Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Agucha -> ano nie halo... :( Najgorsze jest to, ze to samo \'halo\' pojawia sie po raz kolejny... ja juz nie wiem co i jak mowic, zeby dotarlo :( Aneta -> nie wiesz co sie dzieje, bo nie napisalam nic konkretnego. Takie tylko ogolne smutki. Bo smutno mi :( Trzymam kciuki!! Ale wybaczcie nie chce pisac na forum. Za duzo tego by bylo, poza tym to moj problem.. Ale zmeczona jestem. Najchetniej poszlbym spac.. i obudzila sie za pare dni :O

Wróciłam! W końcu! Jakoś ostatnio nie miałam weny do pisania... To wydarzenie z zeszłej soboty tak mnie nastroiło chyba... No ale jest juz lepiej. A co tam u Was? Widzę, że u niektórych nie za wesoło. :-( hanuś 🌼 ---> lepiej już? Tak to jest właśnie z facetami. Ja czasami też mam wrażenie, że do mojego nie dociera, co mówię. Ehhhh... szkoda gadać... A jak babcia? agucha 🌼 ---> a co u Ciebie? Wszystko wporzo? Aneta 🌼 ---> jaktam rozmowa? Mam nadzieję, że ok? blondi 🌼 ---> nastój się poprawił? A co do korzonków- raz kiedyś mnie to dopadło (i mam nadzieję, że się nie powtórzy). Boże, myśłam, że padnę! Tzn. raczej nie wstanę, bo leżałam akurat i ruszyć się nie mogłam- a wszystko to działo się w Sylwestra! No ale przeszło, na szczęście! Uciekam sprzątać- i to tak gruntownie! Ciągle to odwlekam na później i jeszcze trochę a efekt będzie taki, że sie pogubię we własnym pokoju ;-) Lexy i Tigra 🌼 ---> odezwijcie się. Co u was? Pozdrawiam ciepło, pa 🖐️

cześć dziewczynki poszłam na rozmowę w sprawie pracy i okazało się że to była firma w której już byłam kiedyś na rozmowie i to była akwizycja a oni znowu jak na złość napisali że potrzebują do działu technicznego i działu obsługi klienta , ja już wysiadam , czy kiedyś uda mi się znaleźć normalną robotę:-(? hanuś❤️ szkoda że u ciebie tak się źle układa ale to miejmy nadzieję przejściowe i jakoś się ułoży a jeśli chcesz o tym napisać to się nie zastanawiaj tylko pisz tutaj akurat nikt nie będzie się przyczepiał a czasem warto się wyżalić agucha❤️ ubieraj się i na spacer bo ładna pogoda i szkoda żeby się zmarnował taki ładny dzień zwłaszcza że w poniedziałek wracamy do świata żywych:-) viki25❤️ trochę cię nie było ale może jak już jesteś to coś się ożywi na naszych stronkach teraz zmykam kończyć robić obiad i reszta dnia tylko dla mnie pa pa ❤️🌼👄

Jesli sie bardzo chce to nie ma mowy zeby nie wyszlo. Ja bardzo chce zeby miedzy mna a Pablitem bylo ok. Mysle, ze jest juz ok . chociaz dzis juz po porozumieniu mielismy kolejna klotnie, ale trzeba dac na luz czasem. A ja wlasnie wszamalam 8 kostek czekolady. Botak mi sie chcialo!!! :P Teraz bede sobie stopki robic :) Paaa

Przepraszam... Nie było mnie jakiś czas... Komputer mi się sypnął cały i nie miałam jak się odezwać. Teraz już będę, obiecuję... Jak tylko wszystkie zaległości z topiku przeczytam, to też wrzucę coś od siebie. Na razie zmykam. Pozdrawiam wszystkich po kolei 🌼 i buźka dla wszystkich.

