Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waga przed i po

Pytanie o wage sprzed i po ciazy!

Polecane posty

Gość misiaewelka
Jestem w 32tc.Przytyłam już 13kg.Staram się nie jeść słodyczy,ale strasznie boję się,że później nie schudne.

PRZED CIAZA -54 w ciazy - 65 po porodzie - 59 teraz - 55 powinno byc 50kg bo tak mi bylo najlepiej( wzrost 164)

Kurcze...az mnie zmroziło jak czytalam te wasze zmagania z kg....bo jak nawet takie szczypiorki po 50 kg osiagaja kolo 80-90 to az boje sie pomyslec co bedzie u mnie.Bo,ja wiem ze to bardzo duzo (niedawno bylo wiecej) ale ja waze bez zadnego porodu bez (chyba jeszcze-sie okaze) ciazy tyle co wy podczas porodu... A ze teraz probujemy cos zmajstrowac to tak nie bardzo do odchudzania.Słodycze staram sie ograniczyc.

Gość różnie to bywa.............
przed ciążą 99, w dniu porodu 106, trzy tygodnie po porodzie karmiąc piersia 98 kg. W pierwszej ciąży przytyłam 14kg.

Gość _EvA_87
mam 155cm przec ciaza 41kg przy porodzie 68kg moja corka ma juz 7 miesiecy a ja waze 65kg :( przy tym wzroscie wygladam strasznie:( nie umiem schudnac:( karmie piersia... duzo cwicze i nie jem slodyczy.jestem zalamana:(

Gość kejtiiiiii
ja jestem w 6 mscu ciazy waze 68 kg... jeszcze ok 3 mscy... i boje sie ,ze utyje.:(...mam 170 cm wzrostu wazylam 63 kg przede zajsciem w ciaze...

Gość czarodziejka30
uu..a ja planuję zajść w ciążę za mniej wiecej rok.Martwie sie bo teraz waze 70kg przy 170cm ,normalnie zawsze wazylam ok 58-60 ale w ciagu 2 lat przytylam tyle :( Staram sie odchudzać zeby przed ciążą wrócić do poprzedniej wagi, bo wiadomo..potem będzie jeszcze gorzej. No ale idzie jak po grudzie :(