Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę już laaaaato

Skóra muśnięta słońcem Garnier- co sądzicie o tej serii?????????????????????????

Polecane posty

Gość angel19
fajnie byloby znalesc go w jakims sklepie... moj kumpela uzywala J&J i mowi ze schodzi z plamami.. czy to samo dzieje sie po garnier?? i czy w trakcie stosowania balsamu mozna opalac sie na sloncu czy w sloarium .. czy to sie czasem wszystko nie pomiesza :P.. dali nam czadu pare reklam w telewizji i wszystkie kobiety rzucily sie na te balsamy :D coz co zrobic :D kazda chce byc piekna :P

garnier nie robi plam, nie umiałam go nigdzie dostac ;) teraz kupie za wczasu jak mi sie ten bedzie konczył zeby potem nie zostac bez;) a czy to ma jakies znaczenie jak sie opala na sloncu to nie wiem, ale ja sie opalam;) jak jest słońce oczywiscie :/

Gość m - a - ł - a
Czy nikt nie uzywa dwoch kosmetykow na raz? napiszcie czy kosmetyki antycellulitowe nakladac po balsamie garniera czy przed? Niestety nie moge zrezygnowac z serum na cellulit a chce smarowac sie tez garnierem.Napiszcie

Gość m - a - ł - a
A jak z kremem do twarzy z tej serii? Jestescie zadowolone? Twarz tez raczej trzeba smarowac bo chyba dziwnie bedzie to wygladalo: cialo opalone a twarz biala.....

robi plamy i smugi ja sama tego nie zauwazylam ale kolega w pracy pytal czym ja z rana pobrudzilam przedramie i okaazalo sie ze to po balsamie taka łata:( malo estetycznie to wyglada. poza tym nie podoba mi sie zapach juz po nalozeniu no i sa slady na biale koszulce mimo ze nie zawsze po nalozeniu czeklam az sie wchlonie jakies 20 min,na dloniach nie zostaje jak po smarowaniu sie je umyje nie jestem zachwycona tym mleczkiem

Ja nie używałam nigdy balsamu brązującego ani tego typu rzeczy i mam pytanie.Czy jesli bierze się codziennie prysznic to czy to oznacza że trzbe aise po nim za każdym razem smarować bo on schodzi?Jestem kompletnie zielona.

Gość niebieskooookaa22
ładnie pachnie owocowo, nawet bym powiedziała...ten Garnier ... Dove tez niexle pachnie najgorszy jest J&J i Sopot- te to smierdża dopeiro, tragedia :o

Gość City_Babe
garnier slicznie pachnie ..uwielbiam go !!! i ladnie "opala"

Gość Ętie
Ha ! Ja kupiłam garnier- skora sniada, mimo ze mam jasna i efekt po jednym posmarowaniu, szok !!! Dzis drugi raz i naprawde jestem brazowioutka, bez plam, smug itp 4 dni to jakas sciema, moze po tym dla jasnej skory, bardzo polecam, dodam ze nigdy wczesniej nie stosowalam ani samoopalaczy ani tego typu balsamow, dlonie smaruje od zew strony a wew myje

Gość mrs_conqueror
witanko:) używam ganiera skora sniada od wakacji, kosmetyk zdecydowanie najlepszy z wszystkich, slicznie pachnie, dopiero po kilku godzinach daje sie poczuc delikatny zapach samoopalacza, ktory z latwoscia da sie zniwelowac perfumami lub...innym balsamem. uzywam go na wilgotna skore zaraz po prysznicu dzieki czemu latwo sie rozprowadza i nie zostawia smug:) opalenizna jak spod sloneczka:) p.s. strzezcie sie oriflame!!!! takiego smrodu dawno nie czulam i osoby w mym otoczeniu chyba takze:|

Gość madzia33
wlasnie czytam te wszystkie komentarze i jestem zadowolona:P kupie go tylko nie wiem gdzie :( widze ze trudno go dostac ! uzywalalam chyba z rok temu J&J i wg mnie zapach jest okropny!!!!!!

Gość madzia33
mam zamiar go kupic. a na tych str int to drogi jest ten balsam!! widzialam wczoraj w drogerii-NATURA i 250ml kosztowac 14zl a duzo (400ml) 20 zl

Gość Ola222222
Stosuję go już tydzień i efekty są naprawdę świetne! Więc tak: - pięknie pachnie, ale po paru godzinach czuć zapach jak u samoopalacza, ale da się wytrzymać ;) - dłonie wystarczy opłukać po użyciu - skóra ma śliczny brazowy odcień (wyglada tak naturalnie, jak opalona, i to jest chyba największy plus tego mleczka :)), NIE jest żółta ani pomarańczowa jak u innych tego typu balsamach - efekt widać już po 2 zastosowaniach - nie zostawia smug ;DD - może troszkę wysusza, dlatego jak ktoś ma sucha skórę, to niech go stosuje razem ze zwykłym balsamem nawilżającym - nie brudzi ubrań ani pościeli

Gość maj **
Ten balsam jest naprawdę dobry ! a jeśli ktoś narzeka na zostające smugi to źle rozsmarował balsam :-) Pozdrawiam.

Gość sylwia1lipiec
Polecam bardzo. Kupiłam przed zabawa Sylwestrową, smaruję 4 raz i jakie juz efekty widać. Nie ma plam, brązowiutka skóra. Jedna wada- długo schnie ale czego się nie robi by pieknie wygladac:D Opcja tańsza NIZ SOLARIUM a bezpieczna i dodatkowy plus- nawilża:) Kupiłam do jasnej karnacji:)

Gość mysienia
Ja zakupiłam dzisiaj to mleczko z rana, oczywiście musiałam się za nim nabiegać bo nigdzie nie można go dostać!:] udało mi si jedynie kupić garniera d skóry śniadej, a jestem już po opalaniu na słońcu i nie jestem aż tak bardzo blada :)właśnie przed chwilą go sobie nałożyłam:) tuż po kąpieli :) Rano oczekuję jakiś pozytywnych efektów :):):)

Gość abciara
Czy ktos wie, gdziw w Warszawie mozna kupic balsma Garniera do cery sniadej? W tym roku nigdzie go nie maja - NIGDZIE. Jestem w szoku. O co chodzi?

Serii używałam bardzo długi czas i muszę przyznać, ze jest naprawdę bardzo dobra. Poza ciemniejszym kolorem skóry (skóry wygląda naprawdę naturalnie) mleczko gwarantuje świetny efekt nawilżenia. Serii rzeczywiście ja też już dawno nie widziałam w sklepach. W domu mam jeszcze jedno mleczko 400ml dla cery śniadej. Całkiem nowe, a ze względu na to, że sama już nie używam tej serii chętnie sprzedam :) Jestem z Wrocławia także jakby co - pisać e-maile (rozyczka_g@o2.pl). Cena koło 12zł :)