Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bania1

prosz o opinie tych ktore byly lub sa w ciazy 2 raz

Polecane posty

Gość bania1

kochane prosze was o opinie i pomoc bo szczeze piszac juz zglupialam .W styczniu mialam okres ,w lutym niedostalam potem w marcu mialam 3 dni palmienia,i robilam 3 testy i 1nic nie wykazal i 2 ze nie jestem w ciazy i po tygodniu dostalam okres (moim zdaniem normalny)przytylam kilogram i mialam wkulko zgage i taki metaliczny smak w buzi ,poniewarz juz mam jedno dziecko ,to czy to mozliwe aby to byla ciaza i takie obiawy ,mieszam jedzenie tu bigos tu czekolade, wstaje w nocy i jemi mam wrazenie ze zmienily mi sie piersi i mam jeszcze popuchniete dlonie .blagam pomuzcie . bo zglupialam a i nie zabespieczamy sie z mezem bo planujemy 2 dziecko:)

Gość proszę
chyba ja też zgłupiałam ,nie wiem co poradzic .jeśli to nie ciaża to zrob podstawowe badania hormonalne ,bo rzeczywiscie coś nie tak u ciebie.a moze na początek idź do ginekologa ,nie lekceważ.ja też przy zaburzeniach hormonalnych miałam objawy ciazowe

Gość proszę
chyba ja też zgłupiałam ,nie wiem co poradzic .jeśli to nie ciaża to zrob podstawowe badania hormonalne ,bo rzeczywiscie coś nie tak u ciebie.a moze na początek idź do ginekologa ,nie lekceważ.ja też przy zaburzeniach hormonalnych miałam objawy ciazowe

Gość bania1
do Prosze .do lekarz ide w przyszlym tygodniu bo jest na urlopie dzieki za podpowiedz ,troche sie przestraszylam jak jesli to zaburzenia hormonalne to czym to moze byc spowodowane?

Gość dolli
moim zdaniem to moze byc ciaza ja mialam podobnie i dopiero jak zaczelam czuc ruchy to uwierzylam i poszlam do lekarza.

Gość xiks
chyba bedziesz mama albo to zaburzenia hormonow ,nie masz problemow z tarczyca?

Gość gość
To zatrucie !

Gość gość
Aha... to "zatrucie" ma juz pewnie około 12 lat. Też się obudziłas z poradą