Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet__________

Jakich facetów lubicie kobiety?

Polecane posty

Inteligentnych, zrównoważonych ale skłonnych do spontaniczności, silnych, wygadanych, mających pasję, odpowiedzialnych, kulturalnych, mających poczucie humoru - moze być pokręcone, aktywnych:) A z wyglądu musi być czysty i zadbany, tylko żeby nie spędzał w łazience przed lustrem wiecej czasu niż ja:),

inteligentnych, bystrych, z fantazją, szarmanckich ale w miarę, z dobrymi manierami, dowcipnych, twórczych, dyskretnych, milczących, czarujacych, estetów, oczytanych, wykształconych ....... :D :D :D

Gość jakich lubię
hym, napiszę po swojemu ;) co dyskwalifikuje już na starcie: - papieros w ręce ( albo kieliszek ) - wulgarność, cwaniactwo, prostactwo itp. - brak higieny i to by było na tyle :)

Gość milenikowa
koniecznie z duzym,grubym i prostym penisem!yyyyym!super!moj maz ma takiego!kocham sex z nim!:)

mam brzydki charakter--> jakto?:P nie żartuj tak nawet...

Gość jakich lubię
brzydki charakterze, bardzo smutno się czyta to, co piszesz, naprawdę masz aż tak niskie poczucie własnej wartości ?!

Gość milenikowa
Jeszcze tylko dodam,ze moj maz taki z wygladu niepozorny,bo szczuply 180cm,taki szczupaczek! i kto by pomyslal ze nosi takiego bydlaka w rosporku!miejszego kobiety nie bierzcie jak 20cm,taki jest najlepszy!

Inteligentnych, ale nie tzw wrodzona inteligencja, tylko inteligancja poparta wiedzą i wykształceniem. Najbardziej seksowni są dla mnie faceci, którzy mnie intelektualnie przerastają. No i potrafiący rozmawiać. Nie znoszę typów autystystycznych, którzy komnikują się równoważnikami zdań. Poza tym facet nie musi być piękny, tylko dobrze ubrany i dbający o siebie. W tym mam na myśli również jakąś aktywnośc fizyczną.

Gość jakich lubię
czy masz w otoczeniu kogoś bliskiego, z kim możesz porozmawiać, wyżalić się, przyjaciela, może kogoś z rodziny ?

Gość jakich lubię
i rodzina nie widzi że coś złego się z Tobą dzieje ?

to jest pójście na łatwiznę! zastanów się, skąd możesz wiedzieć, co czeka Cię jutro? może spotkasz kobiete swego życia, może wygrasz w totka, albo pomożesz komuś, kto będzie Ciebie akurat potrzebował... możesz zrobić wiele dobrego, a i sam przezyć piękne chwile! chcesz z tego zrezygnować?! życie jest tylko jedno i nie warto go tak po prostu oddać za darmo! radzę Ci iść do psychologa, na pewno pomógłby Ci, spróbuj, zanim powiesz, że nie warto żyć;)

mam brzydki charakter-------> zastanów się nad jedną rzeczą. Ty to piszesz celowo żeby zwrócić na siebię uwagę. Ale kiedyś może tu trafić ktoś kto bedzie potrzebował pomocy. I co? I zostanie zlany, bo ludzie przez to Twoje przepraszam że to napiszę pieprzenie, zwyczajnie uznają go za kolejnego brzydkiego, który tak sobie tylko ględzi. Chcesz żeby Cię namawiali żebyś tego nie robił czy to zwykła zgrywa, bo coraz częściej odnosze takie wrażenia? Tak czy tak, jeżeli masz to zrobić to przestań się z tym afiszować. My Ci nie pomożemy bo Tobie pomóc nie można więc przestań zwalać na nas odpowiedzialność za swoje rozpieprzone życie, ok?

Boże, skąd w Tobie tyle pesymizmu?😭 nawet jeśli Twój świat nie wygląda za fajnie, bo Ci sie kompletnie nie układa, to przecież przyjdą lepsze dni, raz na wozie raz pod wozem! nigdy nie jest tak, ze wszystko jest idealnie, trzeba mieć tą odwage, żeby wziąć ciężar na barki i nie rezygnować... chciałabym poznać Twoją sytuacje dokładnie, dowiedzieć sie z jakiego powodu masz aż taką depreche...

Gość jakich lubię
brzydki charakterze, nie bądź okrutny znam chłopaka, który popełnił samobójstwo, powiesił się kiedy jeszcze nie wiedziałam, co się wydarzyło ( bo to 600 km ode mnie ) przyśniły mi się rozpaczliwe krzyki i płacz jego rodziców, to było straszne! Chcesz swoim bliskim tyle cierpienia przynieść ?

kurde no serio mówie!:) niskich i krępych zwykle, i zawsze cierpiałam przez to, bo oni by pewnie z wyższą nie chcieli...

Gość brzydki ty wogole
jakiś taki kochliwy jesteś. :D

to może to ja byłam:D phi:P zmykam na mecz pa chlopaki:*

Gość pure ziemniaczane
mądrych czulych i nieobojętnych silnych myślących czujących mających dystans do siebie i świata mających pasje

Gość wielkiepanstwo
mezczyzna musie byc przedewszystkim meski czyli: Silny fizycznie i psychicznie, wierny, honorowy, Druga sprawa: bystry Trzecia: zlota raczka Czwarta : umie tanczyc i ma poczucie rytmu

Gość nonono
co to sa nasi?

Gość kikikikiki maupa
Tomek_1982 -> fajne to zdjęcie na tle obory z szyldem Wyższej Szkoły im Włodkowica. Przybij piątkę 🖐️ . P.S. Kurcze, ja chyba też się odważę i zdekonspiruję :P .

Gość ANNAP
Witam Dla mnie facet musi być bardzo odpowiedzialnym człowiekiem. Jeżeli zdecydował założyć się rodzinę to powinien być za nią odpowiedzialny.

Gość mamuśka jaguśka
MUSI BYC PRZYSTOJNY ALE TO NIE PRIORYTET I RZECZ GUSTU, ZARADNY ODPOWIEDZIALNY, MADRY ALE GłOWNIE W TAKI ZYCIOWY SPOSOB, UCZUCIOWY, KULTURALNY I TROCHE LUZACKI KIEDY MOZNA CHODZI MI ZEBY NIE BYł ZADUFANYM W SOBIE SZTYWNIAKIEM . Ja juz takiego mam i nie oddam nikomu! I JESZCZE JEDNO TO DO WSZYSTKICH FACETóW W POLSCE: JESTEśCIE ZA BARDZO NIESMIALI I MAłO KONTAKTOWI, POTRAFICIE KRAŻYĆ KOłO LASKI KTORA WAM SIE PODOBA MIESIĄCAMI A NIE UMóWICIE SIE TYLKO TAKIE PODCHODY ROBICIE. PANOWIE WIECEJ ODWAGI!!

Gość do mamuśka jaguśka
wyłącz caps lock.