Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szprotawianka DZ

kolejne dziecko zabite!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Szprotawianka DZ

Tym razem w Szprotawie konkubin zabil 2,5 rocznego Szymonka no brak slow!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jestem ze Szprotawy no masakra... az ciezko w to uwierzyc ze to sie wydarzylo w moim miescie na osiedlu niedaleko mojego domu Na to nie ma lekarstwa tak mi sie wydaje To siemoze zdarzyc wszedzie nawet u was za scianą !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a w sejmie sie wysmiewaja
z bicia dzieci....

Gość zalozycielka topiczczczka
i najgorsze jest to ze naprawde nic niemozna zrobic no bo to normalne ze dziecko placze i wogole i nikt sie nie dziwi jak slyszy od czasu do czasu placz za sciana tym bardziej ze Szymek nie byl katowany 24/h a na konkubina mowil "tatuś" i chetnie z nim wychodzil NIC NIE MOZNA ZROBIC!!!

Gość praca u podstaw

Na nic nie jestem tak wrażliwa jak na krzywdę dzieci. Takich psychopatów powinni zsyłać gdzieś do kamieniołomów żeby zapłacili za to co zrobili -chociaż zycia dziecku nic nie wróci. Przecież takie dziecko nawet nie ma szans się obronić..... gdzie są sąsiedzi i blizcy tych dzieci, tych rodzin....dlaczego panuje taka znieczulica.....dlaczego ludzie mówią\"nie bede sie mieszać w sprawy obcej rodziny\". A kto, kuffffa ma się mieszać jak dziecko nie ma nikogo tylko nieodpowiedzialnych psychopatów albo alkoholików za rodziców....no kto ma się mieszać.....sąsiedzi , bo własnie przez takie poglądy giną niewinne dzieci. Gdyby w mojej klatce mieszkała taka rodzina-to uwierzcie mi..... telefony na policję i do opieki społecznej wykonywałabym codziennie dotąd aż ktoś nie zająłby się ta sprawą....wcale nie muszę się przedstawiać-wystarczy dać sygnał-można zrobić to anonimowo.

Gość jesli przypuszczałbyś w ogóle
że dziecku dzieje się krzywda. w tym przypadku nikt nie miał takich przypuszczeń jeśli to co pisze wutorka jest prawdą.

Gość no looz ale
Tomek juz raz siedzial za handel narkotykami i mimo to Kaska( matka) się z nim związala a najgorsze jest to ze ona ma ok 23 lat.. i znow jest w ciazy Sąsiedzi?? Szymonek byl szczesliwym dzieckiem i do konkubina się kleił chetnie sie z nim bawil i wogole.. dlatego nikt nic nie podejrzewal.. a ze raz na jakis czas zaplakal.. normalne... tylko ze plakal tylko i wylacznie wtedy jak go bili. No i go zakatowal

Gość o dżizas
po porodzie powinni jej odebrać dziecko i prawa do niego i wysterylizować na siłę.

Być może tak jest, ale gdzie była choćby matka tego chłopczyka??? Nie wierzę, że nie wiedziała, że ten facet bije dziecko....matka kąpie i widzi ślady...... Jezzzzu, nie wyjezdżajcie mi z takimi hasłami , że nikt nic nie wie....przecież człowiek nie żyje na pustyni....wkoło jest pełno ludzi....choćby rodzina-dziadkowie, rodzeństwo, ciotki, wujki, przyjaciele, znajomi.......ludzie, którzy olewają bo to nie ich sprawa......

Gość no looz ale
o dżizas ---> jeszcze nie ma takiego prawa niestety ktore na sile by sterylilozwalo "krowy plodne" ze tak je nazwe.... MASAKRA ja myslalam ze to tylko w reportarzach moge sie nasluchac i w TV i w gazetach pocztyac.. a to u mnie w miescie!!! przyjedzie "pod napieciem" w te niedziele albo za tydzien Ogladajcie na tvn

Gość no looz ale
kobita-- matka byla w tym momencie u mnie na ulicy u swojej matki a on zostal z tomkiem sam na osiedlu oni dziecka wczesniej naprawde nie bili Tomek sie naćpal i mu cos odwalilo a matka sie bala bo sama nie raz chodzila posiniaczona bo i od Tomka obrywala

No to jak ją bił i ćpał to co? Tak trudno było jej się domyślić, że kiedyś mu odpird.... i sie za dziecko weźmie??? Co ona> Niepełnosprawna umysłowo żeby dać się lać facetowi i żeby dziecko na to patrzyło?

