Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochany w niej ale...

Moja laska jest przesadnie piękna i ten perfekcjonizm doprowadza mnie do szału

Polecane posty

Gość o jestes nareszcie
Mam pytanie czy twoja dziewczyna gdzies pracuje i czy to mieszkanie w którym mieszkacie jest twoje? Pozatym widze ze niestety ale ona w przesadnym dązeniu do perfekcji rani twe uczucia bo stawia na swoim zawsze i mimo iz jej mówisz ze wolisz ją naturalną to ona nadal stawia an kosemtyki ,kosmetyczke i tipsiara jest na dodatek.

Gość AsiaDM
Eh sadzę, ze to nie perfekcjonizm lecz próżnosc :/. Ja równiez dbam o siebie, ale kurcze pielegnacja mojej skóry to nie punkt kulminacyjny mojego życia :/. ,Moze porpostu z nia szczerze porozmawiaj.Tylko nie wyliczaj jej tak wszytskiego :p.

Wiesz, może ona jest bardziej do oglądania niż do dotykania :D Na Twoim miejscu pomyślałabym już teraz o umieszczeniu jej w jakiej...klatce. Bezpieczniej dla niej i dla Ciebie :D ;)

Gość tinkabalbinka
z jedej strony to dobrze ze tak o siebie dba ale z tym błyszczkiem mnie rozwaliłeś.Wiesz ja też chodze do kosmetyczki od czasu do czasu ale niebiegam tam notorycznie i zawsze mój facet jest ważniejszy od jakiejs tam kosmetyczki . Myśle ze powinienes z nią szczerze porozmawiac .Trzy miesiące dopiero ze sobą mieszkacie i jej zachowanie doprowadza cie do szału.A co bedzie za rok lub dwa?

zakochany--- niewazne co kto powie jesli ci powie ktos ze sie komus nie podoba to ty tym bardziej sie najezysz i bedziesz jej bronił wkoncu to twoja kobieta ..... a co do urody to moim zdaniem normalna dziewczyna i popieram ze za duzo tego solarium moze.... co do reszty ciało ma normalne nie jest jakas przesadnie piekna ale tez nie jest brzydka według mnie normalna dziewczyna zadbana i tyle ... a kobieta powinna miec przede wszystkim klase :)

fotostudio----> zakochany pisał już o tym, że te zdjęcia to podszyw i nie dotyczą jego dziewczyny.

Gość tuututtka
Do fotostudio.Chyba niezadokładnie czytasz ten topik bo zakochany już sprostował tą sytuacje z podszywaczami.CZYTAJ UWAŻNIE NA DRUGI RAZ!!!!!!Pozdrawiam

Gość tuututtka
do fotostudio.Ale przeciez załozciel topiku mówił ze on niezamiesczał zadnych zdjęc tej swojej Juliii

Jasne że niezamieszczałem zdjęc mojej Julisi bo byłoby to poprostu niegrzeczne bo licze jedynie na rady.Kocham ją i niechce przekreślac jej choć w małym stopniu przez te jej całę postępki i te całe tony kosmetyków wałęsających sie po domu czy notorycznych wypadów do fitness klubu czy kosmetyczek.Kocham ją mimo wszystko ze doprowadza mnie do szału.Prosze jedynie o rady bo ostatnio przez to wszystko stałęm sie baaardzo nerwowy i sie kłóćimy niekeidy za czesto

tyle tu ludzie mowia jaka ta piekna albo tamta i wlejaja linki do zdjec to naprawde mozna powiedziec ze sa gusta i gusciki .....i jak przysłowie mowi o nich sien ie dyskutuje .. dla kazdego faceta jego kobieta jest najpiekniejsza oczywsicie dla takiego co naprawde kocha...... a to jak mowi zakochany dba o siebie to chybakazda kobieta robi ....tylko moze nie robi sobie z tego celu zyciowego.......

sam widzisz, zastanów się dobrze, czy jest sens ciągnać to dalej? Chłopie, w depresję wpadniesz!

