0dbyt 2 Napisano 1 godzinę temu Albo elzbieta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 434 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Ciebie to nie powinno interesować gdzie i z kim wyjdę , bo my nie jesteśmy znajomymi. I nie interesuje mnie tak jak Ci się wydaje. Rób co chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1421 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Ciebie to nie powinno interesować gdzie i z kim wyjdę , bo my nie jesteśmy znajomymi. Mnie też interesuję z kim wyjdziesz, kiedy i gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: No coz ja tak to zrozumiałam, dumbo do której oblechu kierowałeś swój obleśny tekst również tak to zrozumiała, upośledzony wykolejeńcu. Widać jesteś na poziomie dumbo co ja poradzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 0dbyt napisał: Ciekawe ktora szlora będzie kolejna miłością makarona. Może gieniuta Ty to dzisiaj walczysz o bana bo ostatni dzień niby i chcesz zakończyć z przytupem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1421 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Pisałem ty tak rozumiesz nie moja wina. Napisać marchewka pomyślisz to do doopy jest. Wstydu sobie oszczędź. Bo ty piszesz coś a oni przekręcają na swój sposób myślenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Get Оut napisał: Ciebie to nie powinno interesować gdzie i z kim wyjdę , bo my nie jesteśmy znajomymi. Przecież nigdzie nie wyjdziesz, bo gdzie? I z czego zapłacisz? Z tygodniówki na budowlance na czarno? Błagam. Stary dziad jesteś, a nawet stałej pracy nie posiadasz. Zlituj się już chłopie i najlepiej udaj swoją śmierć Edytowano 1 godzinę temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Widać jesteś na poziomie dumbo co ja poradzę. Czyli na wysokim, dziękuje za komplement;) ty jesteś na poziomie takim na jakim jesteś- poganiacz Wietnamczyków szukający duupy na forum o guwnie ukrywając ze masz na stanie Grażynę i corke. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mnie też interesuję z kim wyjdziesz, kiedy i gdzie Hue hue hue. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo ty piszesz coś a oni przekręcają na swój sposób myślenia. Wiadomo. Makarona wspieram jego miłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Bo ty piszesz coś a oni przekręcają na swój sposób myślenia. Tak jeżyku wszyscy wszystko przekręcają, jedynie fifofa nieumiejący sklecić zdania poprawnie przedstawia wszystko szczerze i klarownie. tekst był ewidentny, przykro mi ze kolejny twoj kolega okazał sie obleśnym degeneratem, chyba można powiedziec ze masz swój typ faceta po prostu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Wiadomo. Makarona wspieram jego miłość. Po co? Ciepły czy zazdrosny jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty to dzisiaj walczysz o bana bo ostatni dzień niby i chcesz zakończyć z przytupem? Pale mosty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: W służbie więziennej chciałam kiedyś pracować, dlatego wszystkim się interesuje. Amen To kwestia genów, bo tatuś w milicji pracował i wiadomo jaki sort tam brali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1421 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Wiadomo. Makarona wspieram jego miłość. To wspieraj ale raczej nic z tego nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo ty piszesz coś a oni przekręcają na swój sposób myślenia. Trochę zaburzonych podpuszczam niepotrzebnie. Wystarczy napisać słowa kluczowe l, wanna, tatuś , wiadro się odpalają inne też. Mają takie IQ tak rozumieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Jezyku ale przyznaj ze im bardziej zdegenerowany tym fajniejszy i może znów będzie okazja wyciągnąć pióro i napisać jakis porządny list do więzienia po co ten fałszywy oburz i udawanie ze nie rozumiesz / nie widziałaś, przecież widać ze im bardziej ułomny tym bardziej cie pociąga 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: To kwestia genów, bo tatuś w milicji pracował i wiadomo jaki sort tam brali. Znowu o cudzych ojcach. A wanny kiedy będą? Masz priv z Jeżem. Won stąd, bo każdy ma cię dosyć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Przecież nigdzie nie wyjdziesz, bo gdzie? I z czego zapłacisz? Z tygodniówki na budowlance na czarno? Błagam. Stary dziad jesteś, a nawet stałej pracy nie posiadasz. Zlituj się już chłopie i najlepiej udaj swoją śmierć Łysa ale ty pierwszej młodości już nie jesteś i przekaz jest taki , że nie ma obowiązku pisać o prywacie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1421 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: Tak jeżyku wszyscy wszystko przekręcają, jedynie fifofa nieumiejący sklecić zdania poprawnie przedstawia wszystko szczerze i klarownie. tekst był ewidentny, przykro mi ze kolejny twoj kolega okazał sie obleśnym degeneratem, chyba można powiedziec ze masz swój typ faceta po prostu Może nie zrozumiałaś? Moze potrzebny ci tłumacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
0dbyt 2 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Szpinak napisał: Tak jeżyku wszyscy wszystko przekręcają, jedynie fifofa nieumiejący sklecić zdania poprawnie przedstawia wszystko szczerze i klarownie. tekst był ewidentny, przykro mi ze kolejny twoj kolega okazał sie obleśnym degeneratem, chyba można powiedziec ze masz swój typ faceta po prostu Ty wiesz czy Szynszyla jest skosnooka? Bo makaron mówi że jest Tajka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Trochę zaburzonych podpuszczam niepotrzebnie. Wystarczy napisać słowa kluczowe l, wanna, tatuś , wiadro się odpalają inne też. Mają takie IQ tak rozumieją. Fajnie sie ułomnie tłumaczysz, nikt kto to widział nie ma watpliwosci o co ci chodziło ohydo. Ale ważne ze jezyk nie do końca sprawny to nawet takie cretino jak ty wciśnie jej bajkę jaka chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 0dbyt napisał: Ty wiesz czy Szynszyla jest skosnooka? Bo makaron mówi że jest Tajka Jest.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 0dbyt napisał: Pale mosty To niech sobie płoną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 216 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Fajnie sie ułomnie tłumaczysz, nikt kto to widział nie ma watpliwosci o co ci chodziło ohydo. Ale ważne ze jezyk nie do końca sprawny to nawet takie cretino jak ty wciśnie jej bajkę jaka chce. Wiem teraz zròb dobrze. Jak to rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 7 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Znowu o cudzych ojcach. A wanny kiedy będą? Masz priv z Jeżem. Won stąd, bo każdy ma cię dosyć. Sama pisałaś że ojciec był milicjantem i wiadomo jakich tam przyjmowali i jak milicja katowała społeczeństwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 52 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Może nie zrozumiałaś? Moze potrzebny ci tłumacz? Ja i dumbo niezależnie nie zrozumiałyśmy? A może ktos jeszcze był na temacie i ci pojaśni? chociaz nie wiem czy warto , przecież nawet jak ci 10 osób potwierdzi co pisał to i tak znajdziesz usprawiedliwienie dla uloma, czyż nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 776 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Sama pisałaś że ojciec był milicjantem i wiadomo jakich tam przyjmowali i jak milicja katowała społeczeństwo. Zmień tabletki, bo rażą oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 717 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Może nie zrozumiałaś? Moze potrzebny ci tłumacz? Do ogóra to raczej każdemu potrzebny. Twojemu kazi pedo koleżce też żeby przetłumaczyć tak, że nie ma złych intencji wobec dzieci. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koniobujca 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Sama pisałaś że ojciec był milicjantem i wiadomo jakich tam przyjmowali i jak milicja katowała społeczeństwo. a ty nadal tesknisz za smakiem ormowskiej paly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach