Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedza_aaa

KOLCZYK W JEZYKU POMOCY

Polecane posty

Gość mydulce
hejka :) jak bardzo boli przeklucie jezyka? z czym ten bol mozna porownac o ile jest takie cos.... mam juz kolczyk w nosie i pepku i nie wiem czego mam sie spodziewac jesli chodzi o jezyk bo chce sobie zrobic.... :)

Gość mydulce
aha i jeszcze jedno... chcialam sobie zrobic w studio tatuazu i percingu ale jest pewein problem... moja mamuska nie bedzie chciala ze mna isc... a nie mam jeszcze 18 lat wiec sama isc nie moge bo mi nie zrobia.... a w poblizu mam kosmetyczke ktora juz wielu osobom robiła kolczyki w najrozniejszych miejscach.... i wlasnie nie wiem czy mam do niej isc... wolalabym do studia ale skoro tak nie wyjdzie... co byscie zrobily na moim miejscu?

Gość hmmm ja
mam kolczyka w języku od 3 lat i jak przebijalam to nawet nic nie poczulam, troche krwi bylo ale nawet mi nie opuchl i nie bolal mnie, normalnie jadlam i wcale go nie pielegnowalam ;] a moja kolezanka zas po miesiacu wyciagla bo nie mogla wytrzymac bolu :D

Gość ja robilam ok
pół roku temu w salonie piercingu, żadnych komplikacji;-) jeśli wiesz, że ta kosmetyczka przebijała już wielu osobom bez problemów to można zaryzykowac, ale ona też powinna pytac o wiek:-)

Gość xxolkaxx1
dzisiaj przebiłam a juz miałam 3 razy wcześniej nie jeś jogurtów bo moze wyjsc pleśniawka nie pi alkocholu bo moze wyjś jeszcze większa opuchlizna polecam 2litry lodów i jechana najecie sie a i zejdzie jeszcze opuchlizna

Gość Karola

Kolczyk w języku.  Chciałam od dłuższego czasu no i się zebrałam.  Dobrze dobrane studio piercingu.  Przekłucie trwa sekundy.  Jedno z mniej bolących miejsc.  Do 3 dni max opuchnięty język ja akurat lekko.  Zero seplenienia  . Dbałość do zastosowań i wszystko gra.  Dwa tygodnie minęły wymiana kolczyka na mniejszy.  Ból ? Porównanie przy przekłuciu do dociśnięcia opuszka paląca do słomki.