Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Ania,mi sie wydaje,ze Ty to masz juz wprawe;) nie tak jak my i napewno Ci sie szybko uda!!! Napisz wolisz teraz druga dziewczynke czy chlopczyka?? Ale wolno mi dzisiaj chodzi internet:P

Gość Ania75
do chce mieć Karolinkę: gdybym miała wybierać, to wolałabym mieć drugą córeczkę :-) Mam już wprawę i w ogóle. Ale jak urodzi się synuś, to też będę go kochała z całych sił. Może to banalne, ale uważam że najważniejsze, zeby dziecko urodziło się zdrowe...

Wiesz co Franciszka, Ty chyba jakas mlodziutka jeszcze jestes... ten Twoj Antek tez... Poczekajcie spokojnie, po co takie pochopne decyzje, jak chlopak nie chce teraz dziecka to juz z nim zrywac? Moze on sie czuje wykorzystany, jako reproduktor tylko... Mam nadzieje, ze nie obrazily Cie moje slowa, ale zastanow sie dobrze nad swoimi uczuciami, nad waszymi relacjami itd... Dziewczyny, jestescie jeszcze???? Kto ze mna pogada???

Podpisuje sie pod slowami Mazowszanki jesli Franiu chodzi o Twoja sprawe.... Ania75! masz racje najwazniejsze zeby Dzidzi bylo zdrowe! Milego wieczorku!

I znowu sama tu jestem..... Gdzie sie babeczki podzialyscie..... Moj mąż wlasnie oglada \"Planete malp\"... W sumie widzielismy juz ten film, ale jemu bardzo podpasil i i oglada drugi raz.... A ja jakas zmeczona potwornie jestem... Zaraz legne w łózku, z ksiazka do poduszki... teraz czytam \"Kelnerkę\" Nathan... Taka przyjemna lekturka na wieczor... Pozdrawiam i mam nadzieje, ze jutro wiecej Was sie zjawi!!!!

Gość NASZA TABELKA
Dostałam@ Nick..................Imie............Miasto........Wiek..........Termin@ 1) Mazowszanka...Ania............Wawa.........28.............???? 2) Ania20............Ania............Wawa.........20.............25.05. 3) Mozolinka........Ewa............Szczecin..... 26.............?????? 4) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen........29.............?????? 5) kasia_79.........Kasia...........Wrocław......27.............21.05.(?) 6) Nai................Aga.............Wawa.........25.............????? 7) Jonka.............Asia............Wrocław......28.............15.05 8) hb.................Hania...........Lębork........26.............brak 9) Jade..............Asia.............Winnipeg.....23.............????? 10) Olka78 .........Ola..............Tczew.........27............18.05.2006 11) Ania75..........Ania............W-wa...........30............8.06 (?) 12)myszulka06....magda...........k-ow............27..........29.05.2006

Gość Ania75
Dzień dobererk, własnie dotarłam do pracy :( Dziś troszkę później... Jestem niewyspana, zmęczona i chcę do domku!!!!

Hej hej hej!!!! Rozumiem ze niewyspanie to w zwiazku ze staraniami ;-) A ja wczoraj bardzo padnieta bylam, dzisiaj zreszta troche tez, ale to pogoda chyba taka buuu

cześć dziewczynki :-) nareszcie po egzaminach :-) ZDAŁAM :-) teraz to mogę częściej zaglądać :-) słuchajcie...te ściany wyszły super.. a jak położyliśmy panele to wygląda jeszcze lepiej. teraz zostały meble... wczoraj byłam w takiej hurtowni na Garażowej 4 jest tam tyle mebli że szok :-) do wybory do koloru i to jeszcze takie dośc tanie i najważniejsze.......nowoczesne... widziałam taki fajny zestawik..taka meblościanka ehhhhh chyba sie zdecyduje.... :-) no ja czekam na okresik.. powinnam dostać za 2 dni.. ale niewiem czy sie nie opuźni.. jejku ale sie stęskniłam za wami ... :-)

hej Aneczko!!! Gratulacje z powpdu egazminów!!!! Wiem, jakie to wspaniale uczucie, dgy ja juz mialam wszystkie egzaminy \"z glowy\" moglam gory przenosic... Ul.Garazowa... na przeciwko jest wydawnictwo, z ktorym wspolpracowalam ;-) Jaki swiat jest mały Ja tez czekam na @... Pewnie do czwartku/piatku przyjdzie, juz czuje symptomy... :-( Pozdroweczka i wpadaj czesciej!!!

