Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jogosh

feministki

Polecane posty

Gość jogosh

co myślicie o feministkach,a co o flirciarach?

Gość em...
no nie wiem..

Gość ogolnie...
moj tata uwaza, ze feministki to nieszczesliwe i chore kobiety :O ja - wrecz przeciwnie :D a flirciary mnie draznia bo sama flirtowac niezbyt umiem ;)

Gość jogosh
a czy może istnieć połączenie feministki i flirciary?bo myślę i myślę....i nic... ;)

Gość doria zlosliwa na wodzie
gardze feminizmem.... nie dziele ludzi wg plci ale charakteru nie wierze kobietom, ktore twierdza ze sa wyzwolone (od czego???) i dobrze im samym... gowno prawda

Gość jogosh
a te co przeginają w drugą stronę?

Gość denia
Boże widzisz a nie grzmisz. Przecież feministka to kobieta walcząca o równouprawnienie, chce takich samych praw do życia, pracy i szcęścia jakie mają mężczyźni. Jest kilka odmian feministek, ale te właściwe nigdy nie mówiły, że nienawidzą mężczyzn i, że ich zniszczą, tak mówić mogły co najwyżej feministki-lesbijki, ale na pewno nie kobiety działające w jakiejś organizacji, czy czymkolwiek podobnym. Częściej słyszy się, ze to mężczyźni uziemniają kobiety, zdradzają je i trzymają w domu nie pozwalając się rozwijać, feministki są temu przeciwne, ale one nie nienawidzą.

Do doria zlosliwa na wodzie: Gardzisz feminizmem, a czy wiesz czym on w ogole jest? Chyba nie bardzo :O Nie chodzi o to, by byc samym, ale by umiec byc samym. By mezczyzna byl partnerem, a nie panem. Poza tym feminiostki wywalczyly wszelakie prawa kobiet, wiec wnioskujac po nicku, takze Twoje.

Gość denia
Gdyby nie feministki kobiety siedziałyby teraz w domu i robiły pranie, w przerwach między płukaniem rodziłyby dzieci.

Gość pisala kobieta
Zaloze sie, ze kazda dziewczyna/kobieta na tym forum chce miec rowne prawa z facetami, zarabiac te same pieniadze za ta sama prace, moc sie poklocic, wyprowadzic i rozwiesc gdy potrzeba, moc glosowac i zasiadac w rzadzie, ubierac sie jak jej sie podoba, ale prawie zadna w zyciu sie nie przyzna, ze ma cos wspolnego z feminizmem... bo jeszcze zostanie posadzona o brak urody*, hehe, typowo babskie myslenie. * Czyz feministki nie kojarza sie z pozbawionymi sexapealu, zlosliwymi pasztetami w okularach i grubych golfach?

Gość pisala kobieta
Czas skonczyc ta nagonke na feminizm drogie panie. Radykalny feminizm to glupota (kobieta lepsza niz mezczyzna) na dodatek sprzeczna z ogolna idea feminizmu (rownosc plci), ale feminizm umiarkowany (kobieta i mezczyzna inni, ale ROWNI) jest tym, za co powinnysmy byc wdzieczne wielu pokoleniom odwaznych pan...

Gość pięknooka
Uważam, że jest wręcz odwrotnie, to te zakompleksione z nadwagą, okularami i aparatem na zębach zazwyczaj siedzą cicho, naoglądałaś się Kazimiery Szcuki i wyciągnęłaś wnioski, które są nieprawdziwe. Często bardzo piękne kobiety są wyniosłe i bawią się mężczyznami, sporo z nich wyznaje feministyczne poglądy, bynajmniej ja zauważyłam, że te zakompleksione siedzą cicho, a te ładne się wybijają. A prawda jest taka, że one walczą o prawa wszystkich kobiet, a nie tylko tych pięknych i wykształconych.

Gość pisala kobieta
Do pieknooka - napisalam obiegowa opinie, a nie jak jest naprawde, wiekszosc uwaza, ze z kobieta na pewno jest cos nie tak, jesli jest feministka. Na dodatek slowo "feministka" to chyba najbardziej anty-sexy slowo na swiecie... I dlatego kobiety tak sie go boja.

Gość zeby morio byl na tym otwarciu
feministki sa godne pozalowania!!!!!!!!! przeciw czemu one walcza??? chyba przeciw wlasnej glupocie...

Gość zeby morio byl na tym otwarciu
a teraz mnie zjedza......

Gość jogosh
taaaaa....ciekawe teorie...... i w ogóle.......

Gość antyfeministka
a czy wy kiedyś widzieliście jakąś ładną, zadbaną feministkę, bo ja nie! Przeważnie to są jakieś koszmarne, zaniedbane zakompleksione baby! Nazwałabym je feminazistkami, które chcą równouprawnienia tylko tam gdzie jest im ono na ręke. Chcą być prezeskami, dyrektorkami, ale jeśli walczą o równouprawnienie to powinny też chcieć być zatrudniane w górnictwie itp.

Gość pięknooka
Feministki=brzydkie kury domowe=ładne Ciekawa teoria:P:D

Gość pięknooka
To w takim razie co normalne kobiety mają robić?? mają się godzić na siedzenie w domu, na wychowywanie dzieci, mają dostawać niższe pensje i mniej poważne stanowiska?? Jeśli chcecie takiego życia to proszę bardzo.