Cześć dziewczynki jestem po weekendzie w szkole-umęczyłam się totalnie, żeby nie egzaminy to chodziłabym teraz w kratkę-maluszek szalał jak nakręcony, nie wiedziałam jak siedzieć, a 12 godzin dziennie to dużo jak na 30 tydzien ciąży. Miałam koło z matmy-dobija mnie ten przedmiot-wyłożyłam się na najprostszym zadaniu :( nie wiem jeszcze jakie wyniki, ale mam nadzieję, że chociaż zaliczę bo następne koło 4 czerwca z całek i różniczkowania pochodnych a to dla mnie kosmos 😭. Dobrze, że pogoda jest dziś ładna, przynajmnie humor mam lepszy. Od połowy lipca przychodzi za mnie koleżanka więc będzie już lżej, ale chwilowo jestem sama w hurtowni i normalnie mam dość. A teraz coś pozytywnego: mężuś zarezerwował weekend w Stegnie, oby nic nie wyskoczyło, bo strasznie chcę jechać-ale miał wyczucie, że nie mam akurat zjazdu, a to taki weekend szkoleniowo-integracyjny finansowany przez zaprzyjaźnioną firmę budowlaną. JUUUPPPPIII już ja wiem jakie fajne są te szkolenia :) bierzemy Maciusia i będziemy się relaksować:D

Witam wszystkie razem i każdą z osobna 🖐️ u mnie wszystko ok jak narazie mam mase roboty, bo jest sesja oprócz tego pracuję, ale zaczynam odliczać dni do urlopu, mogę Wam się pochawlić, że moi maturzyści zdali bezproblemu maturę z j. niemieckiego [przynajmniej tą ustną] a tak w ogóle, to nic mi sie nie chce wszystko mnie wkurza a zwłaszcza faceci, bo moim zdaniem, nie wiedzą co chcą :( i przez to robią się marudni... serdecznie Was całuję 👄 odezwę się później 🖐️

Siedzę nad podręcznikiem, który naprawdę powoli zaczynam nienawidzieć!!! Ale cóż, jak ktoś wymyśla takie idiotyzmy jak ja - to tak się kończy, że zamiast spać, trzeba ślęczeć nad jakimiś głupotami. PS. mam pytanko, kiedy kończy się zapas szczęścia, bo ja mam chyba na wyczerpaniu, a ciągle mam nadzieję, że coś jeszcze z tej sakiewki da się wyskrobać? :) PS. 2 Gdzie są wszyscy? Jakoś pustawo się robi.

Hej-Ho Łobuziaki! Dzis nie zaspalam :P Zjadlam sniadniei zaraz zrobie mejap :) Ostatnio jakos wyjakowo mi to wychodzi, hehe [odpukac lepiej] Dobrze, ze dzis zajec mam malo. Mam nadzieje, ze poczytam sobie ksiazke, bo mam \"Ksiezniczke\" Pilipiuka - wciagnela mnie. \"Pochwale\" wam jak wczoraj ziemniaki gotowalam :P Tak sie zaczytalam ta \'ksiazniczka\', ze po odparowaniu kompletnie sie rozpadly! Ale za to dzis zrobie z nich kotlety ziemniaczane. I mam mniej roboty, bo za duzo gniesc nie trzeba :P Milych dzionkow Kobitki!

Hanuś -----> świetna książka, ta Pilipiuka, ja teraz poluję na czwartą część, bo przeczytałam już pierwszą, \"Kuzynki\", drugą \"Księżniczka\" no i trzecią \"Dziedziczki\", tylko jakoś nie umiem trafić na tą czwartą część. Miłej lektury życzę.

Ale szaleję, hihi... tj. mój fryzjer szaleje i mam kolejne cudo na głowie i boczną grzywkę. I znowu jestem inna :D 🌼 każdej z osobna :D

Ej! Agucha -> skoro az tak powazna zmiana nastapila to stan na rzesach ale pochal sie efektami ;) Wiecie, ale mam stresa... Dzis zadzwonila do mnie pani i zaprosila za rozmowe kwalifikacyjna! :D Bosh, co ja mam mowic?? Jak sie ubrac? Jak uczesac? ŁAAAAAA!!!!! HELP!! Powedzcie mi jak u was wygladaly rozmowy. Jak sie ubralyscie itp. Wiadomo chcialby dobrze wypasc :) Moze dziwnie to zabrzmi, ale to moja pierwsza rozmowa kwalifikcyjna. (coz, nie wszyscy zacznaja pracowac od urodzenia :P) I boje sie okropnie :O

