Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedaczyna20

pierwszy raz a mnie tak poniosło ,ratujcie

Polecane posty

Gość biedaczyna20

to był nasz pierwszy raz i najpierw on miał wytrysk poza mną , pozniej umył się tam mydłem , ręce oczywiscie też , pozniej wszedl we mnie bez zabezpieczenia , oczywiscie wyciągnął , i zanim miał wytrysk minęło ok 20 sekund ,rączką dokończył aby we mnie tego ne robić , czy moge być w ciąży ?? :( mam nieregularne cykle myślicie ,że możliwosc zajscia w ciąże jest duża ?? poza tym jemu się ponoc nie wydziela nic przed wytryskiem bo mial kiedys dziewczyne i to robili bez zabezpieczenia w dni płodne tez i było ok ;9 ale ja mam pecha :( poza tym on teraz bierze sterydy i nie wiem jak to jest czy są jakies zmiany ze je przyjmuje :( pomózcie

Gość biedaczyna20
:( ?? nikt nie moze mi powiedzieć ??? :(

zawsze jest prawdopodobieństwo,czemu sie nie zabezpieczasz dziewczyno??? :o kondom,tabletki....do wyboru,do koloru,po co sie martwic,albo narobic kłopotu na całe życie...:(

Gość Muffinka
Oj, ryzyko zawsze istnieje, i nikt na forum nie powie ci, że jest tak czy tak. Jesli się martwisz, to poczekaj pare dni i zrób test, a najlepiej, jeśli zaczekasz do miesiączki. i nastepnym razem uważaj troszkę bardziej... :I

Gość biedaczyna20
już nigdy mnie tak nie poniesie :( teraz mam stracha a do miesiaczki musze jeszcze troche poczekac bo miałam ją 13 kwietnia i niedawno sie skonczyla :(

Gość pppppppppp
:D

Gość biedaczyna20
:( nie moge sobie dać rady ze sobą :(

Gość nie panikuj bo ci sie okres
spozni i bedzie jeszcze gorzej, raczej musialabys mneic strasznego pecha zeby zajsc w cize, bedzie ok !

tylko po co pozwolilas mu w siebie wejsc bez prezerwatywy...?

Gość aaabbbb
a ja to robię ciągle bez zabezpieczenia, nawet mi się chłopak wlał pare razy do środka i nic!!!! z jakieś 2 lat bez zabezpieczenia chyba tylko raz użyliśmy prezerwatyw! boja się że mogę być bezpłodna :O

Gość biedaczyna20
mam nadzieje :( ,że bedzie ok nikt tak nie robił ?? :( dzieuje za wpisywanie się kochane Panie , słyszałam o wielu przypadkach ze pary kochaja cię non stop bez zabezp. i nic a niektorzy raz i pech chcial :( znam nawet przypadek ale to bylo ze w dni plodne chłopak kolezanki wytrysk zostawił w niej :( , wiem to była głupota wiecej tak nie zrobie :( choc wytrysku we mnie na pewno nie bylo bo jak chlopak wyjal .. to jeszcze patrzylismy przez chwile na jego .. :) , on dokonczyl ręką zebym sie nei bała :( ale i tak sie boje :(

chłopak kolezanki wytrysk zostawił w niej :D:D:D sorry ale to zabawnie napisalas, nie boj sie mysle ze bedzie ok, do zaplodnienia potrzeba cos robic...

Gość biedaczyna20
nie panikuj bo ci sie okres , dzieki za te słowa i mam nadzieje ,że będzie ok , buziaki :(

Gość ulabula
wg mnie ryzyko jest zawsze. piszesz, ze on bierze sterydy. nie znam sie na tym, ale slyszalam, ze jak facet bierze takie swinstwa, to ma bujny temperament, ale nie jest plodny. i jajeczka ma takie malutkie wtedy. z drugiej jednak strony moj kolega, sterydowiec, wpadl. moze to zalezy od sterydow. nie wiem.

