Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

migotka82

NIZORAL dobry szampon na łupierz?

Polecane posty

Gość Justysia5554
Ogólnie to miałam w zamiarze stosować Nizoral przez 2 tygodnie ale jeśli etraz sa takie skutki na mojej skórze to wolałam odstawić po 8 dniach żeby potem nie żałować... na ulotce pisze , że 5 dni pod rząd używać na łupież pstry więc 8 dni to chyba powinno pomóc... tak sie boję

Gość Justysia5554
byłam wczoraj na solarium:) na dekoldzie i na twarzy mam zawsze jaśniejszą o wiele sóre niz na reszcie ciała... wiec na dekoldzie juz nie ma ich widac wogole;opaliły się a na plecach i bzruchu jeszcze są ale czerwone, troche sie opaliły ale kiolka rayzb jeszcze i dopiero pewnei zejdzie...:):) widać , że Nizoral jest cudowniutki :) polecam:):)

Gość minaj
co sie tyczy nizoralu....zdecydowanie odradzam, nie pomaga na dluzsza mete, tylko tuszuje...zreszta mi po nim wlosy strasznie wypadaly...lepiej kupic sobie Vichy, do łupierzu suchego lub tlustego cena za butelke 200ml to od 34 do 39zl zalezy w ktorej aptece, ale jest naprawde super, afekty sa zdecydowanie dluzsze i bardzo ladne wlosy sa po tych szamponach, ja nawet odżywek nie uzywam, sa miekkie, lsniace i nawilzone....na jedno wychodzi szmpon + nizoral+odzywka= 1 butelka vichy:)

Gość mściwy1
nizoral pomaga ale niekoniecznie każdemu