Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ewelina/

Co zrobic zeby moj facet mi fundowal?

Polecane posty

Gość zaczarowana jowitka
nie mam brata:) a biedronkę tak blisko że rolek się nie opłaca zakładać

Gość zaczarowana jowitka
ale jestem glupia, zapomnialam, ze rolki zakladam na rece, a nie na nogi! Jak to dobrze, ze Biedronka jest tak blisko!!! ❤️

Gość zaczarowana jowitka
oczywiście że na ręce, nie zrozumiałeś dowcipu podszywaczu

Gość aaaaaadsuddffff
Dobra ale przeciez go nie zmusisz, nie czytalam wszystkich postwo nie wiem czy duzo zarabia. No masz problem,

Gość Ewelina........
Ja sama dokladnie nie wiem ile zarabia........ ma samochod, wlasne mieszkanie, ubiera sie ww markowych sklepach typu Americanos,wiec biedny na pewno nie jest. moze mu szkoda pieniedzy na mnie :-( Nie wiem co myslec. Ja nie mam duzo kasy bo skad, ale jakos nie byloby mi szkoda gdyby on chcial zebym mu cos kupila.

Gość aaaaaadsuddffff
ja nie mam problemu, porzadna lache zrobie i mam od razu co chce :) :D

Gość Ewelinka...
biore mu z polykiem ,daje mu dupy non stop a on sepi o byle co :(i co tu zrobic?:Dtakie poswiecienie:(

Gość malinkaa45
a ja tez myśle, że do strasznie miłe dostać coś od swojego chłopaka;)) takie słodkie to jest;) kobiety, PO TO JESTEŚMY- ŻEBY NAS ROZPIESZCZALI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! każda z nas zasługuje na to, żeby traktowac ją jak księżniczke:) ja nie mam chłopaka, ale dostaje mase prezentów (niedrogich)- jakieś kwiatki, misie, karteczki, itd;)) (od kolegów, kuzynów, taty, brata) mężczyźni po to są:d ahhh! i nie kupuj mu nic;/ to bez sensu - zrób mu masaż, ugotuj coś, upiecz ciasto:)- a prezenty to działka mężczyzn

Gość malinkaa45
oooo, to tym bardziej skoro ma pieniądze możesz od niego czegoś oczekiwać;) a powiedz jak to jest- czy on wydaje na ciebie dużo kasy- tz. zabiera cie w jakies fajne miejsca? jakiś teatr, knajpka, fajne koncerty?

Gość jagoo
malinka 45 heh przez takie jak ty kobiety maja opinie materialistek

Gość malinkaa45
ojj,ale ja nie jestem materialistką! kocham prezenty, NIE PIENIĄDZE! - takie bukieciki z polnych kwiatków, samodzielnie wykonane obrazki:) ciesze sie jak dziecko!!!prezentem wcale nie musi być coś drogiego;/ ale fakt, że ktoś o tobie myśli, robi coś dla ciebie, chce ci sprawić przyjemność jest ZAJEBISTY!:D

Gość kocham wiosnę
Każda lubi dostawać miłe prezenty i nie ma w tym nic złego, ale nie każda potrafi się do tego przyznać bo boi się że zostanie uznana za materialistkę. Kurde facet ubiera się w drogich sklepach, ma furę, a nie może drobiazgu jej kupić, to przykre dla niej napewno

Gość wschodnia
głupi ten temat ... śmieszny taki i w ogole:) haha ale z tego co pisalaś to mozna wywnioskowac ze facet jednak ma troche hajsu wiec jego obowiązkiem było jest i bedzie kupienie Ci nawet takiej głupiej herbaty czy kawy w kawiarni... skoro tego nie robi, a jestescie ze soba juz jakis czas to cos z nim nie tak. ale nie powinnas wymagac zeby wydawał kase na twoje zachcianki, ktore wcale nie sa ci tak naprawde do szczescia potrzebne...

Gość wku
Ewelina/ a z jakiego województwa jesteś? slyszałam, że skąpstwo to czasem zależne jest od miejsca zamieszkania :P

Gość przepraszam za pytanie
a jak dlugo razem jestescie?

Gość nikaaaaaaaaaaaaaaaa
no wszystko fajnie, mowicie ze jak sie dziewczynie cos podoba to niech sobie kupi sama. super, zgadzam sie, ale co jesli dziewczyna jest w ciezkiej sytuacji materialnej? ja ucze sie, nie pracuje, nie dostaje zadnego kieszonkowego. jak dostaje raz czasem jakis grosz od babci to kupuje sobie migawke. a on sporo zarabia, duzo dostaje miesiecznie pieniedzy od rodziny. i prawda jest smutna, ale nie pojde z nim na piwo jesli on nie zaplaci, bo ja nie mam z czego:( a on niestety nie wpada na takie pomysly i woli isc sam z kolegami niz zaprosic mnie i zaplacic:( i co, to tez jest zenujace, ze chciclabym zeby raz zcasem zaplacil? a odnosnie ciuchow, kosmetykow itd. hmmm wiecie, jka facet ma kupe kasy, to po nim to widac. a jak dziewczyna nie ma, to po niej tez to widac. i dziewcyznie chyba moze byc troche glupio, ze jest bardziej zaniedbana i gorzej wyglada niz jej facet :( w moim przypadku jesli godze sie aby za cos zaplacil ( a jest to naprawde sporadyczny fakt :/ ) to nie dlatego ze mam taki kaprys i szkoda mi moich pieniedzy, ale dlatego ze swoich po prostu nie mam :( gdyby miala chetnie placilabym wszedzie za siebie i jeszcze chetniej za niego :)

Gość masz racje----nikaaaaaa

Gość Marshal Mater
Chcecie tego równouprawnienia wkońcu czy nie ??? Faceci coraz więcej muszą inwestować w siebie więc nie dziwcie się , że nie starcza dla was. Studiuje dziennie, ale jakoś od czasu do czasu mam prace i pieniądze na drobne wydatki.....poprostu nie chce wam się dupy do pracy ruszyć, bo łatwiej od chłopaka wysępić nie???

Gość kocham wiosnę
Czy to oznacza że jeśli mój chłopak studiował by dziennie i nie miał pieniążków a ja bym miała pracę to bym mu miała nie kupować i kazała płacić za to co zjadł i wypił? Mówisz mi tu o równouprawnieniu a tu chodzi o zwykłe uczucia. Jeśli facet ma kasę to dlaczego nie ma kupić swojej dziewczynie czegoś, lub zabrać gdzieś. W głowie mi się to nie mieści i porostu kopnęłam bym takiego faceta w dupę. To działa w dwie strony, gdy dziana kobieta sępi się z kasą a jej facet akurat nie ma hajsu to też naturalne jest że powinna zapłacić za kolację itp. Przecież gdy jest się w związku to wie się o sytuacji materialnej tego drugiego, jak facetowi może przez gardło przejść to piwo…gdy laska siedzi w domu(bo nie poszła bo nie ma kasy) On po prostu jest chamem. Kocham mojego chłopaka i nigdy bym nie pozwoliła sobie na to aby pójść do pubu z koleżankami zamiast z nim ( bo on nie ma forsy) z przyjemnością bym go zabrała. Ku….. to jest takie przykre że nie wiem co powiedzieć, dla tej osoby którą nie stać na wyjście z kochanym. Przecież to radość dawać coś osobie którą się kocha. Uwielbiam robić prezenty dla mojego chłopaka, nie są to jakieś drogie rzeczy, bo sama się uczę jeszcze ale na tyle co mogę