Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milalili

mamy dwójki dzieci spod znaku LWA i RAKA POMOCY ! bo juz nie kumam o co chodzi

Polecane posty

Gość milalili

otórz chciałam spytac czy sa tu mamy dzieci urodzonych w lipcu spod znaku LWA i dzieciu urodzonych w sierpniu spad znaku RAKA problem polega na tym ze ja jestme LEW a moja siora RAK dwa lata młodsza, i kompletnie nie mozemy sie dogadac, wogóle zero kompeomisów porozumieni, wciaz wieczne kłótnie i hałasy, szczeze mówiac mnie juz to wkurza, ale jak widac ja nie bo wciaz skarzy mamie nic niechce w domu robic, a jak sie na korytarzu miniemy to koniec swiata. Dodam ze ja mam 22 lata a siora 20 uczymy sie i mieszkamy z rodzicami, i takie wojny sa odkad pamietam, nawet kiedys do wózka siorze kamienia wrzuciłam za gówniarza :P czy macie moze dwójke dzieci spod tych znaków zodiaku, czy one tez sie tak zachowuja juz niewiem jak mam sobie to tłumaczy ciec moze cos jest w tej całej astroligii

Gość milalili
sory w sierpniu spad znaku LWA i lipcu spad znaku RAKA pomyliłam schematy :P sory

Gość kjlhgjkcxvghj
ty debilko myslisz ze to zalezy od znaku zodiaku:o

Gość milalili
debil sie nazywa kto od debili wyzywa !!!!!!!!!

najłatwiej zwalić na astrologię :D ale to w sumie ułatwia sprawę

Gość bździsława
Moja siostra jest rakiem , ja lwem i normalnie się dogadujemy. To nie ma znaczenia , jaki się ma znak zodiaku , wszystko zależy od dobrych chęci z obu stron

Dużo też zależy od rodziców.Ja z siostrą nie lubiłyśmy się przez wiele lat ale ona jest o osiem lat młodsza ode mnie.Od sześciu lat jest dobrze między nami,rozmawiamy normalnie.Teraz gdy wyszła za mąż i będzie planoiwać dziecko to będziemy miały więcej tematów do rozmów.I tu pojawia się problem rodziców,bo gdy był konflikt między nami rodzice nic nie mówili,mama od kąd siostrę urodziłoa faworyzowała ją i na wiele pozwalała,a mnie krytykowała.Dlatego był mur między nami.