Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brandee

mężczyźni -czym jest dla was sex?

Polecane posty

Gość Brandee

zaspokojeniem potrzeb?A może jest wam potrzebny, abyście czuli się kochanymi? Albo jest być może wyrazem bliskości i zaufania dla drugiej osoby?? Czy wyobrażacie sobie, że moglibyście sie bez niego obejść?

Gość dla mnie..........
dla mnie jest czyms o czym marze, w co wierze ze kiedys nadejdzie, mam nadzieje ze bedzie fajne a nawet piekne ale licze sie z tym, ze moze byc takie sobie, pewnie to bedzie zalezalo jaka to bedzie partnerka. hm

Gość dobretakiemałepytanka
o jeju...............

Gość normalny i szczery
A ja odpowiem tak normalnie: mam 19 lat, nie robilem tego jeszcze ale nie jest mi przykro z tego powodu, ani sie nie wstydze. Jest ze mną wszystko ok! Wymiary, wygląd, preferencje seksualne... Kocham moją dziewczyne nad życie, i to z nią chce przeżyć mój pierwszy raz, więc wydaje mi się, a nawet jestem pewny, że seks u mnei jest udowodnieniem wielkiej miłości i chęcią zbliżenia się - takiego permanentnego, do osoby z ktora chce być zawsze, i chce dac jej do zrozumienia ze jestem tylko jej! I teraz chce jeszcze napisać, że seks sam w sobie jest udowodnieniem miłości, lecz rozumiem osoby ktore chca go uprawaic tylko dla radości i własnych doznań, lecz u mnie nie ma na cos takiego szans.. Za bardzo się angazuje :) I taki ze mnie mężczyzna, ktory według wielu nie powinien istniec :]