Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Gość Ania75
Może koleżanka za wcześnie ten test zrobiła.

Gość Ania75
No dobra, dobra, nie krzyczcie :-) Wystarczyło, że napisalam, że cichutko no i proszę, hihihi

A mnie dzisiaj potwornie boli glowa i mam pelno pracy.... A co do objawow, to tu jest bardzo indywidualnie... Jedne maja typowe objawy i okazuje sie, ze w ciazy nie sa, inne sie nie spodziewaja, a potem bach, ktorys juz tydzien...

Dziewczyny mam do Was pytanie.Czy mialyscie jakies skutki uboczne PO odstawieniu pigulek?? Wszyscy zawsze mowia o skutkach ubocznych w trakcie zazywania... Ja bralam 7 lat tabletki,mikropigulki,ale po odstawieniu mam czasem dziwne objawy,nie wiem czy to przez te tabletki,ale: -mam duzo silniejsze okresy:O -czasami lekko mam zawroty glowy -cera byla OK,teraz jest prawie Ok;) hmmm,sama nie wiem czy to wina odstawienia,juz 2 miesiace jak ich nie lykam...

Gość Ania75
U mnie typowe objawy pojawiły się ok 8 tyg. Wtedy kiedy już wiedziałam że jestem w ciąży. Wcześniejsze objawy były bardzo podobne do tych przedmiesiączkowych. Więc się staram nie nakręcać. Chociaż wiem, że możliwe jest u mnie szybkie zajście w ciążę, wolę się nie nastawiać aż tak i przeżyć to fantastyczne zaskoczenie kiedy na teście pojawią się dwie kreseczki.

A Ja Was pewnie bardzo zaskocze, ale...nigdy nie bralam pigulek... Tylko gumki, gumki albo bez ;-) Och, jakie intymne szczegoliki, sie czerwienie...

Gość Ania75
U mnie o czym już wspominałam jest teraz pierwszy cykl beztabletkowy. Podobnie jak Ciebie nękają mnie zawroty głowy, przez pierwsze dni nie miałam apetytu, teraz wszystko wróciło do normy ( niestety ) no i to uczucie ciężkości w dole brzucha. To wszystkie objawy, które mnie dotknęły..

U mnie slychac trmawaje, ktore wrecz kocham ;-) A tak powaznie to boli mnielepetyna, jak juz pisalam, i przez to humor gorszy... Ale wkrotce jade z mezem na zakupy \"butowe\" Dla niego tym razem ;-)

Ja też nigdy nie brałam tabletek - tylko gumka lub natura. a teraz prawie od dwóch lat próbuję i nic. Ach te hormony...

Gość Ania75
Chce mieć Karolinkę skocz do sklepu po drugi :-) Będzie szybko, smacznie i zdrowo :-)

=Chce miec Karolinke... zrobilas mi babo smaczka na kalafiora!!! A bedą zamiast tego pierozki ze syrem!!!

Ania75!Szkoda,ze nie mialam tylko braku apetytu...:D:D (jego mam zawsze niestety) Serio teraz,to poczucia ciezkosci w dole brzucha nie czuje,,,, Moze to objawy ciezy sa takie???

Ja zawsze mam w zamrażarce warzywa - na patelnię, ziarenka smaku, do tego jakieś kluski z mąki, czasami wędlina podsmażona, może sosik i mąż nie zauważa, że miał dostać coś innego...

A mnie na dodatek mdli... Ale mysle ze to moze jakas migrena... Raz na sto lat tak mi sie zdarza i trzyma okolo 2 dni

Gość Ania75
Nie możliwe jest żeby to była ciąża, bo to dopiero 10 dzień cyklu. Myślę, ze to raczej zbliżająca się owulacja

A może nie... Życzę ci aby ta migrenka czymś zaowocowała i trzymała cię jeszcze jakieś 9 miesięcy ( czego i sobie i reszcie życzę )!!!!

Nie ma sera??? A chlebek chociaz macie normalny? Bo ja zagramanicą to bardzo cierpialam z powodu braku chleba, normalnego, bialego... Ale po jakims miesiacu odkrylam polski sklep :D

Mazowszanka!!! Mdli???? Hmmmm......;) Dziewczyny ide zaraz,zapisalam sie na kurs szwedzkiego,nie wiem co mnie napadlo....Uciekam!(nie mam pojecia o tym jezyku)

Mazowszanka,chleb dobry jest tylko w piekarni,ale jest dosc drogi :O My kupujemy w supermarketach,nie smakuje tak jak w Polsce... Sera bialego naprawde nie ma.... Uciekam ,bo mam na 16!

dzięki, ale z drugiej strony gdyby mdlosci sie zaczely juz tydzien po zaplodnieniu i trzymaly jeszcze przez pare miechow to katastrofa :-( Ale Karolinka wynagrodzilaby wszystko :-) Dziewczyny, bzrdzo ciesz sie, ze odkrylam to forum, i ze jest ten topik i Wy przede wszystkim... Bo jak zajde juz w ciaze, to bedzie to dla mnie wsparcie psychiczne... czuje to... Jak ja bym miala byc w ciazy bez kafe???

Gość Ania75
Nigdzie nie ma takiego pysznego jedzonka jak u nas. Poprzedniego lata przyjechał do mnie ze Stanów mój brat ( po 16 latach nieobecności), wyjechał 4 kg cięższy. A przez pierwsze 3 dni zajadał się jajkami, które jak stwierdził "mają smak jajek" :-)

Gość Ania75
Masz rację, taki topik to duże wsparcie i miłe znajomości...

Szef wyjechał, więc się zrywam wcześniej, przede mnąjeszcze godzina drogi do domu. Do usłyszenia jutro . Pozdrawiam

Zgodze sie... jajka w Stanach maja smak proszku, jakiejs wanilii no nie wiem, ale bynajmniej nie jajek ;-) Jedyne co jest tam wg mnie pyszne to LODY BRAYERSA i PUDDING !!!