Gość patronemnaszymzuch
http://img84.imageshack.us/my.php?image=1344hi.jpg Jeste podobna do Grace Kelly.:) No dobra przyznam sie podszyłem sie ale , mnie sie wydaje ze zdjecie tej dziewczyny jest całkiem całkiem:) co sadzisz o niej fotostudio? przede wszytskich dlatego ze jest naturalna, szczupła, i nie ma solarki na twarzy!!! tA Z BAJERU JAKAS GRUBA, PUDERNICA Zakochany w niej ..załoze sie ze Twoja dziewczyna jest niebo brzydsza, od tej ktora ja wam pokazałem

a jesli prosisz o rade to prosze: porozmawiaj z nia otawrcie ze ci to troche przeszkadza ...szczera otwarta rozmowa jest najlepsza....:)

Gość no ok mowisz ze jest piekna
kiedy jest naturalna, ale gdzie tu naturalnosc?? sztuczne paznokcie, solarka...to ma byc naturalne? rany a za kilka lat bedzie miala skore jak papier scierny...albo w najlepszym wypadku pomarszczona...rany ona jest pusta...po prostu...

Gość patronemnaszymzuch
http://img84.imageshack.us/my.php?image=1344hi.jpg Jeste podobna do Grace Kelly.:) No dobra przyznam sie podszyłem sie ale , mnie sie wydaje ze zdjecie tej dziewczyny jest całkiem całkiem:) co sadzisz o niej fotostudio? przede wszytskich dlatego ze jest naturalna, szczupła, i nie ma solarki na twarzy!!! tA Z BAJERU JAKAS GRUBA, PUDERNICA Zakochany w niej ..załoze sie ze Twoja dziewczyna jest niebo brzydsza, od tej ktora ja wam pokazałem

ale z góry wiadomo, że dziewczyna nie porzuci nagle swoich przyzwyczajeń i prędzej zrezygnuje z niego niż z tony kosmetyków.

Gość panjacykj
http://img84.imageshack.us/my.php?image=1344hi.jpg Jest podobna do Grace Kelly.:) na pewno 100 razy ładniejsza od tej z bajeru No dobra przyznam sie podszyłem sie ale , mnie sie wydaje ze zdjecie tej dziewczyny jest całkiem całkiem:) co sadzisz o niej fotostudio? przede wszytskich dlatego ze jest naturalna, szczupła, i nie ma solarki na twarzy!!! tA Z BAJERU JAKAS GRUBA, PUDERNICA Zakochany w niej ..załoze sie ze Twoja dziewczyna jest niebo brzydsza, od tej ktora ja wam pokazałem

Ja wiem że jest pełno wytapetowanych tapeciar cześto brzydkich czy grubawych które robią wszystko nawet kosztem tandety by sie podobac.Jednak moja Julitka jest poprostu baardzo ładna i niemusi az tak do przesady dbac o siebie.I napewno niejest tandetną pustą barbie która preferuje jedynie kolor rózowy .Jest zadbana do perfekcji .używa zmysłowych perfum .nosi seksowne szpilki i baardzo pociągająco sie ubiera co mnie osobiście wkurza i jestem zazdrosny.Ciesze sie ze mam ładną laskę ale ona dostała OBSESJII normalnie obsesjii w tym całym dbaniu o siebie.

Kurcze przypomniało mi sie jak Julitka leżała w szpitalu bo była chora.Wtedy niemiała dostepu do solara czy kosmetyczki a i tak wygladała bosko bo jest poprostu baardzo ładna.Noi jesczcze jakies dwa lata temu nienosiła tych chlernych tipsów przez które jestem cały porysowany hihih

Gość kurde stary
jakny moja kobieta miala tipsy to bym sie chyba zalamal, przeciez to jest ochydne, moja ma naturalne ciemne dlugie wlosy, zielone oczka jasna cere i jest sliczna a gdyby zaczela chodzic na solare bylaby podobna do tych wszystkich ktorych pelno na ulicach

Moim skromnym zdaniem Twoja Julitka juz się nie zmieni..Zostanie ładną, choc przesadnie dbająca o siebie dziewczyną. Tobie pozostaje jedynie wybrac czy chcesz ją taka jaka jest teraz czy nie.

i czy lepiej męczyć się z taką, czy wziąć ładną ale naturalną dziewczynę, która przynajmniej da się dotknąć bez obawy, że coś tam jej \"uszkodzisz\".