Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę już laaaaato

Skóra muśnięta słońcem Garnier- co sądzicie o tej serii?????????????????????????

Polecane posty

Gość chcę już laaaaato

Nadaje się dla bladziocha, któy na słońce nie może się wystawiać a ma dość bladości bijącej po oczach???:)

Gość ja też chcę wiedzeieć
czy jest to podobne do Skin Holiday J%J???

Ja wlasnie dzisiaj kupilam sobie to mleczko do ciala i nie moge jeszcze nic na ten temat powiedziec bo dopiero raz sie nim posmarowalam . Zobaczymy za 4 dni ;)

Gość medicus in spe
ja stosuje juz drugie opakowanie balsamu i jest rewelacja!! jak najbardziej nadaje sie do jasnej skory, wg mnie do kazdej karnacji. Efekt jest niesamowity! Wazna zaleta jest to ze w przeciwienstwie do samoopoalacza nie zmienia koloru skory od razu tylko stopniowo! Co wiecej nie jest to kolor pomaranczowy (jak w przypadku wielu samoopalaczy) ale rzeczywiscie brazowy! Naprawde skora wyglada jakby byla musnieta sloncem. Wiele osob pytalo mnie gdzie sie tak opalilam;)

hej dziewczyny, chyba to wybróbuje :) nie lubie samooplaczy bo te plamy itd. ale troche sie juz naczytałam i jutro pedze do sklepu po to ;) mam tylko nadzieje ze bedzie ladnei wygladac i nie bedzie plam i nie równosci... pozdrawiam!

medicus in spe ---> a mam pyatnie :) powiedz mi czy przez mycie ten balsam schodzi? moze nie po jednym razie ;) ale czy woda powoduje spłukanie balsamu z ciała? moze to jest głupie pytanie, ale sama napisalas ze juz 2 opakowanie zaczynasz a ja dopiero chce pierwsze kupic, wiec ciekwi mnie to :) a dobrze tez zapytac osobe ktora juz miała z tym kontakt i wie conieco o tym produkcie :)

Gość ja też dziś kupiłam
właśnie się posmarrowałam. Zapaszek drażniący, choć początkowo ładnie pachnie, no ale mam nadzieję, że rano już nie będzie go czuć... No i że nie będzie brudził ubrań i pościeli. Ale jestem już tak blada, że widać mi wszędzie takie niebieskie żyły, już nie mogę po prostu, a na słońce nie mogę się wystawiać... :o

Gość medicus in spe
Mycie nie powoduje zejscia odcienia. ogolnie bylam zaskoczona bo trzyma sie dosc dlugo, dluzej niz zwykly samoopalacz. Polecam raz jeszcze!!

Gość ktośłoś
a smarujesz sie codziennie po kąpieli?

Gość ja też dziś kupiłam
po jednym zastosowaniu prawie nic nie widać, skóra jest jakby troszkę żółtawa, ale lekko (dla mnie to normalny odcień opalenizny, bo mam naturalnie żółtawy odcień skóry) Ale to coś jednak śmierdzi samoopalaczem:( Bu. A myślałąm, że będzie pięknie;) No ale zobaczymy jaki da efekt;)

a dziewczyny czy stosujecie do tego mleczka jakiś peeling?? bo ja mam sucha skóre jesli nie posmaruje balsamem to jest brzydka musze codziennie nawilzac, no a raczej balsam do tego mleczka nie pasuje bo moga sie zrobic plamy, wiec napiszcie prosze czy z czyms go jeszcze stosujecie?? dzieki:)

Gość a ktore
lepsze Garnira czy J&J ??

Gość a ktore
Garniera mialo byc :P)

http://www.wizaz.pl/produkty/baza/censura.php?tsid=1&cmd=details&itemid=13773 Jak to zwykle bywa nie każdemu przypadnie do gustu...J&J też trochę brudzi i czuć go samoopalaczem, wszystkie tego typu balasamy tak mają, na początku pachną a potem zapach się zmienia, tak czy siak tak jak samoopalacz nie śmierdzą nigdy :) Wg mnie najlepszy jest HERBE a zaraz za nim J&J, no ale nie próbowalam jeszcze garniera ;)

dziewczyny a jak to jest z dłońmi? Chodzi o to, że przy użyciu samoopalacza raczej trzeba omijać dłonie i dokładnie je umyć po całym zabiegu, aby nie były takie \"marchewkowe\". Problem polega na tym, że jak nie smaruję dłoni, to widać później różnicę pomiędzy nimi a nadgarstkami. A jak to jest w przypadku tego balsamu Garnier? Może on jest na tyle delikatny, że bez obawy można posmarować i dłonie?

Gość wszystko.ma.swoj.czas
mia wallace co Ty gadasz? :) Kupilam kilka dni temu - chyba trzy - Ten balsam J&J i nie zostawia jak to nazwałaś brzydkiego efektu "bielactwa". Aż byłam zdziwiona jak to przeczytałam. Ja tam mam fajną równomierną opaleniznę :)

wszystko ma swój czas>>> czy ten balsam nie pozostawia smóg, równomiernie \"opala\" , ale nie na pomarańczowo?

Gość ten balsam śmierdzi i
jest beznadziejny:O Jak w ogóle możecie się całe smarować takim syfem? :o Ja się czuję chora od razu

no skoro nikt mi nie chce odpisac co do peelingu to może mi ktos napisze czy można uzywac balsamu nawilzajajcego oprocz tego mleczka, żeby skóra nie była sucha??

Gość jgnkjdsglas
:/

do msm najpierw peeling, potem srodek brazujacy, potem jak wchlonie sie dobrze czyli po ca. 30 min. wklep krem llub balsam nawilzajacy albo oliwke w zaleznosci co wolisz. takie preparaty wysuszaja skore podobnie jak te opozniajace porost wlosow wiec nalezy je \"wspierac\" balsamem. milego dnia

Gość dziewczyny a ja polecam
balsam brązująco- ujędrniający lirene!!!!!!!!!!!!!!!!!!