Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zestresowany

ciąża podczas prysznica ?

Polecane posty

Gość zestresowany

Witam! Mam takie zapytanie. Czy kobieta biorac prysznic w kabinie prysznicowej na dnie ktorej znajdowala sie sperma (np po stosunku) ktora niemal natychmiast zostala splukana moze zajsc w ciaze ??(prysnzic nie mial miejsca odrazu po tym tylko w jakims odstepie czasu). Moim zdaniem nie bylo mozliwosci zeby nasienie dostalo sie do drog rodnych ( bo niby jak ? skoro lezalo na dnie prysznica a do tego zostalo dokladnie splukane, ale moze moglo cos zostac :((((( ).A teraz mowi ze chce jej sie baaardzo pic i ma troche wzdety brzuch.Drecza mnie ogromne watpliwosci i pozjadalem wszystkie pazokcie z nerwow choc nie robilem tego baaaaardzo dlugo. Prosze o rzeczowe odpowiedzi na ten temat i o wypowiedzi dotyczace tego czy taka zwykla woda z kranu "zabija plemniki" bo pojawily sie takie glosy.Prosze o powazne potraktowanie tematu i nie robienie sobie zartow bo jestem bliski zalamania :(.

Gość dudux
a ona usiadła na dnie tego prysznica czy co? bo jak nie to przecież jej plemniki po nogach nie wlazły...

Gość zestresowany
nie to jest wykluczone ale przypominam SPERMA ZOSTALA SPLUKANA wiec czy jakies plemniki wogole mogly tam byc ??

Gość plemnia
zestresowany jesteś debilem:P nie wiedziałeś że od brania prysznica też się zachodzi w ciążę?:P to dlatego jest tyle samotnych matek:)

Gość zestresowany
no wielkie dzieki prosilem o brak zartow :(. Ja wiem ze od samego prysznica nic sie nie stanie ale opisalem przeciez zaistniala sytuacje i prosze o wypowiadanie sie tylko i wylacznie w kontekscie tej sytuacji a nie jakichs glpich smiechowek. chyba ze przez te nerwy jestem tak slepy i w ten ostatniej wypowiedzi byla zawarta jakas konkretna odpowiedz to prosze oswiec mnie plemnia

Gość jamaica17
jak na mój gust to plemniki to takie bardzo wrażliwe stworzonka ktore pod wplywem wody bardzo szybko umierają wiec mysle że to nie mozliwe.Popatrz choćby na kąpiel w basenie czy rzece.Przecież może sie jakiemus panu zdarzyc ze pod wplywem pani w stroju kąpielowym sie mu troszke "popusci:)" i wtedy co? każda dziewczyna będąca na tym basenie miala by dzidzi? wedlug mnie to niemożliwe (na basenie jest chlor który pewnie dodatkowo niszczy srodowisko zycia tym stworzonkom ale pod prysznicem napewno byl jakiś żel szampon itp)

Gość zestresowany
dzieki jamaica17. czy myslisz ze mydlo etc tez moze wplywac zabojczo na plemniki ?

to bylby jakis cud natury taka ciaza !!! 1) sam mowisz ze byla spulkana 2) konstrukcja penisa i sila wytrysku sa po to by nasienie powedrowalo do narzadow kobiety a jak nawet ona usiadla w tym prysznicu to malo jest prawdopodobne ze dostaly sie do pochwy bo niby jak, a co dopiero powedrowaly w gore w ukladzie rodnym kobiety 2) samo wzdecie brzucha nie swiadczy o ciazy wiec nie sadze ze ciaza jest mozliwa

Gość plemnia
a więc oświecę cię:) skoro tak bardzo prosisz:) sperma byla na dnie brodzika tak? została splukana tak? dodatkowo zadziałał detergent z mydla, plemniki nie mają szans przeżycia w takim środowisku...chyba nie masz pojęcia o tym, że zapłodnienie to nie taka prosta sprawa...więc...jeśli twoja dziewczyna jest w ciąży to NA PEWNO nie zaszła w nią biorąc wtedy prysznic. Koniec, kropka:)

