Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Niezdecydowana mama

Które z tych imion jest najładniejsze.

Polecane posty

Jestem pewna, że to będzie córeczka, za kilka m-cy urodzę. Mam już wybrane imiona, ale jeszcze się waham. Oto typy: - Martyna - Oliwia -Sandra -Aldona -Klaudia. Na pewno któreś z tych, ale wszystkie są ładne, a ja mam problem z wyborem. Myślę raczej nad Oliwią, ale zawsze podobała mi się Klaudia.

Martyna jest najładniejszym imieniem z wymienionych, potem Klaudia i na trzeciem Oliwia. Reszta nie za bardzo mi się podoba.

Martyna jest najładniejszym imieniem z wymienionych, potem Klaudia i na trzeciem Oliwia. Reszta nie za bardzo mi się podoba.

Gość oliwi ajest ok
te inne brzmia mi kure...ko! znam same szmaty martyny ,aldony sandry itd! wiec oliwia! monika jest tez ladne :)

Gość oliwi ajest ok
nazwij ja jakos odlotowe np. aliyah itd :-) poszukaj jeszcze! :-) Liwia jest tez slodkie ,albo nicole:)

Zauważyłam, że coraz więcj mam nazywa swoje córeczki Oliwia, nie przeszkadza mi to, że moja córeczka będzie nosiła popularne imię, ale sama nie wiem, które lepiej brzmi.

Gość dddddddddddddddd
zadne mnie nie zachwyca, ale najlepsze z tych moim zdaniem to Martyna

Gość xxksiezniczkaxx
a mnie z proponowanych imion najbardziej podoba sie Martyna albo Oliwia :)

Zdecydowanie najładniejsze są Oliwia i Martyna. Reszta nie za bardzo, szczególnie Sandra i Aldona;/

Gość szalala
zdecydowanie - OLIWIA!!!!!!!!!!!!

Gość Ale wiocha
Napiszę jedno: wszystkie wymienione imiona to "wieś tańczy i śpiewa". Mniemam, że rozwazałaś także Syntię, Dżesikę i Miszel?? Wieśniara!

Możecie dawać swoje propozycje, w końcu to nie jest zamknięta lista:D Jestem raczej zdecydowana na Oliwię, ale im dłużej o tym myślę tym wpadam w coraz większy mętlik.

Gość dziewczyna_19
ach te nowoczesne imiona, wszystkie tak jakos dziwnie z agnecjami towarzyskimi sie kojarza. a moze po ptosry marta?

-----> Ale wiocha Wyobraż sobie, że wymienionych przez Ciebie imion w ogóle nie biorę pod uwagę. Chcę, żeby moje dziecko nosiło polskie imię. Jeślite imiona są dla Ciebie wieśniackie to ok, nie wszystkie dziewczynki muszą się nazywać Ania, albo Agnieszka.

Na pewno nikogo nie chcę obrazić tym postem, ale te imiona (poza Martyną) są wg mnie paskudne. Może dlatego, że mam polonistyczne zacięcie, jestem zwolenniczką powrotu do imion starych, które zanikają. Zalew Nicoli, Klaudii, Brajanów, Dżimich, Roksan, mnie osobiście przeraża. Dziewczyny, zastanówcie się, czy oby naprawdę w Stasiach, Kaziach, Antkach nie tkwi pewne piękno?

Gość Georgina
Z tych wszystkich, które podałaś to myslę, że Oliwia

Gość szkopuł w tym że
tre imiona nie sa polskie !!!

Kończą się na a. Mam kilka znajomych, które tak nazwały swoje dzieci, więc myślałam, że są polskie. Wybaczcie ale nie dam córce na imię Kazimiera, Antonia, Krystyna czy Jadwiga, bo mąż mnie z domu wyrzuci:P

Gość szkopuł w tym że
Lusesita, Esmeralda też się kończą na a co nie czyni z nich polskich imion :O

Gość wszystkie sa brzydkie

Gość dziewczyna_19
a ciekawe co powie corka kiedy dzieciaki beda sie zbijaly z jej zajebistego, noweczesnego, rodem z ameryki imienia....? a moze daj jej na imie milagros czy lusesita zeby bylo jeszcze bardzo och i ach. naprawde nie czaje tego zrywu na sztuczne imionka.... okropne

Gość wszystkie sa brzydkie
i pretensjonalne. Oliwia to zdrobniale Oliwka, co brzmi smiesznie. Klaudia - ok, pod warunkiem ze masz jakie takie nazwisko a nie np Miednica czy cos takiego. Jeszcze od biedy ujdzie Martyna.