Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w niej ale...

Moja laska jest przesadnie piękna i ten perfekcjonizm doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Moja dziewczyna poprostu przesadza,jest śliczna ale w lusterku może przeglądac sie godzinami,błyszczku na ustach ma tony i podczas całowania zjadam samą chemie(a jescze niekiedy wyjeżda do mnie z takim tekstem że przed chwilą nałożyła lancoma na usta wiec teraz całowac sie niebedzie).Ciągle biega do kosmetyczki na jakies maseczki nawilżające i solar .Jega fitnesss i aerobik zabiera nam cenny czas w związku.w łóżku musze oczywiście uwazac by niezłamac jej czasami panokcia bo zapłaciłą fortuny za jakies tam korali i diamenciki w nich.Cały czas tylko wlocze mnie po sklepach z ciuchami i perfumeriach .I pózniej sie kłoci ze jestem zły.Wylicza obsesyjnie kalorie choc wazy zalediwe 55 przy 1.69.Ostanio na obiedzie u mojej mamy marudziął ze tego niemoze ze tego nielubi a w domu na okrągło tylko zielenine wcina i same warzywa .Bardzo chciałbym dac jej do zrozumienia ze ta jej perfekcja doprowadza mnie do szału ale niewiem jak.Pozzatym martwie sie bo ma obsesje na punkcie jedzenia i moze sie jakiejs choroby jescze nabawic.Mieskamy razem od 3 miesiecy i całą łazienka jest zawalona jej kosmetykami.kumple mi jej zadzroszcżą ale ona przesadza.Pozatym naturalna bez całej tej tapety wygląda ślicznie .Ma śliczną cere mały nosek i piękne ustka.Pozatym taka zaspana rano i lekko rozczochrana bardziej mnie pociąga.Znosze te wszystkie jej chimery i tony wydziwien ze by karki brakło bo ją KOCHAM.Prosze dziewczyny poradzcie mi jak ją przekonac by sie zmieniła?wąłsnie poszła na fitness wiec mam chwile czasu by usiąsc za kompem

Współczuję! Jeśli dla niej bardziej sie liczy fitnes niż przemiły wieczór w twych raminach, błyszczyk na ustach niz pocalunek z tobą, godzina przed lustrem niz slodkie wylegiwanie sie z toba bez makijazu w lozku, to ja na twoim miejscu zastanowilabym sie czy ona na pewno cie kocha. poza tym ja sie zastanawiam jak ona radzi sobie np. na wakacjach na plazy :) A te wszystkie zabiegi kosmetyczne i solarium sprawia ze za 10 lat bedzie wygladala duuuzo starzej niz jej rowiesniczki. Zastanow sie czy warto.

No wiesz.... są różne typy kobiet, boje sie o to ze jesli zwrocisz jej na to uwage to ona moze sie wkurzyc, bo ona taka jest jej zdaniem to normalne, lubi byc zadbana i zapewne mysli ze tobie sie w niej tez to podoba, no bo ktory facet by nie chcial zeby jego laska była prefekcyjna?? To juz zapewne jest taki styl bycia, ale moze cos to zmieni jesli rankiem jak sie przebudziice powiesz jej ze kochasz ja, kochasz jej naturalność a nie cała ta jej \"okładkę\". Poprostu delikatnie podejdx do tematu i zaobserwuj jej zachowanie. Bo my dziewczyny ejstesmy dosc drażliwe na punkcie swojego wygladu ;)

No własnie na wakacjach na plazy naszcescie niema makijazu jedynie tusz do rzęs i błysczyk .Ale za to godzinami moze lezec na tej plazy .Na szcescie na plazy w miare normalnie sie zachowuje .ale po przyjsciu z niej znowu robi sie ta taką niedostępną gwiazdę.

Gość a ja jestem smutna
JA BYM DALA WSZYSTKO ZEBY KMOJ FACET CHCIAL MNIE TAKA NATURALNA :( ON MNIE LUBI TYLKO WLASNIE WYMALOWANA

Gość o gosh
A Ty nie jesteś przypadkiem z Poznania??

Gość o gosh
A Ty nie jesteś przypadkiem z Poznania??

Gość expansja gazów
No wiesz... każdy ma swoje wady... Ja np. mam wzdęcia, co wedługo niektórych zupełnie mnie dyskredytuje, powinnam jecahć do Jastarni i rzucić się z latarni morskiej na goły beton:o A tak poważnie- ona chce, żeby jej makijaż, to że dba o siebie, podobało Ci się tak samo jak i ona. Bo dba o wygląd również dla siebie, nie tylko dla Ciebie. Ale jeżeli powiesz jej co myślisz (tylko nie możesz powiedzieć, że nie podoba Ci się jej makijaż, albo że bez niego wygląda lepiej!) że jest pięklna, że chcesz ją widzieć potarghaną, leżeć sobie z nią itd. bez stresu, makijażu i bez godziny przed lustrem, to pewnie jej ulży trochę i nie będzie tak szaleć z maijażem przynajmniej w domu:)

Niejestem z Poznania. Kurcze ostanio sie budze a ona włąsnie szykowała sie do kolezanki i zostałem odużony tonami lakieru do włosów. Pozzatym ona u tej kosmetyczki wykonuje jakies zabiegi z kosmosu.Jak mi przychodzi i o tym mówi to poprostu głowa boli.