Hanuś 🌼 różne akrobacje potafię, ale na rzęsach jeszcze nie prówałam stawać, hihi :D Ale może, może, kto wie :D

hej dziewczynki hanuś 🌼 kto jak kto ale ja mam już trochę rozmów za sobą więc mogę podzielić się doświadczeniami :-) po pierwsze ubiór: nie wyglądaj jak dziewczynka wybierająca się na ślubowanie do pierwszej klasy, najlepiej założyć spodnie(tylko nie jeansy) :-) albo długą kieckę bo zależy kto będzie z tobą rozmawiał a tego nie możesz być pewna na 100% więc jeśli kobieta to nie da ci pracy bo masz ładniejsze nogi a jeżeli facet to zamiast interesować się tym co mówisz to będzie się ślinił i w końcu zapomni że z tobą rozmawiał i nie oddzwoni (mówię poważnie )góra to zależy co masz w szafie ale ja mam na tę okazję czarną koszulę z zameczkiem i podwijanymi mankietami z lekkim wzorem tzn . cieniutkie pionowe linie w kolorach ecru. Na rozmowie staraj się nie jąkać i i odpowiadaj w miarę płynnie na zadawane pytania ale za każdym razem daj sobie kilka sekund na przemyślenie odpowiedzi. Niekiedy mogą się zapytać jakie są twoje najlepsze cechy charakteru i dla czego właśnie te , więc jeszcze przed rozmową sama zadaj sobie to pytanie i postaraj się na nie odpowiedzieć. Na wstępie czekaj aż ta osoba pierwsza poda ci rękę i się przedstawi wtedy ty robisz to samo(zwykle przechodzi to w miarę płynnie więc nie powinnaś mieć z tym problemu ) na koniec będzie tak samo. Podziękuj za poświęcony czas . Pamiętaj na rozmowie NIGDY nie pytaj ile będziesz zarabiać chyba że sami się zapytają ile byś chciała a wtedy możesz podać np.1200 netto , to nie oznacza że zwariowałaś i nie masz czego tam szukać a jedynie to że się cenisz i wiesz że jesteś warta tych pieniędzy(nie licz tylko że tyle dostaniesz bo to nie licytacja:-) ) Acha jeszcze jedno, na rozmowię możesz się zapytać co będzie wchodziło w zakres twoich obowiązków i czy będzie możliwość awansu za powiedzmy pięć lat , bo tym samym dajesz do zrozumienia że nie szukasz pracy na miesiąc a oni będą wiedzieć że mają pracownika który będzie dawał z siebie wszystko. Na razie tyle bo mi strony braknie:-) ale w razie czego to pytaj a ja postaram się jeszcze coś podpowiedzieć trzymajcie się cieplutko dobranoc pa pa

Aneta -> dziekuje!!! :) Tylko w sumie to jeszcze nie rozmowa o prace, tylko o staz. Ale i tak sie stresuje okropnie!!! Pablito dal mi maly wykladzik z GSMu i.. o bosh!! masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale mam nerwa. Ja pierdziele, jak przezyje to cud bedzie! :P A teraz spac czas najwyzszy. Wiec dobrej nocy, Kobiety :)

Hej! Wlasnie czytam o firmie, do ktorej jutro ide. Heh Mam jeszcze pytania pomocnicze codo tej rozmowy, tzn jak mam wygladac. Czy mam zwiazac jakos wlosy czy moge miec rozpuszczone, ewentualnie lekko zwiazane (tzn tak tylko zlapane zeby nie lecialy do oczu)? Mam wlosy do ramion, no, do lopatki. Makijaz to wiadomo jakis delikatny :] Problem w tym, ze nie mam tutaj zadnyh spodni eleganckich. Zostaly w domu :O Wiec czy moglabym zalozyc sztruksowa czerwona spodnice do kolan? Taka trapezowa jest. Czy lepiej czarna za kolana? Z tylu ma spory rozporek i jest dosc obcisla. A moze brazowa, plisowana, do kolan? Ewnentualnie, jasna, bezowa, do kolan, z tym, ze jest obcisla. No i z elegnko wygladajacych mam jeszcze w bialo-niebieska w kratke, tez do kolan. Ale ta to chyba odpada, bo kratka. Koszula: mam biala, \'normlana\' bluzke koszulowa i eqru - gnieciona z wywijanymi mankietami. Czy musze zalozyc jakies rajstopy? Czy jak bedzie cieplo to niekoniecznie? No i pantofle na obcasie lekkim mam, to sie nadadza. No i mam problem z torebka :O Bo zwyczajnie takiej eleganckiej nie mam. Moze cos pozycze. Bo taka materialowa za tylek to sie nie nadaje :P Doradzcie mi, prosze, bo w koncu kto lepiej doradzi w sprawie ubioru niz kobitka? ;) Sorki za to marudzenie, ale mam streeeeesa! :P A takie pierwsze wrazenie wizulane w koncu jest pierwsze.

hejka hanuś jeśli masz taki wybór to załóż tę czarną i bluzkę ecru, co do rajstop to choćby było 40 stopni w cieniu to i tak musisz założyć a włosy możesz delikatnie spiąć ,makijaż to już wiesz ,delikatny . Dziewczyny miałam wczoraj dziwny sen, śniło mi się że mój były przyleciał do Polski i się widzieliśmy a potem musiał wracać a ja biegłam za nim ale go nie mogłam dogonić i było mi wtedy strasznie smutno:-(. Wiem że już nie będziemy razem ale ten sen cały czas mam przed oczami i nie mogę się pozbyć myśli o nim. na razie zmykam pa pa Acha hanuś daj znać jak poszłą rozmowa

O moj bosiu!!!!! Ale sie denerwuje!!!!!!!!!!!!! A jak mi sie spac chce 😴 Ale jutro do domu jade :) Ostatnio bylam na wielkanoc :O Tzn, mam nadieje, ze pojade, bo niewiem czy sie wyrobie na pociag. Mam jutro jeszcze egzamin. Tylko sie jeszcze nie przygotowywalam :O 3majcie sie Kobitki :)

Ale wtopa! Nie mam jasnego stanika :O:O:O Ta koszula nie przeswituje tak bardzo, ale pewnie czarny bedzie troche widac. Myslicie, zeto bardzo zle? To mam nadzieje, ze bedzie chlodno i nie bede musiala wierzchniego wdzianka zdejmowac :P I na dodatek jutro ma padac w Gd 😠

Ale ze mnie panikara :P Jutro to u mnie rno bedzie pobojowisko w pokoju, hehe Dobranoc Laski :) [Bosh, co sie dzieje z ta kafeteria??? :O]

cześć dziewczynki nie wiem czy mnie komp pada czy wy też tak macie ale chciałam wejść na nasze pierwsze forum a tam jakby zniknęło trochę stron bo ostatnie wpisy są ze strony 543 a to było w kwietniu, o co tu chodzi?????????????????????????

wpadłam się przywitać i życzyc wszystkim miłedgo dnia. Lecę, bo mam kilka spraw do załatwienia a później ta nieszczęsna mgr.:P

HEJ! Aneta -> wogole cos ostatnio sie kafe pierdzieli :/ Ja np nie moge sie zalogowac, na swojego nicka, wyszukiwarka nie dziala, tez casem mi \'kradlo\' strony. Jakies dziwne rzeczy. I to nie od wczoraj A ja juz po rozmowie. Nie bylo tak zle. Tzn dla mnie, niewiem jak panie zapatruja sie na moja kandydture :P Maja dac znac w przyszlym tyg. A ja mialm dzis jechacdodomu. Kupilam nawet bilet. Tylko szkoda, ze na pociag, ktory jezdzi od jutra!!! DDlaczego te babynie wiedza co sprzedaja?????? Wiec jade jutro. Ale chociaz speze wiecor z Pablitem ❤️ A zaraz ide na egz. Tylko nic jeszcze nie czytalam :O Mam nadzieje,ze to bedzie wygladalo tak jak wszyscy mowia, czyli w skrocie: formalnosc ;) Dzieki w ogole za rady i porady :) I wyrozumialosc, hihi PA