Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Witam i serdecznie zapraszam wszystkie 20stoparolatki mam nadzieję, że ten topic przetrwa. pozdrawiam

Gość kto pyta wielbłądzi...
czesc :D

a po co ten klub? bo ja mam 23 lata ale nie wiem po co klub

Klub po to, by sobie pogadać, wymienić się doświadczeniami, fajnie spędzić czas... a może Ty masz jakiś pomysł na ten klub...

Gość kave23
hej ja mam 23 ;) witam witam :P

hanuś ----jasne, że jesteś stałą bywalczynią, a tu jesteś jaknajbardzije mile widziana 👄 :) kave23 --miło Cię też tu widzieć ;)

Hej Hanuś, hej Lexy, ja tez sie przenosze, ale tam będę zaglądała, moze nie będe się wpisywała, ale mimo wsztstko czuję sentyment do tamtego topiku, wkońcu prawie rok tam byłam.

Emilia S. ---witam serdecznie, fajnie Cię tu widzieć :)

Gość Podglądacz
:o:o

Ja tez nie raz namieszalam, bo jestem czasem malym buntownikiem robiacym na zlosc, ale te ostatnie zarzuty to lekka przesada. A sentyment jest. Ja na tamtym forum bylam tak od 2 lat okolo. Moze 2.5. A zobaczycie jeszcze sie ulozy. Tyle, ze pewne osoby napewno nie wroca. Za pewnymi osobami to ja szczegolnie tesknic nie bede, tzn jedna osoba. Ale niewazne :P Ide zrobic cos do jedzonka, bo mi kregoslup zoladek powoli zjada :P

Gość aaaaa...
Regulamin i zalecenia forum magazynu dla kobiet Kafeteria 1. Przed założeniem tematu sprawdź w wyszukiwarce, czy taki topik już istnieje....

dziewczyny a może napisać do moderatorów żeby wyśledzili mieszacza i go zabanowali, jak się da to nasz stary topik się uratuje, troszkę go szkoda, ale żeczywiści wyjątkowo niemiło się tym razem zrobiło-jesteśmy sławne na całej kafeterii, zobaczcie co na innych topicach o nas wypisują Mam 3 numery gg do moderatorów jak ktoś z was chce się tym zająć to podam gg

Aniu - jednego zbanuja, pojawi sie 5. Czy to warte zachodu?? Za jakis czas wszystko przycichnie. Zobaczycie.

blondi-ania --- pomysł jest dobry, że może nie wypalić, bo w sumie każdy może pisać na każdym topicu,co mu sie podoba ...;( ja mam tylko nadzieje, że tamten albo ten topic przeżyje ...

Witam, w przedziale wiekowym się mieszczę (22), więc też spróbuję się tu zadomowić, zobaczymy, czy coś z tego wyjdzie :). 🌼 - dla wszystkich obecnych... i nieobecnych

Agucha- ropucha , kanto ---- witam serdecznie

a to w zasadzie nic tu po mnie spoko sie wszyscy juz znacie

Agi -> wlasnie wykorzystalam Twoja stopke sprzed kiedys :) I jeszcze raz dzieki za inspiracje muzyczna!! :):)

blondi-ania 🌼 a na jakich topikach piszą co się u nas dzieje?? Chętnie bym poczytała, wrzuć mi sznurki na mail. Dzięki :) Pozdrawiam cieplutko :)

a ja mam pytanie, tak z innej beczki: czy wróciłybyście do swojego chłopaka ?? zwłaszcza po tym, jakby on zerwał ???

Ja po swoich doswiadczeniach z wracaniem do chlopaka, ktory zerwal powiem krotko: NIGDY W ZYCIU!!!! Jak rozwinac temat to powiedz co dokladnie Cie 'interesuje' :)