Gość jamaica17
sądze że tak:) poczekajcie do okresu a wszystko się wyjaśni.Aha i dobrze radze ci uspakajać dziewczyne ze napewno nie ejst w ciąży bo jak sie bedziecie razem martwic to jej od stresu sie moze spoźniac okres (bardzo często sie wlaśnie tak dzieje) a wtedy to juz calkiem wpadniecie w szał :)

Gość zestresowany
powoli mnie uspokajacie ale dalej mam watpliwosci... to chyba byl by koniec mojego swiata... :(((

Gość jamaica17
a ile macie lat?

Gość plemnia
konsekwencją KAŻDEGO stosunku może być CIĄŻA więc jeśli nie jesteś na to przygotowany to lepiej następnym razem wylej sobie na łeb kubeł zimnej wody...jak to się mówi? są dni i są chwile, są ludzie i są debile :P

Gość Stalowa Magnolia
jeżeli tak łatwo moznaby było zajśc w ciążę to na świecie byłyby same ciężarne kobiety, nie stresuj sie człowieku, pozatym w ciążę zachodzi sie zazwyczaj po stosunku a nie po prysznicu

Gość jamaica17
ja mowie ze to nie możliwe więc sie nie stresuj:) plemniki są wrażliwe i umierają bardzo łatwo w niedogodnych warunkach wiec sie nie stresuj tak bardzo

Gość zestresowany
ok dziekuje Wszystkim za dobre słowa teraz czuje sie duzo lepiej :) (plemnia Tobie tez podoba mi sie twoj krytyczny stosunek nastepnym razem bede pamietal o kuble zimnej wody ;) ). Gorąco pozdrawiam !

Gość zestresowany
jesli miałbym wanne nigdy by do tego nie dosżło :( Jaką wanne polecacie? słyszałem że w cersanicie szybciej kobiety dochodzą a sperma wsiąka w scianki wanny i przyczaja się na niewinne kobiety :( To juz koniec.. rzucam sie z okna :(

Gość zestresowany
no tak teraz szpiedzy z krainy deszczowcow zaczna sie podszywac pod ludzi ... :| czlowieku jesli twoim jedynym zajeciem jest siedzenie na tym forum i dokuczanie ludziom to zal mi ciebie...

Gość zestresowany
Czy wy na prawde musicie wszyscy sie podszywać? :| ale tego juz za duzo zeby podszywacz sam przeganiał ludzi z mojego tematu pod moim własnym nickiem :| wez sie lecz! Co za bezczelnosc :/

Nie ma możliwowsci żeby kobieta zaszła w ciąże biorą prysznic na dnie którego znajdowała się sperma.Oczywiste jest że w ciąże zachodzi sie tylko podczas stosunku, jeżeli miał on miejsce po jakims czasie a boisz sie że jest w ciąży zróbcie test i będziesz miał stu procentową pewnosc.

Gość plemnia
a co chesz jeszcze wiedzieć? tak na marginesie jakbym miała takiego marnego kochanka to nie miałby wstępu we mnie:P

Gość zestresowany
perfidny podszywajacy sie frajerze mnie na zlosc nie zrobisz :D ludzie tutaj nie sa tacy glupi - wiadac zasadnicza roznice w stylu wypowiedzi moim i twoim tak ze nie powinno byc watpliwosci kto jest kim.dzieki jeszcze raz uspokoiliscie mnie ale wiecie jak to jest peymista z natury bedzie przewidywal najgorsze ;).--> plemnia nie wiesz co mowisz :P. pozdrawiam!

Gość kokopelasia
jak czytam to wszystko to wydaje mi się jak bym czytała scenariusz do zaje-fajnej komedii :>plemnia jesteś ok