie wystawię dzisiaj z domu. U Ciebie też tak?? miłego wieczoru :)

przykro mi z tego powodu, bo to nie tak powinno wygladac:/ a z dziewczynami nawet bym słowa nie zamienił. Niech sie wypchają tym sprzętem 😠 bałem się, że przyjdzie po fakcie:) u mnie tez brzydka pogoda, ale padało tylko odrobinę. słodkich snów usta]

heh..to byłem ja:) przykro mi z tego powodu, bo to nie tak powinno wygladac:/ a z dziewczynami nawet bym słowa nie zamienił. Niech sie wypchają tym sprzętem bałem się, że przyjdzie po fakcie u mnie tez brzydka pogoda, ale padało tylko odrobinę. słodkich snów 👄

tak myslalam wlasnie ze tamten topik, burzowego to chmurka zarazem:P

Chmurek, trzeba było szybko zgłosić post do wykasowania i nikt nie zauważyłby, a tak hihi ;)

ojej, wychodzi na to, że strasznie dużo osób nas czyta. Hmmm... Chmurzasty wyspany?? Bo ja dzisiaj pozwoliłam sobie do 10 aż, i teraz jakaś rozbita jestem, hymmm, a powinnam za pracę się zabrać. Masz jakiś mecz?? mp🌼 a Ty jakie masz plany na dzisiaj? Nie wiem czy już pytałam, ale skąd jesteś??

świruski:P a wyspany wyspany:) oj, ja tak długo nie leżałem dziś:) wstałem przed 8, a potem chciałem jechać do marketu na promocje, tylko ze nic nie kupiłem bo coś im system padł:/ tragedia! mecz mam jutro:) poza tym moj najmłodszy ma urodziny odprawiane, wiec zapewne babcia z dziadkiem zjada, no a w poniedziałek koledzy przyjdą:) a jaką masz na dziś pracę?

no cóż, jak widać niektórzy lubię zabawę w detektywa, bu ha ha ;). Ciekawe co o mnie wiedzą?? przed 8 , Chumrzasty toż to środek nocy ;). a co chciałeś kupić? Ja wczoraj kupiłam sobie fajne stemple do pracy i dzisiaj produkuję etykietki z imionami dla dzieci :). A poza tym muszę się przygotować do zajęć, więc mam co robić ;). Zaraz jeszcze idę ogarnąć mieszkanie. I na wieczór zaplanowałam spaghetti z tuńczykiem, Rycerz wróci z meczu to pochłonie ;). a Tobie coś skapnie??

Chciałabym... - Ja z małego miasta na pomorzu :) a dlaczego pytasz? Planów na dzisiaj brak. Posprzątałam, teraz trochę posiedzę przed komputerem, a potem zobaczy się ;)

mp🌼 bo nie potrafiłam skojarzyć :O. Jech, szkoda, bo daleko ode mnie :(. Ale może mi w takim razie pomożesz. Wybieram się nad morze pod koniec stycznia i szukam jakiejś kwatery agroturystycznej. Ale lepiej w jakimś dużym mieście turystycznym czy w jakiejś mieścinie?? Chodzi mi o to żeby był pootwierane jakieś knajpy z jedzeniem.

Raczej nie pomogę :O Wprawdzie mieszkam około 50km od morza, ale nie bywam za często. W tym roku ani razu - jakoś nie było okazji.

🖐️ to ciekawe co powiesz na 4:10 :) w sobotę byłem zobaczyć sprzęt RTV:) bardzo fajny pomysł z tymi etykietkami:) ja pamiętam, że za moich czasów to trzeba było samemu imię na kartce w kratkę napisać:o a co miałaś na myśli, że \"skapnie\"?;) jęsli chodziło o jedzonko to załapałem się na kolacje:) mmm...nie byłem jeszcze nad morzem zimą:) w sumie w całym swoim życiu byłem 2 razy:/ wczoraj zremisowaliśmy 2:2, znowu udało się strzelić:) no ale z takimi sierotami to za taki wynik można się tylko wstydzic:/ złość mi już przeszła:) nie mogę też spać na prawym boku, bo mam udo poobcierane:/ jak pierwszy dzień w szkole? pozdrawiam!

spoko, mnie 2 razy w tygodniu czeka 6. Wiem, że to nie to samo, ale teraz to ja będę pracować po 12 h na dobę:O a co chcesz sobie kupić?? oj, coś Ci się pomyliło. Pisać to one będę ale za jakieś dobre pół roku. Najpierw muszą poznać literki i takie tam ;). jakiś prezencik?? :) Kurcze ja ostatnio nie dostaję tj. od Rycerza tylko. Dziadków już nie mam, a reszta chyba stwierdziła, żem za stara już na prezenty:O. To niesprawiedliwe:(. ja w ty roku staję na uszach i jedziemy odpocząć. To będzie strasznie intensywny rok dla mnie. gratuluje:). Dobry jesteś:). Uda?? Hmmm, to efektowny ślizg był. a mamooooooooo długi strasznie. Przed godziną dopiero wróciłam, a byłam w szkole od 8 rano. A zaraz jadę z powrotem do pracy. Dostałam pieniądze na zabawki i czekam na Rycerza(który będzie dzisiaj robił za transport) i jadę do hurtowni, bo w sali nadal świeci pustkami. Jak widzisz urwanie głowy niesamowite. A powinnam już myśleć tylko o dzieciach, jech... miłego odpoczynku 👄:)