Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szczeraaa

CZY NA WIOSNE OKRES MOZE SIE SPOZNIAC? I CZY..?

Polecane posty

WIEM, ZE TO DURNE PYTANIE, ALE COZ PORADZE JAK UMIERAM Z NEROW ( MAM POWIEKSZONY BIUST, LEKKO OBOLALY)...OKRES SPOZNIA MI SIE 5 DNI, CO U MNIE JEST EWENEMENTEM ( ZAWSZE MAM B.REGULARNIE), UZYWALISMY GUMKI, A MOJ PARTNER KONCZYL NA ZEWNATRZ, UWAZALISMY BARDZO...JEDNAK ZASTANAWIAM SIE ZCY TO MOZLIWE, ZEBY PREZERWATYWA DUREX MAILA JAKIES MIKROUSZKODZENIA, NA TYLE MALE,ZE GUMKA NIE PEKLA,ALE WYSTARCZAJACO DUZE, BY PLEMNIKI PRZESZLY...CZY TO NORMALNE,ZE NA WIOSNE MOZE SIE SPOZNIC, PRZEZ ZNACZNA ZMIANE TEMP...(OST.OKRES BYL 2 DNI WCZESNIEJ) POWIEDZCIE PLISSS CO MYSLCIE

sa to objawy jak i prze dokresem jak i przy ciązy moja siotra wpadła na durexach... ale nie chce Cie straszyć mi też pękły parę razy a dziecko miałam zaplanowane a nie z wpadki więc OK powodzenia moze zrób test??

przejdż się do lekarza to najprostsze rozwiązanie,a tak będziesz się zastanawiać ja z drugą córcią zaszłam na tabletkach anty.......... no byłam w tym 1% bo są skuteczne podobno w 99%

OKEJ, DZIEKI...TYLKO PROSZE WEZCIE POD UWAGE MOJE FAKTY....BO ZE TABLETKI ZAWIODLY, CZY GUMKA PELKLA...TO ROZUMIEM....ALE JESLI NIE PEKLA...TO CZY MOZLIWA JEST CIAZA???? A JELSI TAK TO JAKIM SPOSOBEM?

Gość sacharozka
No właśnie kobietki czy to jest możliwe??? Kiedy gumka nie pękła to chyba jest wszystko ok prawda?????

Gość jtfgjngfjnftg
moze byc uszkodzenie mechanicne którego nie widać gołym okiem plemników tez nie widać

Gość myniaaaaaaaa
moja droga ...na wiosnę oczywiście może się spóźniać okres - ja tak mam co roku . Według mnie - ciąża jest wykluczona. Gumki jak pękają to pękają - a nie uszzkadzają się w sposób mikroskopijny - to niemożliwe. Wszystko będzie dobrze- nie przejmuj się i głowa do góry. To wynik przesilenia wiosennego :-)

Gość malalalala21
nie straszcie dziewczyny nawet jeśli jest to nic się nie stało bo to nie jest wystarczająca ilosc plemników , ludzie przeciez w drodze do jajeczka polowa plemnikow ginie wiec taka ilosc raczej jest niedostateczna no chyba ze robiliscie w dni plodne to juz pech straszeczny zeby cos sie wydarzylo ale to chyba jeden przypadek na tysiac , no powiem ci tak ze w ostatnim miesiacu wszystkim moim kolezankom sie spoznial nie wiem dlazczego :) ale bylo ok :) pozdrawiam , zmiana klimatu tez moze wplynac na spoznienie lub nieswiadomy stres, leki itd