Gość tora
uwazam ze pustak zniej i tyle .Jakbym była facetem to by mi wstyd było wziąc do towazrystwa bo o kosmetykach i makijazu nawijają jedynie pustaki -puste lale.Już nawet niechce cie straszyc ze jak w przyszłosci bedziecie chciec miec dziecko to ona może odwlekac macierzyństwo w nieskonczonośc.

Gość dziewczyna 21
Wiesz... u mnie na uczelni są własnie takie dziewczyny... sorry ale ja i moj chłopak niestety mozemy sie tylko posmiać.... są tak puste ze głowa mała jedyne o czym gadają to o tipsach solarium itp. Dla mnie takie zachowanie świadczy o tym ze jest pusta bo jedyne co ją interesuje to sztuczne dopiększanie siebie :O Moj chłopak wiem ze kocha mnie taką jaka jestem bo jestem inna niz 3/4 'lasek' z naszej uczelni...jest tysiące lepszych ciekawszych zajęc ale jak widzisz ona nawet między toba a kosmerykami wybiera własnie je. pomysl jak wychowa wasze dziecko ??? hmm chyba nigdy sie na ciąże nie zdecyduje bo przeciez figura.. a potem bdanie o dziecko a nie o sobie... przeciez by tego nie przezyla... ehh... Ja bym z nią pogadała na twoim miesjscu i to powaznie ....

Gość helle
Moim zdaniem jeszcze najwyzej pół roku pociągniecie...

Gość lalala9834
a moze gdyby przestała chodzic do kosmetyczki, przestała liczyc kalorie..zgrubła by troche, cera by jej sie pogorszyłą(bo mniej wiecej wiem o jakie zabiegi moze chodzic, dzieki tej kosmetyczce tez miedzy innymi ma taka ładna cere)to wtedy wcale nie byłaby taka piekna... wiec nie narzekaj ciesz sie ze dba o siebie sa rozne kobiety, jedne całe zycie dbaja o siebie choc i tak sa piekne, be tego, ale sa zakompleksione sa zas inne moze mnie piekne, ale nie zajmuja sie cały czas swoim wygladem , bo wiedza ze wyglada nie trwa wiecznie i oprocza zabiegow u kosmetyczki, chodza do kina teatru, rozmowiaja swobodnie o samochodach inetersuja sie piłka nożna, i moze nie sa piekne jak ta lalka, i koledzy nie zazdroszcza jej urody..ale z taka mozna przez całe zycie , byc nawet jak zbrzydnie i sie zestarzeje , bedzie o czym pogadac, aTwoja kobieta nalezy do damulek i albo zrozumiesz to , ze jest piekna sliczna, ale nie mozesz od niej wymagac zbyt wiele, i bedziesz podniecał sie tym ze koledzy ci zazdroscza, albo bedziesz sie z nia meczył Powiem Ci jeszcze ze sa dziewczyny i piekne, ktore nie dbaja specjalnie o siebie a i tak sa slicznie i do tego mądre...maja wiele zaintersowan, ale takich wy mezczyzni sie boicie....bo niedosc ze piekne, to moga sbyc inteligentniejsze od was!!!

heh, musisz jej delikatnie wytlumaczyc, ze brakuje ci tych chwil kiedy jestescie sami, w naturze ;) i sie blogo wylegujecie potargani w lozku... innymi slowy to co napisales nam tu powiedz jej to samo tylko delikatniej :) bo jak juz tu rkos wczesniej slusznie zauwazyl, my jestesmy baardzoi wrazliwe na punkcie swojego wygladu :P pozdrawiam

Gość ojej biedactwo
je tylko warzywa, a waży tak dużo? ja jem normalnie i przy tym samym wzroscie 169cm ważę 51-52kg, może to jest sposób? jeść normalnie

Gość pacyfkas
do ojej biedactwo, pewnie ze lepiej jesc normalnie, dziewczyna pewnie nie wiem, ze jedzac same warzywa spowalnia przemiane materii, pozniej jak kiedys zje kawałej miesa lub ciasta, nagle przytyje wiecej nie gdyby jadła normalnie, ale widac z tego co tem jej chłopak pisze ze nie grzeszy inteligencja, na zdrowym odżywianiu za bardzi sie nie zna hehe poza tym juz od dawna dietetycy trąbią, ze diety jednoskładnikowe to głupota i niezdrowe to jest przed wszystkim dla organizmu, bo co z tego ze je warzywa w ktorych owszem sa witaminy i blonnik, ale np, nie dostarcza organzimowi żelaza i białka, te braki moga grozic jej anemią, łamliwościa kości, oczywiscie anoreksja...widze ze powoli sie zbliza.. a przedewszytskim bezpłodnosc..

