Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Mozolinka - 3mam kciuaksy!!! Napewno powlisz wszytskich na kolana :) 👄

Kciuki beda trzymane!!!!:D za Mozolinke:) U mnie dzisiaj fajnie,chlodnawo,wyszlam do piekarni w podkoszulku to zmarzlam,juz dawnego nie zaznalam uczucia chlodu....:) Walizki spakowane,wszystko gotowe mam do wyjazdu.Teraz ogarne troche mieszkanie i czekam.....

Mozolina trzymamy kciuki- napisz zaraz po powrocie - mam nadzieje ze bedzie oki - i pamietaj - idąc na rozmowe nie jestes Ty skazańcem tylko musisz tez wynegocjować sobie dobre warunki. Bądz wyprostowana, zdecydowana i pewna siebie :) Mazowszanka - my mamy faceta zamowinego - striptisera - i do tego kupimy mydło w kształcie penisa, i tego typu gadżety :)

Mozolinko, daj znać jak przebiegła rozmowa, czy zgodnie z twoimi oczekiwaniami 🌻

Wiecie co kochane, wczoraj o mały włos bym nie zaszła do apteki kupić test :-) tak dla frajdy -bo nie robilam jeszcze nigdy i chciałam zobaczyć jak to jest. Czuję zbliżająca się małpę @ ale zawsze -zresztą tak jak każda z was napewno jakaś iskierka nadziei się tli....ale powiedziałam sobie -NIE !!!! kupie i zrobię sobie jak okres bedzie mi się spóżniał przynajmniej 3-5 dni- czy teraz czy w nastepnym cyklu.... Bo jak zacznę kupować to popadnę w paranoję i wtedy staranka zblokuję psychiką.... No zobaczymy jak to się ułozy... OLKA a jak u ciebie samopoczucie i @ ??????

Mozolinko, te testy owulacyjne słyszałam to dobra sprawa-szczególnie jak ma się rozregulowany cykl. Zobaczysz kochana nie obejrzymy się i bedziemy mamusiami ;-)

czuję okropny ból podbrzusza, tak pośrodku nisko osadzony, rano jak przyjechałam do pracy przed 7-mą to było mi niedobrze - ta krowa@ nadcvhodzi w dobrym stylu :(

nawet wziełam tabletkę przeciwbólową bo już niewyrabiam, jak ja dziś będę pracować???

ja nie mam regularnych cylki...ale moja lekarka zrobila mi rozpiske od kiedy mam zaczac robi testy! ja mam @ z reguly co 35-40 dni wiec mam zrobic pierwszy test w 10-12 dniu po @! nie napalam sie na ten test, ale tak agna29 chcialabym sprobowac! i nie popadac w paranoje! zobaczyc jak to dziala... i takie tam ... 🌻 ... u mnie dzisiaj rano lalo, ze wycieraczki nie nadazaly! jest pochmurna, ale za to przyjemnie! wkoncu troche odsapne od upalu!! ;)

a tak przy okazji, zauważam niepokojące objawy w zachowaniu szefuncia - 2 dzień z rzędu zrobił mi kawę, wczoraj chciał postawić mi pizzę... jak myślicie to jest zaraźliwe, jak długo będzie się objawiać, zaczynam się bać... ;) błagam o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hej nikt nie pomoże??? ostrzegam was bo zarzucę topik kawałami ;)

Ulicami miasta uciecha w popłochu starsza kobieta, a za nią biegnie mężczyzna i bije ją deska po plecach. Zatrzymuje go siłą przechodzień i krzyczy: - Co pan robi tej biednej kobiecie?! - To nie jest kobieta, to moja teściowa. - To kantem ją pan walnij, kantem!

Czym różni się teściowa od słońca? Na jedno i na drugie nie można patrzeć....

Jasio odwiedza chorą teściową w szpitalu, lekarz mówi: - Niedługo wyzdrowieje. A Jasio na to: - KURDE a nie zna pan kogoś kto by trumnę kupił?

Gość hb
zalamka przyszla po 1 dniu opoznienia do mnie @ a juz mialam nadzieje ze NARESZCIE nie bedzie okresiku

Odbywa się rozprawa w sadzie. Facet jest oskarżony o zamordowanie teściowej. Sędzia pyta co oskarżony ma na obronę. - Wysoki Sadzie, jestem niewinny. To było tak: siedziałem sobie w kuchni i obierałem pomarańczę, gdy w pewnym momencie wyślizgnęła mi się z ręki skórka, a potem wypadł mi nóż i właśnie wtedy do kuchni weszła teściowa i poślizgnęła się na skórce, i upadla na nóż... i tak siedem razy.

hb bardzo mi przykro ja mam dziś dostać i czuję się przerażająco źle nie tylko psychicznie ale też fizycznie :(

Telefon do weterynarza... - Panie doktorze, zaraz przyjdzie moja teściowa z naszą suka. Trzeba ją uspić, żeby się biedaczka nie męczyła, więc ja bym prosił, żeby pan jej dał najmocniejszy środek jaki pan ma. - A ta suka, sama trafi do domu?

oczekująca1 - kochana ja bylam w ciazy i w tym roku w kwietniu poronilam w 9 tygodniu..mialam odczekac i pod koniec maja ruszylam do boju! (moja lekarka powiedziala, ze nie musze robic 3-6 miesiecznych przerw), wiec szczerze czerwiec byl pierwszym miesiacem takiego powaznego starania.... ;)

Jej Ja się tego najbardziej boję. ciekawe co jest przyczyną że organizm nie przyjmuje płodu:(