Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

_L_

klub 20stoparolatek

Polecane posty

Cześć Wam Kobietki! 🖐️ Wpadłam na chwilkę i uciekam zaraz. Nic specjalnego się u mnie nie dzieje, tylko praca, praca, praca... :( A w pracy ostatnio mam co robić-pfff... padnięta jestem... Dochodzę powoli do wniosku, że głupie jest to życie: wciąż to samo... Rutyna mnie dopadła... :( Ale to chwilowe chyba jest i mam nadzieję, że mi przejdzie. Dziękuję Wam za fotki i inne \"śmieszności\"- czasami tak mało wystarczy, żeby się uśmiechnąć :). Też Wam coś dziś wysłałam- z szybkiego maila, bo z interii wciąż mi nie idzie (jaka ja głupia jestem... :( ) hanuś, jak możesz i chcesz to podaj mi swój adres (bo pod nickiem chyba nie ma?), to też czasami Ci coś wyślę. Spadam zrobić coś ze swoja twarzą, bo niedługo worki spod oczu spadną mi na brodę ;) Pozdrawiam wszystkie bez wyjątku, dołączam po 🌼 i ❤️ Buziaki 👄, pa pa!

Gość viki 26
Zapomniałam zmienić nick-starość nie radość! :)

Ale mądra jestem! Zamiast zmienic preferencje, to ja cyferkę zmieniłam!

100 lat Viki! A maila to moze wez od ktorjes z dziewczyn, ktore maja, bo nie chcialabym pisac go na forum. Albo kiedys sie zgadamy :) Dzis leniwy wieczor bedzie. Z Pablitem ;)

aloha dziurawa pończocha :P Móźg mi się zlasował, aaaaaaaaaaaaaa.... od tej cholernej pracy. I jeszcze egzaminy, nie wyrabiam. AAaaaaaaaaaaaaa, muszę pomarudzić :P viki25 Sto lat :) 🌼

viki - 1000 lat życzę, zdrówka, szczęścia i w ogóle, czego tylko pragniesz 🌻🌻🌻 dla reszty też 🌻

Ale puchy... Hej Kobiałki, znikam na 2 dni do Stolicy. Trzymajcie kciuki za pracę, żeby mój super promotor znowu czegoś nie wydumał. Jech... Miłego weekendu, wracam w niedzielę wieczorkiem.

Ja tylko żeby się przywitać 🖐️ Za jakiś czas coś konkretniejszego naskrobię, a na razie do robotki się biorę, bo czas ucieka i ciągle go za mało. Rzeczywiście, jakoś tak puściutko tutaj. Hanuś ----> jak tam rozmowa?? Masz już jakieś wieści?? Agucha -----> Co z pracą?? Viki -----> imprezka urodzinkowa była?? jak było??

Hej! Wrocilam :] Widze, ze nikt nie tesknil :P W domu sie poobijalam, a teraz czas sie wziac, bo sie nazbieralo wszystkiego :O:O Rozmowa poszla dobrze (przynajmniej tak mi sie wydaje :P), chociaz nie powiedzialam wszystkiego co bym chciala [ 😠 ] i troche sie zacinalam [ 😠 ]. Maja dac znac w polowie tego tyg. Tylko okazalo sie, ze ta rozmowa nie byla o ten staz co myslalam.. To byla do departamentu sprzedazy, cyli jak cos pewnie przez 2 mce bede sterczec w salonie :O Tak mi srednio sie to podoba... Ale zobaczymy A teraz czas do szkoly. Papa

cześć dziewczynki wpadłam się przywitać tylko, bo jestem zmęczona i nic mi się nie chce, nawet pisać Agucha❤️ GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! Hanuś🌼 nie martw się jeśli ta praca okazałaby się nie taka na jaką liczyłaś. Żadko kiedy pierwsza rozmowa okazuje się być poprawną, ale teraz już wiesz jak to wygląda i następnym razem będzie lepiej:-) Viki dzięki za maila, to było mi potrzebne Kanto🌼 dla reszty po🌼 i jeszcze jeden🌼 a co mi tam:-)

powiem tylko jedno : MAM JUŻ SERDECZNIE DOŚĆ WSZYSTKIEGO!!!!!!!!! Tyle w tym temacie.

Agucha -----> CONGRATULATIONS!!!!!!!!!!!!!!!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼

kanto 🌼, Aneta_25 🌼 wstrzymam się z podziękowaniam i do obrony :). Pozdrawiam ciepło :) kanto Kobieto co się dziejej??

Agucha -----> nic się nie dzieje. Sorka, miałam kryzys sesyjny, ale już po wszystkim. Tak to jest, jak ktoś bierze na siebie za dużo, potem coś nie pójdzie, coś się skomplikuje, a w domu nie ma do kogo się odezwać, bo wszyscy się gdzieś wynieśli... Teraz już jest ok. bo sesja praktycznie za mną, zostały tylko formalności. Teraz mogę się zająć tym, co najważniejsze, czyli na co czekałam pół roku. Jutro idę na mega zakupy : buty, torebki, bielizna itp. W piątek wizyta w ciuszku i mam zamiar zakupić mnóstwo świetnych ubranek. No i kosmetyczka, bo ją też muszę odwiedzić, a w sobotę fryzjer. Wieczorem w sobotę mamy spotkanie z klasą z liceum... Nie warto nawet mówić. Idę i będę się świetnie bawić z ludźmi, których co prawda dawno nie widziałam, ale myślę o nich tak jakoś z nostalgią. Kiedyś to było fajnie. Będziemy wspominać te wszystkie idiotyczne wyskoki, które nam się przytrafiły - a nie było ich wcale mało - i wreszcie dowiem się, co się z nimi wszystkimi działo przez ten czas. Super będzie. :) 🌻 dla każdej z osobna.

