Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kisielka

SUPER SPRAWDZONY SPOSÓB NA CELLULITIS! NATURALNY! EFEKTY ZACHWYCAJĄCE!

Polecane posty

Gość kisielka

Hej! Ja chodze do solarium i moja skóra zrobiła się jędrna, delikatna, napięta i zniknął cellulit po tym jak zastosowałam podkład owocowy. Tzn. Za każdym razem kiedy chodzę na solarium, to nacieram buzię kremem bambino, a na ciało nakładam podkład owocowy. A jak go zrobić ? Kup kg pomarańczy i cytryn. Wyciśnij z nich sok, wymieszaj. Dodaj do tego trochę kremu, wymieszaj (to śmiesznie brzmi) i nałóż tuż przed opalaniem. Słuchaj jak na mnie to działa i ogólnie bomba. Ten przepis mam od koleżanki, kosmetyczki. Z początku patrzyłam na to z przymrużeniem oka, lecz spróbowałam i mam idealne ciało.

Gość anulaka
ja tez chcialabym codzic na solarium ale nie moge

Gość kisielka
ale w ogóle te okłady pomogą się pozbyć cellulitisu! no na serio ja się jego pozbyłam!

Gość Inusia14
a ile razy chodzisz i jak czesto?? i na jak dlugo?

no nie :D moj chlopak sie ze mnie juz kompletnie smieje bo na cellulit uzywam peeling kawowy, a na rozstepy masc na blizny cepan, ktora mocno pachnie cebula! a teraz jeszcze podklad owocowy :D ja nie wiem jak on to zniesie :P ale coz, fajnie ze to takie do zrobienia w domku i calkiem proste. jakie ma dzialanie solarium na to owoce? bo tego nie rozumiem.. mozna bez solarium? bo ja nie bardzo moge uzywac solarium....

Gość kisielka
ja chodzę co tydzień, na łóżko super turbo brązujące (mocne), na 15 minut, płacę 12 zł.

Gość Inusia14
ok thx:)

Gość kisielka
można w domu. Wtedy zawiń sobie wszystko folią spozywczą. I będzie bomba. No ale od czasu do czasu solarium wskazane na rozstępy!Jaśnieją jeśli najpierw posmarujesz je cepanem!

Gość fotomodelka
najprawdopodobniej to efekt opalenizny..opalenizna bowiem b.zmniejsza cellulit optycznie, ale oczywiscie nie likwiduje go...w kazdej gazecie to znajdziecie:) poza tym cellulit tak naprawde mzona zlikwidowac tylko mechanicznie i cw.fiz..reszta to mrzonki

Gość ewinion
super spawa tylko ze solarium troche szkodliwe jest ale czego się nie robi dla wyglądu na lato :>pozdrowionka

A mogłabyś coś więcej zdardzić na temat tego podkładu? jak ma byc gęsty ,jakiego kremu dodajesz,ile?

moi mzdaniem to zbyt dobrze na skore nie podziala tylko ja wysuszy podrazni albo jakies przebariwienia moga sie zrobic....kwas i slonce?eee;/

czy to znaczy, że trzeba zużyć sok z dwóch kg owoców? przeciez to kilka szklanek wyjdzie. nie za dużo?

Gość wymyslila to
i wkreca was od sokow owocowych dostaniecie przebarwien

Gość timbim
Sok z cytryn i pomarańcz zawiera wit C więc ujędrnia, kwasy owocowe złuszczają naskórek, przyspieszają wygładzanie i regenerację skóry, rozpuszczają warstwę rogową naskórka i przez to kremy i składniki odżywcze lepiej się wchłaniają. Nie łączyłabym jednak nacierania sokiem z opalaniem bo tak jak ktoś napisał mogą powstawać przebarwienia.

Gość polecammm
ja nacieram sie tym podkladem albo w domu albo w solarium ok 4 razy na tydzien - 3 razy w domu i owijam folia i jest duza poprawa wiadc tylko po scisnieciu , mieszam to z kremem na celulit firmy wenus- taki zielony

Gość co za glupota bhahaha
Gluptasko wydaje ci sie ze nie masze celuitisu bo sie opalasz i nie jest on widoczny...zenada