Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość autobusowy gap

Widziałem dziś kobietę z rękami jak tarka.

Polecane posty

Gość autobusowy gap

Dziewczynie włosy rozły na rękach jakoś tak krzywo. Wygladało to paskudnie. Czy Wy wyrywacie też włosy na rękach???????? Przecież to okropnie fajansiarko wygląda jak odrstają.

Gość o rany ....1111
włoski na trękach są zazwyczaj delikatne, to chyba głupie tylko je golą i tym samym te włosy stają sie ciemne i mocne

Gość autobusowy gap
Nawet jak dziewczyna ma większe włosy to i tak lepiej to wygląda naturalnie niż takie coś. Niektóre baby zgłupiały już do reszty. Że Wam się chce tak katować.

Gość brunetttka
delikatne wlosy to maja tylko blondynki, naturalne brunetki maja z natury ciemne wlosy. Ale tu nie chodzi o kolor, a o gestosc. Ja np. depiluje sobie rece woskiem, bo nie wyobrazam sobie by chodzic w owlosionymi rekami. A moja kolezanka blondynka, ma jasne wlosy, ale ma taki gaszcz, ze to paskudnie wyglada. Co z tego, ze jasne, skoro je widac . Ale ona nie chce depilowac, bo ma wlasnie takie dziwne staroswieckie podejscie. Ja nie chce nawet myslec, gdzie ona jeszcze nie chce sie depilowac. A fe!

Gość autobusowy gap
Przecież to gorzej wygląda jak odrastają po depilacji niz jak normalnie leżą na ręce takie naturalne. Niedlugo bedziecie sobie uszy obcinac albo jeszcze cos, bo uznacie, że to nieładnie je mieć i ci którzy je maja to sa staroświeccy.

wystarczy te włosy traktować wodą utleniona, zjaśnieją, skruszeją i bedą prawie niewidoczne - golenie to makabra. popieram gapia

Gość brunetttka
cos mi sie wydaje, ze autobusowy gap, to nie facet, tylko jakas zazdrosna dziewucha, ktorej nie chce sie o siebie dbac, w tym depilowac rak i stad jej podejscie. faceci nie zwracaja uwagi na takie pierdoly typu krzywo odrastajace wlosy na rekach. Chyba, ze jacys nienormalni, ktorzy nie maja co robic w zyciu, tylko gapic sie na kat odrastania wlosa na rece...

Gość autobusowy gap
jestem bardzo nienormalny bo patrze sie na kobiety jak jade atobusem. to dałaś.

Gość bronx
brunetka górą ! ja tez depiluje,jestem blondynką ale mimo tego mam dosc ciemne wlosy na rekach... wyglada to nieestetycznie,dlatego depiluje... zreszta nie częsciej niz raz na miesiac,nie widze w tym nic zlego,poza tym po wosku odrastają delikatniejsze... pozdrawiam!!! 🌼 "fajansiarko wygląda jak odrstają"< że jak ?

Gość do bronx
"fajansiarsko"= "obciachowo"

Gość bronx
dzieki :) heh ja starej daty jestem :P

Gość i ja depiluję
fajansiarsko to by wyglądało jakbym nie depilowała: nogi gładziutkie, bikini gładziutkie, pachy gładziutkie... i chaszcze na rękach :P

Gość i ja depiluję
..:ObcJonGAM z pOłYqJEm :classic_cool: :..

a ja widziałam faceta z rękami jak nożyczki... Kumpelka mi potem powiedziała, że miał na imię Edward :o

A ja jestem brunetką... I zawsze chciałam znaleźć faceta, który będzie miał na rękach większe włosy, niż ja, bo do tej pory wszyscy mieli mniejsze;). Znalazłam kogoś takiego, kto nie zwraca uwagi na pierdoły i jestem szczęśliwa:-P

ciesz się, że nie miała rąk jak sokowirówka :p jak żyję nie widziałam włochatej tarki... :D

Gość i znowu o kudłach