Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elizabeth

Roll-on Garniera przeciw nagromadzonemu cellulitowi

Polecane posty

Gość zacellulitowana
mam go od trzech dni- i jak na razie nie widzę ŻADNYCH rezultatów...:( reklamy są jednak niezbyt wiarygodne...:/

Gość 3 dni
przeciez po trzech dniach efektu nie zobaczysz!!! napisane jest wyraznie, ze po 8 dniach widac pierwsze rezultaty! "takich" kosmetykow trzeba uzywac co najmniej miesiac, zeby cos zdzialaly! Wazna jest systematycznosc! nie zalamujcie sie, tylko badzcie wytrwale. Ja tego nie mialam ale mam ten zolty "pierwszy" balsam-uzywam go juz ponad rok-efekty sa! Byly widoczne wlasnie po jakims miesiacu, poltora. Powodzenia!

Gość haha dobre
Troche rozsmieszyla mnie laska,ktora oburzyla sie,ze uzywa juz trzy dni i nie ma efektu :D Ja ten roll on kupilam wczoraj. Cudow sie pewnie nie nalezy spodzieac,bo ZADEN krem czy balsam cellulitu nie usunie. On moze najwyzej pomoc. Ja uzylam tego roll-on wczoraj wieczorem i moja skora zrobila sie momentalnie napieta i gladka. Przy czym cellulit to nie jest kwestia skory, tylko tkanki tluszczowej. Zobaczymy jakie beda efekty.

Ile to cudo kosztuje? Ja uzywam od miesiaca tego zoltego balsamu, ktory tak ladnie cytryna pachnie, efektow nie widze, ale kupilam nastepne opakowanie.

Gość a_g
mhm... ja tam nie wierze :) trzeba sie niezle napocic zeby zniknał ten przeklenty cellulitm a to ze wygładza czy tam skóra jest bardziej napieta to mnie jakos nie przekonuje co do zakupu roll-on garniera. powodzenia w smarowaniu kobietki:)

Mija kolejny dzien a ja nadal nie wiem czy raz dziennie czy dwa razy uzywac tego serum.Proszę napiszcie.

Gość ja nie mogę
a co ty czekasz na przyzwolenie? używaj se nawet 100 razy dziennie co za bezsensowne pytanie:O

A co za bezsensowna odpowiedz.Jak byś wiedziala o co chodzi nie wypowiadala byś w ten sposób .100 razy zastanow sie zanim coś napiszesz.