Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ****Świtezianka****

Dziewczyny, jakie macie fryzury? Długie czy krótkie włosy?

Polecane posty

Gość długie rude kręcone
:)

Gość chcem - co to niby jest
słownik !!!!!

Gość teraz jAAAAA
mialam bardzo krótka fryzurkę męską....juz ponad 3 lata - kolor ciemny brąz..teraz zapuszczam wygladam nijak...

Gość Niezadowolona
Do niedawna miałam włosy do połowy pleców. Chciałam by fryzjerka mi je lekko wycieniowała, to teraz mam- do ramion.... Już nigdy tam nie pójdę! Zresztą, już i tak nie mam z czym...

Gość Łysa
A ja jestem prawie łysa- i dobrze mi z tym! Lekko ;)

Gość niedzwiadek
Heh, a ja mam do ramion, kręcone jak choroba, i sie nie bardzo na tygodniu układają mam wtdey takie siano, a zamierzam sciac sie na chlopaka

Gość lililo
Ja też mam kręcone:D. brązowe do ramion

Gość basia95
Ja swoje włosy uwielbiam. :) Długie, bo do pasa. I wciąż zapuszczam. Cóż... U nasady są ciemne, z długością się rozjaśniają. Ale mam tak naturalnie, nigdy w życiu nie farbowałam (ha, 13 lat, dużo tego życia nie miałam, nie? :D) i nie zamierzam. Tak więc moje włosy są koloru ciemny blond. Ale taki ciemny, ciemny. I teraz pytanie: dlaczego ja te włosy tak kocham?? :D A wy byście nie kochali, gdyby nawet nauczyciele mówili wciąż "matko, ale ty masz długie te włosy!". No, owszem. przyciągają spojrzenie, zwłaszcza jak na noc zaplotę warkocza, a rano mam tak ładnie pofalowane. A, właśnie. Może ktoś wie, co zrobić, żeby falowały się równo? Bo zazwyczaj mam np. lewą stronę bardziej pofalowaną od prawej. Albo są pofalowane równo, ale prawa strona szybciej się prostuje. :/ No, ale miało być o fryzurach, a ja się tak rozpisałam. Ale strasznie lubię pisać, więc proszę o wybaczenie. No, to podsumowując: długie, ciemno-jasne :D włosy do pasa. I prosta grzyweczka. Ufffaaa, koniec. :D

Gość babcia kasia
dziewczyny ! te co macie KRECONE WLOSY i jestescie z warszawy - do jakiego chodzicie fryzjera ktory SUPER je scieniuje? ja mam za lopatki i wlasnie chce cos z nimi zrobic .. mysle ze wlasnie wycieniowanie to najlepsza opcja :)

Gość Długa
włosy prawie do pasa. zapuszczam dalej. pocieniowane ale juz nie widac bo lekko

Gość ninel
blond do kolan igrzywka

Gość Vanilla_Ice
Mam ciemno brązowe włosy do łopatek. Jak na razie zapuszczam, może nawet zapuszczę je do pasa. ;) Grzywkę miałam niedawno, ale teraz zaczesuję ją na boki i też zapuszczam.

Gość Vanilla_Ice
Nigdy w życiu nie ściełabym się na chłopaka. :)

Gość dłuuugie rude falowane
moja ulubiona kombinacja :P

Gość sQa71
średnie.pod spodem naturalne- ciemny blond, na wierzchu jasne pasemka. Mocno pocieniowane od jakiegoś czasu. Grzywka od brwi na prawy bok. Zastanawiam sie nad stylingiem, bo trwała nie wchodzi w grę ( za słabe włosy), a zawsze chciałam mieć kręcone :)

Gość Ona_Kręcona
ja mam wlosy dlugie moim zdaniem (do lokcia) i krecone

Gość angel2007
Ja mam bardzo bardzo ciemne brązowe włosy, do ramion i grzywkę opadającą na lewe oko. :)

Gość angel2007
Nigdy w życiu nie chciałabym być chłopakiem i mieć takiej fryzury jak oni ;)

Gość lisinka
ja to bym chetnie jakies fotki zobaczyla bo to zawsze inaczej niz opis, planuje obciać włosy ale nie wiem jak.....

wlosy blond dlugie w sumie to prost ale konce sie wywijaja wiec nie zawsze musze je ukladac :D

Gość aga1234
ja miałam za łopatki wycieniowane z grzyweczką prostowałam ale trochę mi to czasu zajmowało... bo mam grube i gęste, ale trzy tygodnie temu byłam u fryzjera teraz mam króciutkie z grzywką asymetryczną tył sobie stawiam na gumę i zmieniłam kolor z rudego na czarne;) a więc pełna metamorfoza;)

Gość *beti*
a ja mam teraz mocno wycieniowane, ciemnobrązowe z pasemkami, dlugosc do szyji - mialam dluzsze prawie do lopatek ale fryzjer mi sfajczyl wlosy i musialam sciac buuuu:(

Gość sibi
ja mam krótkie,ścieniowane i dobrze mi z nimi.plus taki że mniej się tłuszczą niż długie zwłaszcza w takie ciepłe dni,pozatym nie trzeba ich układać,nie niszcze ich bo nie spinam ani nie wiąże gumkami co osłabia włosy.podcinam co miesiąc więc i nie mam problemu z końcówkami.i w krótkich wygładam dobrze i poważniej a mam młody wygląd.zależy wszystko od gustu

Gość sibi
aha zapomniałam dodać że mam grzywkę i włosy jasny braz.nie farbuję i ostatnio stosuję pokrzywę i mydło naturalne i jest ich więcej,chyba zarastam:D