Gość motyl_ek
Boże! Współczuje CI! Ja rozumie ze kobieta ma dbać o siebie ale bez przesady!!! Najlepsze piekno jest naturalne a nie sztuczne! A gdyby ona nie latała co chwila do kosmetyczki i na solar i tp to nie chce wiedziec jak by wyglądała! Moze ona wcale nie jest taka idealna!

Gość darekkkkkkkk
moja dziewczyna jest piekna i wcale nie musi latac do kosmetyczki zeby tak wyglądać! Ma śliczne naturalne paznokcie, ładną cere bez solarium , bo co mi z tego ze bedzie pomaranczowa skoro za pare lat bedzie wygladała jak pies z reklamy garnier:)

Gość do zakochanego w niej
słuchaj, ja byłem z taką kobietą przez pół roku. Na początku euforia, bo fajna laska, kumple zazdrościli mi jej pod kazdym względem. Zamieszkaliśmy razem i stało sie. Chciałem spędzic z nią choc jeden miły wieczor, wiesz kolacja świece, muzyczka i te sprawy. Podaje wino a ona do mnie mówi, wiesz Skarbie ja nie bede piła z tego kieliszka bo błyszczyk mi przyklei sie do niego i będe niedobrze wyglądać. No myślałem że wyjdę z siebie. Dzis jestem z dziewczyną śliczną ale naturalną. I nigdy, przenigdy nie chce miec juz barbi za laske. Tobie mimo wszystko życze wszystkiego dobrego ale 3 miesiące i zerwiecie. Juz sie męczysz a co będzie potem. Pozdro .Tomek

Gość pannicafa
darekk Ty to masz szczescie chłopie:)Gratuluje dziewczyny:) Widac ze chłopak inteligentny:)

hm ... ale mi sie wydaje ze bez tej całej kosmetyczki i solara jest sliczna.Bo kładąc sie koło mnie bez makijazu(w solarium nikeidy wyłacza lampy na twarz z tego co mówi) jest i tak ładnaMa śliczne rysy twarzy ładna cere wiec po co jej ta tona kosmetyków i kremów czy jakies tam zabiegi.Dzieki za wszystkie wypowiedzi i rade.POstarm sie jej delikatnie zwrócić uwage i powiedziec co ja o tym myśle.Lece bo zaraz musze isc do pracy a ona tez pewnie za niedługo wróci.

Gość FGG
barbie mowimy nie JEBAC BARBIE AZ SIE ZGARBI

Gość FGG
NAPISZA JAK ZAREOGOWAłA NA TO CO JEJ MOWISZ? A CZY PROCZ KOSMETYKOW ONA MA JAKIES INNE ZAJECI I ZAINTERSOWANIA, CZY SIEDZI W DOMu i sie stroi przed lustrem?

Kurcze ale jak mówiłem ja to wszystko znosze te jej himery ,przyzwyczajenia i te wypady do kosmetyczek,zamiłowanie do tony kosmetyków bo ją kocham.Mimo wszystko wierze ze troszke przystopuje i jakos wpłyne na jej zachowanie.

Gość tak jasne na pewno przystopuj
nie wierz w to! Niedlugo zaczna jej sie problemy z cera od tych ton kosmetykow, zabiegow i solarium i dopiero wtedy wpadnie w szal i zacznie jeszcze bardziej o siebie dbac, bo przeciez tego nie przezyje! Chlopie albo postaw sprawde jasno, kawa na lawe, albo olej ją! Albo idz do lekarza po srodki uspokajajace, bo dlugo tego nei wytrzmasz

Gość FGG
ale myslisz ze jak bedzie stara i brzydka bedziesz miał z nia o czym pogadac?Czy moze bedziecie ogladac jej zdjecia jak była"piekna i młoda" hehehe Ja bym sie przy takie zanudziła na smierc no chyba ze tylko ja "bzykasz" i nic wiecej was nie łączy? pomysl o waszej przyszłosci uwazam ze masz za laske pusta lalke, skoro sama tego nie rozumie, sadze ze jej nie wytłumaczysz, bo oan Cie po prostu nie zrozumie

perfekcyjnie zna dwa jezyki .Osatnio zrobiła sobie certyfikat z języka francuskiego wiec gupia napewno niejest.Jest na 2 roku studiów zaocznych.

jezu jakie to fajne ze ty ja tak kochasz i wierzysz w wasz zawiazek :) super! tak trzymac! to mi przywraca w wiare w facetow, ze potraficie widziec naturalne piekno u dziewczyny :) sluchaj jestes pewny ze twoja dziewczyna nie wchodzi na kafeterie.pl? :P:P bo nie zdziwilabym sie gdyby tu czasem wpadala po jakies porady kosmetyczne, i tu bach taki topik :D

Gość hahahahaaaaaa
język francuski. Dobre! Pewnie jst dobra w łóżku ;)

Gość hahahahaaaaaa
a drugi język to jezyk polski :classic_cool: