Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

A mi dzis stuknela kolejna wiosna :) I fajny dzien z Pablitem spedzilam :)

Hanuś🌼 sto lat sto lat :) 🌼 A poza tym Słonko, dobrze, że babcia jest z Wami. Z tego się trzeba cieszyć :) Ja już nie mam żadnej :( A wujcio wyjdzie z tego, tak proszę myśleć, to pomaga :) Co do Bąbla, to tak myśłałam. Gratuluje, moja Hana skończy w sierpniu 4 lata :) eviaczek🌼 witam ciepło 🌼🌼🌼 każdej z osobna, gdzie jesteście??

Gość Ja grzeczna jestem
Agucha, to Ty masz dzieciątko?

Gość Ja grzeczna jestem
:D :D :D

Hej! Kolejny sloneczny cieply dzien w Gdansku :D Idziemy z Pablitem do GreenWaya na jedzonko :)

hej hej...wczoraj był taki piekny dzień a ja prawie cały spędziłam na uczelni:(...wybrałam się wieczorkiem na spacer, co okazało się błędem bo komary urządziły sobie na mnie polowanie...ech... dziś też się wybieram i mam nadzieje, że komary mnie oszczędzą... miłego popołudnia dziewczyny:)

hanus-najlepsze zyczenia:) przepraszam ze z malym opoznieniem,ale ..:) 🌻 ❤️ *eviaczek -witaj:) 🌻 Pozdrowienia dla Wszystkich Milych Pan🌻

Gość dana24
Witam jestem poraz pierwszy! Dziś dopiero zauważyłam że taki topik istnieje. Mam 24 latka i ... narazie tyle. 🌼

Gość hanus
No to ja dzis bede rannym ptaszkiem :] Ale mi sie nie chce isc na zajecia :O Niech ktoras pojdzie za mnie. Chociaz tyle dobrego, ze slonce swieci i bedzie cieplo :) Bylismywcoraj na grilu za akademikiem. Ale dobra taka kielbacha :D Dawno takiej nie jadlam. Dana -> witaj To narazie!

wpadłam się tylko przywitać i zmykam miłego dzionka pa pa

Cześć dziewczynki, wysłąłam zdjęcia jakby ktoś nie dostał to proszę zgłąszać :) Byłam dziś z MAćkiem u lekarza, bo katar nie przechodził i od soboty jeszcze chrypkę miał. Nie wiadomo do końca czy to wirus czy alergia więc dostał leki na jedno i drugie-za 5 dni idziemy na kontrolę. A wczoraj wróciłam tak umęczona że nawet mężuś koło mnie dobrowolnie latał. Na ostatnich zajęciach miałąm egzamin więc nie mogłam się urwać Wogóle mój mąż ostatnio dziwnie się zachowuje-koleżanka opowiadała mi, że jak ja wychodzę to on wtedy opowiada, jak się we mnie zakochał i że mnie podziwia że sobie tak radzę i wogóle mówi o mnie w taki sposób jakbyśmy byli narzeczeństwem, a nie małżeństwem z prawie 4 letnim stażem. Faceci są dziwni, ale miło mi było coś takiego usłyszeć-szkoda, że nie bezpośrednio od niego.

A zapomnialam podzielic sie wrazeniami ze spaceru po gyni. No wiec jakis czas temu zabrali Blyskawice do remontu (dla tych, ktore nie wiedza co to Blyskawica to podpowiadam, ze to niszczyciel, jedyny ocalaly okret zbudowany przed II wojna swiatowa; obecnie muzeum). No i stoi juz ten woelgachny okret wojenny pomalowany na jakze \"adekatny\" do jego zadan kolor - blekitny :O Ja zobaczylam to myslalam, ze padne :P Az w oczy razi ten blekit, hahaha :P No to tyle z opowiesci z Gdyni :P 🖐️

Bolndysia -> ale super, ze maz tak sie zmienil. bo pamietam jakis czas temu wcale nie bylo tak kolorowo.. A teraz super :) Ciesze sie z Toba!! I powrotu do zdrowia dla Maciusia :) [dzieki za fotki :) ]

Witam! 🖐️ Weekend weekendem ale do pracy wrócić trzeba... Rozleniwiłam się trochę... Ale dobrze, że w końcu idę do pracy, no bo ile można...? hanuś ---> spóźnione ale szczere życzonka Ci składam! Wszystkiego naj, naj, naj! 🌼 🌼 🌼 Jestem chętna na fotki! blondi ---> Ciebie też poproszę o zdjęcia :-) agucha ---> dzięki za maile-dobre są :-) Emilia ---> co do balsamu to kupiłam Johnson, wybrałam ten na noc. Wysmarowałam się 2 razy jak na razie i efekty są widoczne. Takie, o jakie właśnie mi chodziło, tzn.lekka opalenizna, bez \"pomarańczowości\" i smug. eviaczek, dana24 ---> witamy u nas! :-) A gdzie podziewa sie cała reszta kobietek??? Żyjecie??? ;-) Jutro postaram się napisać coś więcej, a tymczasem uciekam do mojego prywatnego SPA (znaczy się łazienki) ;-). W końcu lato coraz bliżej- hi hi :-) Pozdrawiam Was wszystkie, trzymajcie się cieplutko! ❤️ kwiatek] 👄, pa pa!

Kurczę! Jak mam ukryć adres??? Żeby nie był widoczny przy nicku? Wie ktoś?

Kurczę! Jak mam ukryć adres??? Żeby nie był widoczny przy nicku? Wie ktoś?

hejka Hanuś naj naj naj 🌻 sorki, że zapomniałam. Dobrze pamiętasz, jeszcze niedawno (jak Maciek się urodził) byłam gotowa składać papiery rozwodowe tak było źle-a teraz na prawdę szczęśliwa jestem. A jak babcia i wujek-widać jakąś poprawę?? Vicki tam gdzie piszesz swoje posty na górze masz \"pseudonim\" a pod nim e-mail-to pole musi być puste jeśli nie chcesz by e-mail był widoczny przy każdej twojej wypowiedzi. Byłam wczoraj u swojej gin i podejrzewa u mnie cholestazę ja to mam przerypane w tej ciąży:( , co chwila coś i wciąż kolejne badania- ja chcę już urodzić buuuuuuuuuuuu Oczywiście okazało się też że nie dała mi skierowania na HBs i USR bo zapomniała, a ja się teraz zapytałam o to i uznała, że to \"niemożliwe\" Nawet o badaniu glukozy zapomniała-szlag mnie chyba trafi-to ja mam mówić lekarzowi na co mi skierowania ma dawać? Kasuje mnie 50 zł za każdą wizytę i za przeproszeniem g.... z tego mam. Jak urodzę to na pewno zmienię lekarza-mam dość. Z resztą z tą spiralą to też był jej pomysł-a to że wpadłam być może zawdzięczam jej \"fachowemu\" założeniu wrrrr straciłam do niej zaufanie No cóż trzeba się za innym rozejrzeć.

Hej hej! Chrupam wlasnie sniadanko i niedlugo ruszam na zajecia. Dobrze, ze dzis tylko 1 wyklad. Potem pranko i jakies zakupy, bo warzywka juz pozjadalam. No i chce kupic cos dla Pablita, bo ostatnio narozrabialam i zrobilam z jego szklanego aniolka kaleke (obtlukly mu sie nozki :P). Nie specjalnie ozywiscie! O babci i wujku dowiem sie jak mama w koncu do mnie zadzwoni. Bo mama byla do niedzieli i ma swiezsze wiesi. Dzwoni od 2 dni i jakos nie moze :P Blondi -> ja w ogole mam problemz dostaniem sie do gina. A juz MUSZE isc. Milam isc nakontrol co najmniej tydzien temu :O Zuwazylam wlasnie, ze dacie drugiemu syniowi Michas na imie. Bardzo ladnie :) I jeszcze raz Ci poweim, ze STRASZNIE sie ciesze, ze z mezem sie ulozylo!!!! Tymczasem Kobitki 🖐️

Hej blondi-ania 🌼 to jak udało Wam się to wszystko odbudować?? Uciekaj jak najszybciej od tego lekarza. I życzę zdrowia Ja w tym tygodniu też idę do gina, na cytologię. Ale standardowo powinno być oko ;) Pozdrawiam ciepło 🌼

A mam jakies uczulenie :O Mam muchomorka na dekolcie i szyi. Swedzi!!!! Poza tym slonca ciag dalszy :D

Aguś jak chcesz znać szczególy jak nam się udało, to musisz ze mną pogadać na gg bo to stttrraasznie długa historia-mój gg jest pod nickiem. :) A z tym ginem to wiecie, że jestem zawiedziona-ona jest moim lekarzem od ponad 4 lat i dzięki niej mam dzieci-dlatego nie rozumiem co się stało z tym jej podejściem do pacjentki-wcześniej tak nie było, a może po prostu ja mniej wiedziałąm na ten temat??

Wyslalam pare zdjec. Jak ktos nie dostal prosze sie zglosic ;) Zapomnialam tylko dopisac, ze to ode mnie, czyli od Hanuś, sorki Aha, Elvie -> masz przepelniona skrzynke, wiec nie doszly

Hanuś 🌼 ja chcę nad morze:) Ale Ci fajnie :) blondi-ania🌼 przejrzałam 20parolatki i już wiem co nie co. Pozdrawiam ciepło i gratuluję. Trzymam kciuki aby było już tylko lepiej :) Dobra, a gdzie jest reszta Pań?? Alo??

Wlasnie udalo sie mojej mamie dodzwonic do mnie. Po 5 dniach :P I wiecie co??? Jestem taka wscielka, zla, rozlazlona, zszokowana i nie wiem jaka jeszcze :O Moja wlasna ciotka, najstarsze dziecko babci, powiedziala, zeby zadzwoni do opieki zeby zajeli sie babacia!! Wyobrazacie sobie?!?!?!? Bo ja nie!!! Nie wierze, nie dociera do mnie!!!! KURWA CO ZA POJEBANA PIZDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sama niech sie wysle do opieki. Nie, opieka to dla niej za \'mile\' rozwiazanie. Do psychitaryka jakiegos bo do niczego innego sie nie nadaje. Razem z corka i mezem. Bo coreczka ostatnio wysylala mi smsy, ze moja mama wysylala do niej smsy i ma do niej jakies pretensje i ona nie wie o co :O:O:O Teraz juz wiem o co i najchetniej rozszarpalbym obie!!!! Do tego jeszcze wujek, maz \"cudownej\" cioi pojechal do babaci, bo one stwierdzily, ze on bedzie dla babaci najlepsza opieka. A on sam wymaga opieki, bo jest taka sierota, ze to po prostu brak wyobrazni!!!!! To juz maly Adrianek jest bardziej samodzielny niz on. Nosz, powalilo ich!!! Wszystkich!!!! Co do jednego!!!!!! A myslalam, ze moja rodzina jest w miare normalna. Jak widac mylilam sie :(