Gość Ania75
Aniu najszczersze gratulacje z okazji zdanych egzaminów!!!! Dzielna dziewczynka :-) Fajnie Ci, ze będziesz miała ślicznie odnowione mieszkanko, ja musze jeszcze poczekać do połowy czerwca ...buuu...to jeszcze tak długo. Mazowszaaanko, oczywiście, że nadal się staramy, ale jakoś tracę nadzieję, ze uda się za pierwszym podejściem...echhh zobaczymy.

mazowszanka....ja też tak czuje że przyjdzie... i to pewnie w tym samym czasie... koleżanka tam meble kupowała....i dała mi adres :-) naprawde fajne mebelki tam są.. dzisiaj powinnam dostać projekty.. wyśle wam jak to wygląda :-) pewnie że to ulga :-) nareszcie loooooooz :-) bez stresu :-) teraz mogę nareszcie sie wyspać :-)

aniu...może i fajnie...ale szkoda że tyle pracy trzeba w to włożyć.. jedyne dobre to to że jak skończymy to będziemy zadowoleni że sami zapracowaliśmy na taki wygląd mieszkanka :-) niewiem tylko co zrobić z kafelkami w łazience... chciaam błękitne na ściany a granatowe na podłoge.....ale podobno wraca beż.....

Gość Ania75
Aniu myślę, że nie powinnaś kierować sie tym co jest aktualnie na topie, bo to sie za chwilę zmieni ( i nie będziesz przecież wtedy zrywać kafli :-) ) Uważam, ze powinnaś urządzić tą łazienkę, tak żeby przebywanie w niej sprawiało Ci przyjemność. Uważałabym jednak z bardzo ciemnymi kaflami na podłogę, bo może być na nich widać każdy pyłek, włosek...itp.

Aniu, polaczenie granat-blekit jest piekne, to moj ulubiony zestaw kolorow.... Dlatego jezeli tak sobie wymarzylas, to nie sugerowalabym sie modą... My akurat mamy w lazience beż, bardzo ladnie to wyglada, rozne tonacje beżu, jednak wybieralismy cieple i jasne kolory glownie dlatego, by nie za wielka lazienka optycznie wygladala na wieksza ;-)

macie racje.. zrobie błękit :-) tak jak mi sie podoba... zawsze chciałam takie płytki w takim kolerze...nie będe tego zmieniać :-)

Hej dziewczyny, byłam wczoraj i gina, przygotowuje mnie do 2 inseminacji, ale chyba w tym cyklu nici z tego. Mój mąż ma otwarcie nowego oddziału i nie da rady w tym czasie pojechać ze mną i oddać nasienia, a mrożenie kosztuje dodatkowo 400zł. Nie stać mnie. Jest to koszt 1 inseminacji. Aniu gratulacje ze zdanych egzaminów. Pozdrawiam was dziewczyny

No to puierwsze starania mozemy uznac za nieudane, za wyjatkiem nai... Nai, gdzie sie podziewasz???? Jak dzidzia???

Gość Ania75
U mnie to, czy pierwsze starania się powiodły będzie wiadomo na100% ok. 10 czerwca ( tydzień po planowanym terminie @ ). Co prawda nie wydaje mi się żeby mi się udało za pierwszym podejściem, ale dopuki nie dostanę @ nie tracę resztek nadziei :-) A z tego co wiem to u Was też nie jest to do końca powiedziane że nici z poczecia dzidzi w tym m-cu. @ jeszcze się nie pojawił, więc nic nie jest do końca pewne :-) Więcej wiary dziewczyny!!!

Masz racje Aniu, moze sie zagalopowalam, ale nie wytrzymalam i zrobilam sobie test... Tak w srodku dnia, kilka dni przed @... I teraz patrze ze jest tam druga cienka i malo widoczna kreska, ale pewnie za dlugo trzymalam (po przepisowych 3 minutach) i jest niewazny... buuu... Moglam nie kupowac tego testu wczesniej... och niecierpliwa jastem bardzo...

Gość Ania75
A może ta kreseczka na teście zrobionym dzień po terminie @ zrobi się gruba i wyraźna??? Życze Ci żeby tak było, niecierpliwa kobieto :-)

Gość wedrowniczka
Dzieki Ania :-) Teraz wlasnie dotarlo do mnie, ze naprawde bardzo chcialabym miec dziecko!!!!!!!!! Dojrzalam do takiego momentu, ze dziecko stalo sie najwazniejsze... Sukcesy w pracy, przyjaciele, wyjazdy, pasje - to wszystko jest bardzo wazne i chce o to zawsze dbac , ale dziecko stalo sie najwazniejsze... Ciesze sie, ze "dorosłam" do takiego stanu, by byc w pelni przekonaną i dojrzala do tej wielkiej roli... Mam nadzieje, ze nie bede musiala dlugo czekac na swoje malenstwo (za kare, ze ja tak dlugo dojrzewalam do tej decyzji buuu...) A poza tym piekny dzionek mamy w naszej Warszawce, prawda???

Aniu, mam nadzieje, ze Twoje slowa sie sprawdza :-) wczesniej widzialam wpisy osob, ktore mialy jakies jasne kreski, ale sie w to nie angazowalam i nie wiem, czy w koncu zaowocowalo to ciązą, czy byl to falszywy alarm...

Gość Ania75
Faktycznie, wczoraj i dziś jest ślicznie. Ale nie ma co sie łudzić, na weekend się popsuje, bo niby dlaczego miałoby być ładnie. Niunia jak dobrze liczę, to Ty teścik mogłabyś sobie zrobić na Dzień Mamy. I chyba byłoby duże prawdopodobieństwo, że wynik byłby wiarygodny :-) Pomyśl jaka by to była cudowna wiadomość :-)