Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

co mam z tym zrobić?? pomocyy!!!

Polecane posty

Siemka mam mały prblem .. mam strasznie suchą .. skóre.. na nogach ... całych .. i najbardziej na dłniach.. bardzo mnie to denerwuje ... można powiedziec ze nie moge z tym życ .. kazdy tylko ale ty masz suche ręce... co mam stosować ... używam jakies tam kremyy .. ale mi nic nie pomaga odpiszcie.. :(

.. tak wiem miałam sie wybrać ale może... miał ktos taki przypadek .. i coś mu pomogło niech napisze.. jeden lekarza powiedział mi abym kąpała sie w oliwce.. ale nic mi nie dało :(:(

Gość xnoooooooo
a jak bys kupila balsam do ciala ten z garniera do bardzo suchej skory taki w czerwonej butelce:) dla mnie jest rewelacyjny a normalnie skore mialam taka,ze paznokciem moglam pisac:) apo tym balsamie jest super.polecam

Gość ujowo
ja też mam bardzo suchą skórę. balsam garnier mi nie pomógł. najlepszy jest chyba nivea soft i witamina A w maści

Gość pilling i balsam
-powinno pomóc-jesli to nie jest na tle chorobowym,codziennie po kąpieli używam balsamu,jesli mi się nie chce-po jednym dniu może nie widać,ale dwa dni pod rząd bez smarowania-mogę na nogach 'pisać'-tak wiec siła rzeczy musi mi się chcieć... tak więc regularnosc przede wszystkim....

jest taki krem z garniera czerwony do ciała z syropem z klonu mi pomaga i nie kosztuje b.dużo ok.10-12 zł