Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Mkk! Witaj u nas. Ja staram się od prawie 2 lat. Powiedz coś o sobie

Gość Ania75
Ja na urlop idę od 3 lipca. Nareszcie!!! 2 lipca mam termin @, więc kto wie, może ten urlop zacznie się miło??

Gość mkk
ja jestesm mezatka od lutego,,,wszyscy mowia, ze 30 lat to troche pozno,,,ale wczesniej nie spotkalam odpowiedniego faceta..

Jak to późno? Lepiej być pewnym wyboru niż potem żałować. Skąd jesteś, ja spod Gdańska. Piszesz, że pójdziesz do lekarza, na coś chorujesz? Wiem, że jestem ciekawska, ale może będę w stanie ci wczymś pomóc, ja leczę się na prolaktynę od roku-jest to hormon, który działa jakby jak antykoncepcja.

Gość mkk
tez mam od 15 lipca urlop i wyjezdzamy na morze...bede miala wtedy dni plodne,,,to moze akurat wtedy????

Gość mkk
jestesm z wWrocka,,nie choruje na nic,,bylam u lekarza w marcu i pow, ze jestesm calkowicie chora,,,milama 3 lata temu nadzerke ktora usunieto mi laserowa i grzybice ale krotko,,,pojde w lipcu znow sie zbadac dla pewnosci,,,wiem, troche panikuje,,nie mam chyba nawrotow grzybicy,,bynajmniej nie stwierdzam zadnych objawow,,,ele pewnie nawet jkaby byla, to w ciaze ponoc mozna zajsc...

Gość mkk
juz czasem zaczynam miec mysli, ze moze cos ze mne nie tak,,ze moze mam malo sluzu i wymyslam,,,krzycze na meza zeby mniej palil, bo moze ma przez to slabe plemniki,,,

Grzybica nie ma wpływu na posiadanie dziecka. Robiłaś podstawowe badania hormonalne - prolaktyna, ESH, LH itp.? Są bardo ważne.

Gość mkk
zawsez mnie boli jak ludzie mowia, io niechcianych ciazach a ludize czekaja latami i nic,,,az lezka sie wkreci,,,

Gość mkk
nie robilam ale jak pojde w lipcu to poprosze o skierowanie i zrobie

Gość mkk
nie robila badan wczesniej zadnych bo chodze regularnie co 6 miesiecy do lekarza i wszystko bylo ze m,na oki,,,

Gość mkk
ale trzeba isc do ginekologa prawda zeby zrobic te badania?

Gość mkk
ile kosztuja te badania?

Ja też chodzę regularnie do gin, wszystko było ok. A jednak nie do końca.

To zależy. Ja mieszkam w Tczewie - tu płaciłam za 1 badanie 39zł, w Gdańsku już 29zł, zaś w Elblągu, gdzie pracuję zanalazłam labnoratorium, w którym jest po 16 zł. Wiesz mi warto je zrobić. Tak samo niech twój mąż zrobi badanie nasienia.

Gość mkk
poczekam do lipca to sie wszystko okaze i wtedy pojde na badania,,

W każdym razie życzę miłego wypoczynku, i jeżeli czujesz potzrebę wygadania się zapraszamy na ten topik. A może zostaniesz już na stałe i zapiszesz się do naszej tabeleczki marzeń?

Gość Ania75
A propos tabelki wklejam aktualną 1) Ania20.............Ania............Wawa...........20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin....... 26.............24.06 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen...........29.............10.07. 4) Nai.................Aga.............Wawa............25.............????? 5) hb.................Hania...........Lębork...........26.............brak 6) Jade...............Asia.............Winnipeg........23.............????? 7) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........15.07.2006 8) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 9)myszulka06.....magda...........k-ow.............27........29.05.2006 10)mathylda..........................opole..............29............25.06. 11) ewapit..........ewa..........częstochowa.......27........28.04.2006 12)Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 Mazowszanka.......Ania............Wawa............28.........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ..........25.........17.01.2007 Jonka.................Asia.........Wrocław...........28.........22.02.2007

Gość Ania75
Ania20 widzę że byc może w tym samym czasie będziemy robić teścik :-)

Witajcie!!!:D U mnie deszcz,ale sie ciesze,bo bylo juz tak duszno,ze nie szlo wytrzymac;) Martwie sie,bo mi Malzonek ma teraz duzó stresu w pracy,moze to niekorzystnie odbic sie na naszych staraniach..:O Ale teraz juz wcale o tym nie mysle,ze chce miec dziecko,tylko robimy swoje;) Uciekam,bo pozre z glodu cala paczke Wasy a obiadek juz sie gotuje:D!!:O

Moje chorobsko to wirusowe zapalenie gardla...... Goraczka byla, nie za wielka na szczescie, ale dlugo bylam bardzo zdechla, bolala mnie glowa, nie mialam na nic sily.... Raz temperatura podskoczyla sporo ponad 38 stopni i wtedy zmuszona bylam wziac paracetamol... raz... Zazdroszcze dziewczyny Wam urlopow, my w tym roku pracujemy, moze uda nam sie wykombinowac jakies 4 dni na wyskok nad morze ale na to to juz lekarz zgode wydac musi... Tak wiec Wy odpoczywajcie tez za nas :-)

Gość mathylda
hej babeczki ja tak prosto z mostu zapytam bo bylam ostatnio u gina i mi powiedizala ze mam tylo zgiecie macicy(czy jakos tak), pytalam ja czy to cos komplikuje bo powiedzialm ze staramy sie o fasolke, wprawdzie powiedziala ze nie, ale wy tak biegacie po roznych lekarzach moze cos wiecej wiecie w zwiazku z tym, czy to faktycznie niczego nie komplikuje? a moze przy porodzie boli? czy to tylko taka moja "uroda":O

Ja nic niewiem, a co to za lekarz, który ci nic nie wytłumaczył?

Ja gdzies slyszalam, ze przy tylozgieciu sa bole krzyzowe przy porodzie, ale wydaje mi sie, ze wiele dziewczyn to zdementuje...