Gość o dżizas
matka jest współodpowiedzialna

Gość no looz ale
glupia i tyle sama sie bala i ani slowa nie mowila bo wiedziala ze jej sie krzywda stanie bala sieod niego odejsc bo kasy nie miala i by ja zatłukł chyba bo alimenty dostawala ktore poczesci on przehwycal

niema na to zadnego usprawiedliwienia, winny jest ten facet, ale matka też......i nie dam sobie przetłumaczyć....uwierz mi, ja też nie miałam łatwego życia , ale gdyby mój facet uderzył choć raz moje dziecko (nie mówię np o klapsie przez pampersa kiedy ściąga na siebie wszystko z ławy), więc gdyby zaszła taka sytuacja to byłoby jego ostatnie 5 minut w mieszkaniu.....

Gość no looz ale
kobita- no ja tez tak mysle.. w zyciu bym z takim kolesiem nie byla ooojj nie nie przez okno by wylecial chyba ten Tomek caly taaaki wpierd... dostal ze oja grozi mu 12 lub 3 lat za pobicie ze skutkiem smiertelnym ale maja mu zmienic na dozywocie za zabojstwo a ona ma dostac 10 lat wtedy po zmianie wyroku rzeczjasna...tylko czy go zmienią a jeszcze ostatnio widzialam ją z Szymonkiem....

już nie wspomnę, że gdyby na mnie ręke podniósł to miałby w 5 minut policję na karku....następnym razem by się zastanowił.....aczkolwiek trudnojest mi sobie wytłumaczyć że kobieta nie ma swojej godności żadnej skoro daje poniewierać sobą jakiemuś facetowi......jeśli podniósł raz rękę i ona nma to pozwoliła bez żadnych konsekwencji to w 100% zrobi to po raz drugi i następne.........a potem się rozbestwia taki psychol i za dziecko sie bierze bo lanie żony już mu nie sprawia satysfakcji.....masakra.....

Gość no looz ale
jaka aborcja:O:O:O:O:O:O:O:O dziecko nie bylo bite non top!! po prostu jak dostalo.. to tak ze je zabil... ehh wogole to brak slow.. juz sama sie mieszam Szymone mial wogole wade erca niby jezcze jaką a obrazenia to since na calym ciele, stluczone kolana posiniaczona twarz..obuchnięta..rozbite nerki przebite pluco peknięta sledziona i jeszcze cos.. nie pamietam juz.. za duzo...

Gość no looz ale
strach i glupota do tego doprowadzily:O tylko jak temu zaradzic..no w szoku dalej jestem... boze.. ostatnio widzialam ją z szymkiem siostra i babcią na spacerze..dziecko bylo baaardzo dobrze i modnie ubrane ona z resztą tez...nie wiem juz co sie tam dzialo Szymonka zabil ..matko

ja nie potrafię sobie wyobrazić takiej sytuacji, tak naprawdę to jestem za bardzo wrażliwa na krzywdę dzieci i nie mogę nawet słuchac w telewizji bo zaraz mam oczy pełne łez jak sobie wyobraże co to dziecko przeżywało. Dlatego zamykam sie na takie historie bo musiałabym cały czas płakać. I być moze dlatego też jestem tak stanowcza w takich sytuacjach....bo wiem czy grozi znieczulica....wiele sie tego słyszy.... dlatego apeluję do wszystkich , żeby rozejrzeli się dookoła siebie....wiele jest kobiet żyjących z tyranami i psycholami które boją się lub nie mają gdzie odejść.....im trzeba pomóc, choćby poprzez podjęcie prawnych kroków w postaci wezwania opieki społecznej bądź policji.....tak naprawdę one bardzo często boją się, są zastraszane i same na pewno tego nie zrobią....trzeba zdjąć im ciężar i zrobić to za nie....często tak własnie jest..... facet jest tylko człowiekiem i jeśli robi coś bezkarnie będzie to robił nadal......dlatego trzeba dopilnować żeby został ukarany....może wytedy drugi raz sie zastanowi........

Gość no looz ale
ja tez jestem strasznie czula na takie cos ..ale ze w moi maly miasteczku?? takie rzeczy? wlasnie.. co to dziecko biedne musialo przezywac... zmarlo po 40 minutachw szpitalu jak je przywiozla matka :( a na sekcji zwlok ktora sie juz odbyla stwierdzono ze dziecko skatowano w godzine przed smiercią! co daje 20 minut na glupie zastanowienie sie co robic i dojazd do szpitala

Gość no looz ale
podnosze