Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Podziękuje jak będę w 7 miesiącu.Na razie boje sie zapeszać.Pierwsze 5 miesięcy jest taka trudna.Potem to tylko opuchnięte nogi przeszkadzają i krótki oddech.U mnie też duchota,ale lepiej zeby dziś nie lało bo mąz sciągnął drzwi zewnętrzne do malowania

witam z samego rana - a jak zwykle od samego rana jestem juz zapracowana... chce miec.... zazdroszcze ci wypoczynku...ojjj jak ja tez bym chciala sobie odpoczac!! Sylwka gratuluje!! jak zwykle zaryzykuje i powiem FARCIARA! aaa tak poza tym dziewczyny w zabojczym tempie rozwija sie nasze grono...a wpisow nie nadarzam czytac...wlazlam wczoraj po 22 na necior i jak zobaczylam ile zapiasalyscie az zaczelam sie smiac... ;) bylam tak zmeczona ze przeczytalam pierwsze pare i poszlam odpoczywac..remont wykancza :) buziaki wielkie na poczatek dnia!! 👄

Gość oczekujaca1
Witam wszystkie ranne ptaszki......................a u mnie wczoraj nie padalo :(........

\"chcę mieć karolinkę\" spróbuj z mojej bramki ja jej nie używam - a mozesz z niej dziennie wysłac 10 smsków ;-) zobacz czy dział jak z linku nie bedzie działać to napiszę ci hasło i nr. tel sama się bedziel logowala ;-) ja mało z niej korzystam więc mogę się z toba podzielic!\'

witam Sylwię i GRATULUJĘ !!!!! Dziękuje za słowa otuchy.... i za rady ;-) Zyczę zdrowej , pięknej dzidzi !

Dziewczyny!Nie było mnie z wami tylko jeden dzień a mam już tyle zaległości.Mój ostatni wpis jest na 68 stronie,mam nadzieję że się nie obrazicie jak nie będę czytać wszystkich następnych stron?Nie mam na to siły.Widziałam tylko jak ktoś pytał czy to moja druga ciąża.Odpowiadam:nie to moja trzecia:DI wiecie co?Ja nadal jestem w dołku.Nie potrafię się cieszyć,hormony mi buzują.dobrze że nie wymiotuję tak jak poprzednio,choć wolę nie przechwalać bo wszystko może się zdażyć.Za dwa dni jadę nad morze na dwa tygodnie.Nie mogę się doczekać tego lenistwa.Jak wrócę to dopiero będę miała zaległości :D Wczoraj byłam u lekarza,potwierdził ciążę.Nic ciekawego nie powiedział,kazał łykać folik,zrobić badania i do kontroli za dwa tygodnie ale umówiłam się na 16 sierpnia bo inaczej mi nie pasuje.Wy też musicie chodzić na kontrolę co dwa tygodnie?

dziuewczyny ale wym acie tempo niestety stwierdzam ze ja tutaj nie pasuje, jakos nikt nie zauwazyl moich pytan a dla mnie byly bardzo istotne. zreszta moje nastaiwnie do zajscia w ciaze ze jest troszke inne wiec nie bede zawracala wam dluzej glowy, znikam tez z tabelki zycze powodzenia pozdrawiam Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data okresu 1) Ania20.............Ania............Wawa............20.............02.07 2) Mozolinka.........Ewa............Szczecin........ 26.............7.08 3) chce miec Karolinke....Ela.....Aachen............29.............08.08. 4) hb.................Hania...........Lębork............26..............brak 5) Jade...............Asia.............Winnipeg........23..............????? 6) Olka78 ............Ola..............Tczew...........27........16.06.2006 7) Ania75.............Ania............W-wa.............31........2.07.2006 8) myszulka06......magda...........k-ow..............27.......29.05.2006 9) Maja_26.........Maja.......Wawa/Sok.Podl......26..........ok.27.06 10) Rosa............Bozena.........Rybnik..............28...........07.08 11) Anika79.........ania............Wawa...............27...........18.07 12) agna29.......Agnieszka........Wawa...............29...........16.06 14) Vall................................Kraków.............27........... 1.07 15)oczekująca........Marta..........W-wa...........28........21.06.2007 Lp. Nick ...........Imię ............Miejscowość....Wiek.....Data porodu kasia_79............Kasia..........Wrocław...........27........29.01.2007 Mazowszanka.......Ania............Wawa.............28........07 02 2007 nai.....................Aga.............WaWA ...........25........17.01.2007 Jonka.................Asia...........Wrocław...........28.........22.02. Ewapit...............Ewa..........Częstochowa........27...... 08.03.2007 mathylda..............................Opole...............29.............? Agunia33............Agnieszka....Leszno...............33........15.03.2007 Ameretat...........Judyta.......Wawa.................24........12.03.2007

agna co u ciebie, mam nadzieje, że nie dostałaś tej małpy. sobie zresztą też tego życzę i innym też 🌻

pozdrowionka dla wszystkich \"poświęcających się\" dziewczyn, która pomimo klęsk nadal dzielnie stoją na polu walki z @ ;) ;) ;)

no właśnie aniaM wybacz że niezareagowałyśmy w odpowiedni sposób, być może w ferworze wymieniania inforemacji - a sama widzisz ile ostatnio każda ma do powiedzenia - mogło nam coś umknąć. Nie chowaj urazy i jeśli możesz powtórz swoje wątpliwości :) Dla ciebie 🌻

nie wiem, jak wazne sa badania cytologiczne.... po mojemu nie za dlugo (2-3 m-ce), bo cialo nasze jest dziwnie zbudowane, czasem moze sie cos wydarzyc... eee co ja bede tu sie rozwodzic...zaraz poszperam w necie i ci powiem!!

marto cięzko określic ważność tego badania, gdyż w każdej chwili, a wierz mi niewiele trzeba, może być już nieaktualne. Bakterie cały czas atakują

Hej o juz was tutaj więcej ;-) Olka małpy nie ma ale symptomuy jej nadejscia są ;-) ale spoko i tak się nie poddam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AniaM nie opuszczaj nas-moze coś umknęło nam tak te stronki lecą.....razem raźniej !

Dla informacji wszystkich zaiteresowań, żeby nie było wątpliwości - jestem bloooondynką ;)

Święta. Dwie blondynki jada po choinkę. Wjeżdżają do lasu, wychodzą z samochodu. Po kilku godzinach brnięcia w śniegu jedna z nich mówi: - Wiesz co? Zimno mi... Może weźmy pierwsza lepsza choinkę, nawet jeśli będzie bez bombek.

Zatrudnili blondynkę przy malowaniu pasów. W pierwszym dniu namalowała 15 km pasów, w drugim dniu 3 km pasów a w trzecim tylko 1 km pasów. W tym samym dniu wzywa ją szef i mówi: - Co się z panią dzieje?? - pyta się szef - Coraz gorzej pani pracuje Na co blondynka odpowiada: - To nie ja gorzej pracuje tylko, że do wiadra z farbą mam coraz dalej.

Blondynka już dłuższy czas stoi na przystanku autobusowym. Przechodzi obok chłopak i jej mówi: - Ślicznotko, ten autobus kursuje tylko w święta. - No, to mam wielkie szczęście, bo dzisiaj są moje imieniny...

Idę wlasnie na HSG i powiedzieli mi że potrzebne sa badania: grupa krwii, morfologia, bakteriologia i cytologia wszystkie badania mam swieżutkie oprócz cytologii która jest z 17.10.05 ale zadzwoniłam przed chwila do szpitala i rozmawiałam z lekarka która powiedziała mi ze moze byc do roku czasu............