Dzien Dobry!! U mnie leje. Z przerwami, ale od rana. Mam parasol :D Kurcze czas goni, a pracy wcale nie ubywa. Heh, taki juz los studentow. W ogole u mnie fenomen! Jem banana!!! A ja nie przepadam za bananami :P Troche sie krzywi, ale ciamkam go twardo, hehe I wez zrozum baby, hahaha Pozdrawiam was wszyskie!!

Analiza wiersza \"Ptaszek sobie frunie z dala, żaba dupę w wodzie moczy, w górze słońce napierdala. Kurwa, co za dzień uroczy!!!\" Analiza : Wiersz jednozwrotkowy, czterowersowy z rymem sylabowym, z równomiernie rozlozonym akcentem. Podmiot liryczny wyraza swoje glebokie zadowolenie z otaczajacego go swiata, przepelnia go kwitnacy stoicyzm i szczęście, które człowiekowi żyjącemu we współczesnym zamęcie, może dać tylko otaczająca przyroda. Dla podmiotu lirycznego nawet zanurzona w błękicie wody dupa żaby jest pretekstem do euforii. Zapierdalające inne stworzenia sugerują wczesne lato, kiedy świat zwierzęcy obudził się z otchłani zimy. Puenta liryki jest jednoznaczna i łatwo odczytywalna.Liryczne JA personifikuje słońce. W słowie \"zapierdala\" oddaje szybkość i złożoność ruchu słońca, które przecież nie jest istotą ludzką i nie może \"zapierdalać\" senso stricte. Uwagę zwraca użycie wulgaryzmów, których znajomość świadczy o ludowych korzeniach poety i głębokiej więzi ze społeczeństwem. Prawdopodobnie autor chciał się tym utworem odwdzięczyć środowisku, z którego wyrósł za poświecenie i trud włożony w zapewnienie mu należytego wykształcenia. Przeczytane na blogu, ale się uśmiałam

Witajcie !!! U mnie wszystko jest niemal w porządku. Udało mi się zrobić to, na co miałam ochotę, udało mi się zrobć to, co zamierzałam, a jutro zrobię coś, co mnie zupełnie zaskoczyło. Ale udało mi się ze wszystkim się wyrobić, chociaż ten okres był po prostu zabójczy i przez chwilę myślałam, że wariuję. Czy to jest naprawdę takie naiwne, że chcę spełnić wreszcie swoje marzenia i zrobić coś dla siebie, o czym marzyłam bardzo długo? Kiedy o tym mówię, ludzie patrzą na mnie jakbym spadła z księżyca... Nie ważne. I tak to zrobię i mam wszystkich w nosie :) Dawno przestałam się przejmować tym, co ludzie mówią. JUPI !!! Udało mi się !!!

Kanto -- bo jakbys miala robic tak jak ktos inny Ci radzi to mozna by zwariowac :O Wiec, masz racje: olej to co mowia i rob po swojemu!!! Bo przeciez o to chodzi eeby Tobie bylo dobrze, a nie innym!!! Mam nadieje, ze pojdiemy dzis na jakas imprezke, bo mi sie chce!!!

Wczoraj spotkałam się ze starymi znajomymi... Nic się nie zmieniło... No prawie nic. I byłam u fryzjerka. Siadłam na fotel, powiedziałam, że ma być wygodnie, ładnie i żebym nie musiała nad włosami siedzieć przez dwie godziny co razno. I wyszłam z nową, całkiem ładną fryzurką :)

Agucha -----> jak tylko zrobię sobie jakąś fajną fotkę, od razu prześlę, żeby się pochwalić moją nową fryzurką :) W sobotę spotkałam się z moją klasą z liceum. Właściwie to spodziewałam się czegoś innego. Wszyscy studiujemy, niektórzy dziennie, inni zaocznie, ale wszyscy studiujemy. Dziewczyny się pozaręczały, jedna wyszła za mąż i lada dzień będzie miała dziecko. Niektórzy zaczynają rozkręcać swoje interesy, inni powoli znajdują to, co chcą w życiu robić. To był chyba pierwszy raz, kiedy wszyscy ze sobą normalnie rozmawialiśmy, bez żadnych uprzedzeń, urazów, stereotypów. Fajnie przy tym było skonfrontować to wszystko, co mi się wydawało o pewnych osobach z tym, jak jest rzeczywiście. No i była nasza wychowawczyni. Ona akurat nie zmieniła nic poza fryzurą... niestety. Ale swoją drogą, to nauczyciele po skończeniu szkoły zaczynają z tobą wreszcie rozmawiać jak z człowiekiem. Ciekawe, dlaczego nie mogą wcześniej... Pozdrowionka dla wszystkich... 🌻 PS. Gdzie się wszyscy podziali?? hanuś, viki i cała reszta?? co jest??

CO JEST??? WYPROWADZILIŚCIE SIĘ NA BEZLUDNĄ WYSPĘ, NA KTÓREJ NIE MA DOSTĘPU DO NETU??? CZEMU JUŻ NIKT TU NIE ZAGLĄDA???