Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna77777

podkład Dream Matt Mousse!!!

Polecane posty

Gość justyna77777

Dziewczyny, planuję kupić sobie podkład Dream Matt Mousse, tylko nie wiem jaką on ma paletę kolorów. Czy dobiorę sobie kolor naturalnie lekko opalony (zależy mi, żeby był taki bez żadnego śladu różu). No i jeszcze jedno- warto w ogóle? Czy jest dobry na lato do skóry mieszanej? I czy on nie podkreśla nierówności cery, bo ja mam mnóstwo grudek pod skórą? Dziękuję z góry za odp. 🌻 🌻 🌻

Gość upupupupupupupupupupupup

Gość PCO-wiczka
Ja na początku byłam zadowolona,ale po jakims czasie używania zaczełam mieć kłopoty ze skórą,przestałam go używać i już powoli moja skóra wraca do normy...Ale polecam Max factor colour adapt,jest znacznie lepszy,fajna konsystencja,troche droższy niestety ale warto go kupic bo starcza na długo. Pozdrawiam;)

Osobiście bardzo polecam L\'oreal Cashmere perfect lub L\'oreal Colour Endure ,są na prawde rewelacyjne a przetestowałam na prawdę wielę i to znacznie , znacznie drozszych i te dwa na prawdę są super!

Gość justyna77777
Dzięki Dziewczyny! Cashmere Perfect używam aktualnie, ale wydaje mi się, że jak jest ciepło to on nie zachowuje się na mojej skórze zbyt dobrze- trochę się jakby waży i dość szybko spływa :( Zastanawiam się jeszcze nad City matt, ale może faktycznie w pierwszej kolejności wypróbuję te, które Wy polecacie. Dzięki wielkie!!! :)

Gość Malfa
To nie jest powiedziane, że jeśli Ty miałaś problemy ze skórą-ona też musi. Ja tak samo mam skórę mieszaną i ten fluid doskonale kryję niedoskonoałości, a po nim nie robią się zanieczyszczenia na skórzę. Ja mam jasną karnację i używam honey beige. Bardzo ładnie brązowieje moja twarzyczka mając ten fluid na sobie. Nie tworzy efektu maski, jest hipoalergiczny i naprawdę się opłaca. Codziennie używając, starczy na cały miesiąc.