Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uta67

Pseudokibice- wasze opinie

Polecane posty

Gość Uta67

Jak wyżej- wasze opinie na temat tego zjawiska

Gość Uta67
a o co chodziło w tym filmie? jakie inne spojrzenie?

Ja tam nie ma zdania. Kibice legi wykopali mi dwa zębty, mimo Iz jestem wrszawiakiem. :o Zapytali się z kąd jestem po wytbiciu. Stąd wiem że najlepiej sie kopie leżącego, wbrew opini ze go sie nie kopioe. :o

Myrevin---> Serio...?? O_O Czy historia z palca wyssana dla ubarwienia topiku...?? Lo matko!! O_O Musze sie dowiedziec jakie ja mam kluby u siebie... zeby w razie czego wiedziec, komu kibicuje... :P

Nie mam do nikogo pretensji. Tak mam dwa mniej(zęby) mimo is nie kibicuje nikomu. :o Zapytali mnie ... aq ja o zgrozo nie znałem wynimku.. powiedziłame im gdzie mam wynik legi. (po pierwwszym ciosie) reszty..... hmmmm... nie bardzo pamietam... Dobrze kopią. :o

:( [glaszcze Myrevina po glowie, bo sie jej strasznie zal zrobilo...] No normalnie... jak ja bym takich wziela to... skopalabym porecz 😡 A Ty to tez madry... Sciemnic nie mogles? Zaspiewac cos tam... z Legia w refrenie... :(

Ja to nawet nie wiem jaki u nas jest klub... WKS Slask...? Kiedys na murze widzialam... to moze to to... Akurat, ze Legia z Warszawy to wiem ;)

W sensie... nie ze oczekuje niemozliwego... Ale wkurzaja mnie gadki przed, ze mamy szanse na niewiadomo co, a potem wiadomo co... Myrevin---> :)

Gość malinkaa45
ja myśle, że faceci zawsze mieli jakąś swoją "wojne";D zobaczcie kiedyś--- rzucali sobie rękawiczki i te sprawy, a teraz czasy sie zmieniły;D wydaje mi sie, że oni jakoś musza sie wyładować, i dlatego nie przeszkadza mi to, póki WALCZĄ MIĘDZY SOBĄ:/ Myrevin - DZIELNY JESTEŚ;*

No... miedzy soba kibicami to ok... (o tym byl ten film Hooligans, ktory polecam!!!) ale bic niewinnych ludzi, co nawet nie wiedza jaki klub, co i jak... :O

Gość oliwka24
kibice są sexy:D facet musi umieć sie napier*****......jak nie umie to jest ciota a nie facet;/jak kobieta ma sie czuc przy takim bezpiecznie? ma sie umieć bić i tyle ja bym nie chciała, żeby mój facet dostał wpier***;/

Gość LEGIA MISTRZ

Gość laaaaaaaaalka
ejjj, Krwawa....chciałabyś żeby twój facet UCIEKAŁ?! widzisz, ja to widze tak- nie koniecznie musi sie superbić, itd, ale nie może być TCHÓRZEM:/

laaaaaaaaalka---> No... jakos jednak wolalabym zeby skutecznie uciekl niz stawal sam jeden do walki z banda kibicow... (oni nigdy sami w pojedynke sie nie bija...)

Gość laaaaaaaaalka
a, to masz racje! bo przecież nie miałby szans, źle zrozumiałam przepraszam;) to nie byłaby odwaga, a głupota:| ale ogólnie to facet powinien: być odwazny umiec sie bić mieć szerokie plecy (i tak, i w przenośni:D)

Gość Przez kibole
Prawdziwi kibice nie chodzą na stadiony i kluby nie mają kasy ! KIBOLE NA KSIĘŻYC !!!

Tak jest - kibice kibicami, ale to o czym mówimy, to są... zwykli bandyci, a nie kibice. I nawet ich pseudokibicami nie nazywajcie, vo też nimi nie są. W ich nazwie w ogóle NIE POWINNO być słowa \'kibic\'. Takie jest moje zdanie...