Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****Świtezianka****

Dziewczyny, jakie macie fryzury? Długie czy krótkie włosy?

Polecane posty

Ja tez naturalne ;)rzucilam farbowanie:D Wandzia albo za jakimis specyfikami na wzmocnienie wloskow;) i moze trzeba zdrowiej jesc:)

Setunia :-) Nie ma takich, których bym nie wypróbowała... A odżywiam się od jakiegoś roku tak zdrowo jak nigdy! :D To już trwa kilka lat. Nic z tego. Jakby było na to skuteczne lekarstwo, to nie byłoby ludzi łysych na świecie. ;-) SPrawię sobie sztuczne rude, bujne, kręcone. :-P 😘

Rybka moze to jest uwarunkowane genetycznie skoro nic nie chce pomoc:( Rude, krecone sa super:classic_cool:sama bym takie chciala miec:D

Setunia, jakie by nie było, efekt końcowy ten sam - łysa głowa. Cóż, mój tata z taką żyje, ja pewnie też jakoś będę musiała. ;-) Dziewczyny, cieszcie się włosami takimi, jakie macie (jeśli je macie), i nie katujcie ich za bardzo chemią. :-) Pozdrawiam, RzW :-)

Gość Długowłosa
hmm włosy aż za pupe (brąz+złote)...co prawda strasznie uporczywe przy myciu,rozczesywaniu,ale naprawdę warto:] CZUJĘ SIĘ Z TYM WYJĄTKOWA bardzo mało kobiet ,wszczególności młodych kobiet ma długie zadbane włosy,...niestety

Gość iernkajendrzejka
Długie do łpatek wycieniowane lekko kręcone

Gość krecikD
A ja mam jasno brązowe włosy, lekko za ramiona. nie mam grzywki bo noszę okulary i wydaję mi sie ze grzywka nie pasuje do okularów. :/ Nie są całkiem proste...właściwie to są jkaie chcą i nie dają sie układać. Chyba ze je potraktuje prostownicą. ogólnie są dosyć ładne.

Minimalnie za ramiona, bardzo mocno wycieniowane od góry, naturalnie układają sie w takie rozwichrzone, lekko falowane. Blond naturalny :) z grzywką lekko skośną, ale zakrywającą całe czoło :)

:D widzę, że wpisywałam się pod tym topikiem jakiś czas temu:) u mnie zmieniło się nieco, ale tylko w kwestii koloru - nie mam już włosów w kolorze swoim (złoty blond) tylko ciemny szatyn i czuję się w nim super:D

Gość anettttttttttttttttttttta
Do ramion, pocieniowane (sama cieniuję, maszynka do golenia:P), z grzywką na bok, o połowę krótszą od reszty włosów, ale ostro zapuszczam, by w przyszłości obciać sie " na Dodę ":)Dawniej non stop farbowałam włosy na różne kolory, teraz noszę TYLKO naturalne, brązowe, piękne, wielu facetów (!!!) zachwyca sie tym kolorem:)

Falowane do ramion, ciemny blond, grzywka wyjątkowo na lewo;)

Ja mam długie ok pasa lekko falowane.... kolorek bardzo ciemny brąz wpadający lekko w śliwkę przy odpowiednim świetle :D bez grzywki :)

Kawalek za ramiona, do tego grzywka na bok wszystko w strzępach. Szczerze mowiac wpienia mnie to niesamowicie, najchetniej bym obciela na \"Matylde\" ale narazie sprawiam przyjemnosc facetowi.Niech sie cieszy poki ma. Po slubie juz nie bedzie:D

Przefarbowane ze średniego blondu na bardzo jasny, szarawy blond. Do ramion. Lekko podniszczone. Zwykle w nieładzie :P

Gość Długowłosa13
Jak czytam "długie- do ramion", albo nawet "długie- do pasa" to śmiech mnie ogarnia. To co ja mam niby na ten temat powiedzieć?? Moje sięgają do ud, ale od czasu do czasu kawałeczek je skracam (ale tylko kawałeczek!!). Najbardziej denerwuje mnie to, że nie widać spod nich mojej pupy ;) Ale są extra. Proste (niestety ;( ), wystopniowane, brązowe- ale już nie długo... już w te wakacje będą RRRRUDE!!! Ale mają bardzo dużo wad- ciężko je myć, nakładać specjalne odżywki, jeszcze gorzej suszyć...ale czego się nie robi, by być zauważoną ;D Zastanawiam się nad grzywką... Co o tym sądzicie??

Gość wieś tańczy i śpiewa..........
:O:O:O:O:O:O Naprawdę, nie masz czym się chwalić :O Wyrazy współczucia. Zatrzymałaś się w epoce kamienia łupanego :P

ja mam krecone wlosy za ramiona i grzywke opadajaca na prawa stronke;)

Gość Długowłosa13
Osobo o pseudonimie "wieś tańczy i śpiewa"- dla Twojej wiadomości: Gdybym chciała wyglądać tak jak każdy inny to ścięłabym moje włosy, ale nie chcę, bo dobrze mi z nimi. A Twoje komentarze są krótko mówiąc nie na poziomie. Lubię swoje włosy i chciałam się tym podzielić z innymi. A Ty?? Potrafisz tylko oceniać?? Może napisz coś o sobie...

Gość bombowiec
Długowłosa, nie burz się:) Sama się wyśmiewasz, że ktoś pisze długie do ramion, czy do pasa. Dla mnie np też bardzo długie włosy nie są fajne (mówiąc delikatne), odrzuca mnie:( Do pasa to max, maxów!! Nawet zadbane:o Ja sama, żeby nie było:p mam włosy za łopatki, falowane, z grzywką na bok do połowy policzka (zapuszczam, żebym mogła włożyć za ucho). Moja ulubiona długośc, do do stanika (do zapięcia z tyłu). Włosy mam ładne i zadbane, mimo, że nie są mega grube. farbuje je henną w ziołach (jestem brunetką), bo mam już na skroniach troche siwych:) Pozdrawiam

Gość Rudra
Rude, naturalne. Bardzo poste i gładkie (nie da się zakręcić :() Za cycuchy :D I grzywkę jak z reklamy Nescafe cappucino :) Niezbyt gęste :/

Gość Rudra
Włosy do ud to w zerówce :/

Gość Ja jestem obcięta na boba
jestem szatynką naturalną. Włosy BAAARDZO zadbane, bez przerwy funduje im jakieś maski+jedwab :)

Gość Długowłosa13
Ja nie wyśmiewam się z osób, które mają krótsze włosy. Nawet nie śmiem ich komentować. Po prostu jak ktoś pisze, że ma włosy "aż" do ramion to myślę sobie, co ja mam powiedzieć. Mnie moje włosy bardzo się podobają (zresztą nie tylko mnie) i jak narazie zostaną takie jakie są. Wyróżniam się z tłumu.

Gość nie wątpię.......
:O

Gość upp

Gość Kolorowy Świat =*
No ja mam średniej długości ale chcem sobie je ściąć tyle ze niewime jak :(