Gość ulabula
ja tam bym sie na twoim miejscu nie martwila. wcale nie jest latwo zajsc w ciaze. ja sama robilam to z moim bez zabezpieczenia przez ok. 5 miesiecy kiedy popadlo, dopiero zaszlam.

Gość biedaczyna20
ulabula kochaniutka a czy on kończył w Tobie lub w ostatniej chwili wychodził z Ciebie i zaszłaś ?? , buziaki napiszcie cos :(

Gość ulabula
nie,no bylo absolutnie normalnie, bez zadnego "wychodzenia", bo w naszym przypadku dziecko to nie tragedia.

Gość ulabula
bidulko, nie panikuj to po pierwsze. jesli od stosunku minelo mniej niz 72 h mozesz isc po postinor do lekarza. najwazniejsze, to zachowaj spokoj. ja ci mowie, w ciaze tak latwo sie nie zachodzi wbrew pozorom. nie stresuj sie, bo ci sie przez to okres opozni. moze porozmawiaj z jakas przyjaciolka, a juz obowiazkowo z chlopakiem, to cie uspokoi.

Gość ulabula
bidulko, nie panikuj to po pierwsze. jesli od stosunku minelo mniej niz 72 h mozesz isc po postinor do lekarza. najwazniejsze, to zachowaj spokoj. ja ci mowie, w ciaze tak latwo sie nie zachodzi wbrew pozorom. nie stresuj sie, bo ci sie przez to okres opozni. moze porozmawiaj z jakas przyjaciolka, a juz obowiazkowo z chlopakiem, to cie uspokoi.

Gość ulabula

Gość ulabula
skoro to byl drugi wytrysk w niewielkim odstepie czasu, to tym bardziej nie masz sie co martwic. ten pierwszy wytrysk grozniejszy. drugi, to praktycznie sama wydzielina bez plemnikow.

Gość a comi tammm_
w ogole jaki romantyczny ten Twoj chlopak.... konczy zebys sie nie bala....nie moglas mu pomoc?przynajmniej lepiej by to wygladalo:/ eh i zabezpieczaj sie kobieto...przeciez nie lepiej brac tabletki i kochac sie do woli bez gumki?? nie trzeba sie stresowac potem i w trakcie tez nie by na czas wyjac....powodzenia!

Gość biedaczyna20
ulabula dziękuje za rady , od razu lepiej :) , niestety minelo 72 godz :( a comi tammm_ => moj chlopak sie nie masturbowal przy mnie zeby nie było niejasnosci , tylko przytrzymal chwile w rece i po kilkudziesieciu sekundach zaczelo mu wyplywac , w dodatku nie z jakas wielka moca bo juz wiadomo mniej tego bylo niz za pierwszym razem , kiedy wytrysk byl poza mna oczywiscie :( :( :(

Gość ulabula
wg mnie zupelnie nie masz sie czym martwic. psycha ci siada ale to dlatego, ze to twoj pierwszy raz. ja tez pamietam swoje poczatki. drzalam nawet zabezpieczona po uszy. po kilku latach stwierdzilam, ze moze nawet nie moge miec dzieci, ale jednak moge:) na przyszly raz zabezpiecz sie i w tej kwestii zawsze licz na siebie, bo jak widzisz, teraz to ty sie martwisz....to wazne. pozdrowka

Gość ulabula
skoro mialas okres 13 ego, to i tak masz nieplodne dni. bez paniki.

Gość a czy to sie czuje
że on w Tobie kończy???

Gość chyba sie
niedowiem. nie spać!!!!!!

Gość biedaczyna20
ulabula - no postaram się tak nie martwić :) dziekuje 🌼 no niby sie nie czuje jak wydziela sie ten płyn przedejakulacyjny czy jakos tam choc on mowi ze zna swoje cialo i wie ze nigdy mu sie nie wydziela ,a ja tam nie wiem :(

Gość biedaczyna20
:(