Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszankaaa

Od maja staram sie o dziecko!!!!!!

Polecane posty

Gość Ania75
Cześć dziewczyny, nareszcie trochę chłodniej. Właśnmie wróciłam ze spaceru z pieskiem, lekki wiaterek, chłodniej, jest czym oddychać. Olka78 te dowcipy o teściowej, bomba, zwłaszcza że moja ma mnie dziś nawiedzić :-((((

Aniu dla ciebie Zięć przychodzi z pracy i widzi teściową z miotłą. -Mamusia sprząta czy odlatuje?

Drzwi teściowej otwiera zięć i w drzwiach pyta: -Na ile mamusia tym razem do nas przyjechała? -A, na tyle aż wam się nie znudzę. -To mamusia nawet nie wejdzie?

Gościowi zmarła teściowa, której nie darzył sympatią. W dniu pogrzebu zjechała się rodzina zagladają do kostnicy, a tam zięć przy zwłokach teściowej na kolanach, zadumany, ręce splecione, głowa wtulona w piersi teściowej. Wszyscy w szoku: - Wybaczyłeś Mamusi po jej śmierci, czy wcześniej już się pogodziliście?? - pytają. Na co gość odpowiada: - Jak się dowiedziałem, że umarła to dwa dni piłem z radości, ale dzisiaj rano wstaję, kac gigant, głowa boli a ona taka zimniutka...

Dzwoni telefon... Facet podnosi słuchawkę i słyszy: - Mamy twoją teściową. Okup wynosi 100 tys. dolarów. - A jak nie zapłacę? - To ją... sklonujemy!

Co można ściągnąć z nagiej sekretarki? Nagiego dyrektora.

Kowalski: Proszę wybaczyć panie kierowniku, ale w tym miesiącu nie dostałem premii... Kierownik: Wybaczam panu.

Spotykają się dwie zaprzyjaźnione przyjaciółki: - Dlaczego włożyłaś minispódniczkę? - Wole, żeby szef patrzył na moje nogi niż na ręce...

:D:D Ale tu wesolo!!!! A kawaly o tesciowej myslalam-pierwsza klasa;)!!! OLA ,hmmm,jezeli szef tak sie zachowuje trzeba to rozwazyc psychologicznie...;) Pizza,kawa....?! a) Jest dobry,bo zbliza sie nawal pracy i nie wie jak to ma powiedziec b) nie bedzie zadnej podwyzki to wynagradza to w inny sposob-zachowaniem c) dobry;) czlowiek z natury,nieskapy d) zakochal sie w naszej Oli;):D e)od upalu myli mu sie kto jest tutaj szefem:D f)zona go porzadnie wychowala g) punkt powyzej niewymieniony;)

elu: 1. duze prawdopodobieństwo 2. jeszcze większe 3. nieprawda, skąpiec Moliera 4. zakochany jest tylko w sobie 5. dobrze by było 6. żona wymiękła, to zadanie mi zleciła 7. cholera wie ;)

Głowa do góry hb staramy się dalej - nie poddajemy się ! Olka współczuję bólów - ja spodziewam się @ w niedzielę i też zaczyna mi dokuczać podbrzusze i piersi jak balony ale nie bola;-) narazie! Fajne kawały ;-)

ja mam ostatnio cykle 29 dni, więc wypada na dziś, zobaczymy, a ty...

- Chcę rozmawiać z dyrektorem! - Dyrektora nie ma. - Przecież przed chwilą widziałem go w oknie? - Dyrektor też pana widział.

Na zakładowym jubileuszu, przemawia szef wydziału. Na zakończenie wznosi kielich ze słowami: - Za wszystkie panie, które mamy pod sobą...

Szef przyjmuje do pracy nową dziewczynę. - Ile pani zarabiała w poprzednim zakładzie? - 1000 zł. - To ja z przyjemnością dam pani1500 zł. - Z przyjemnością to ja dostawałam 2000.

Stały informator dyrektora kabluje na szefa działu. - On o panu dyrektorze opowiada, że nie ma pan matury, że używa pan zwrotów obcojęzycznych ni w pięć ni w dziesięć, no i w ogóle nie nadaje się pan na to stanowisko. - Powiedz mu pan, ze może mnie w d*.*ę pocałować i vice versa.

Sekretarka odbiera telefon: -Niestety szef jest na naradzie, ale jeśli ma pan bardzo pilną sprawę, to go obudzę

Dzwoni facet rano do swojego szefa do pracy i mówi: - Szefie, nie mogę dziś przyjść do pracy. - Ale dlaczego, co się stało, jesteś chory? - Sprawa jest bardziej skomplikowana, mam problem ze wzrokiem. - Jak to? Co ci dokładnie dolega? Masz zapalenie spojówek? - Nie, po prostu nie widze się dzisiaj w pracy!

także do niedzieli czekam cierpliwie na @ - a niech tylko mi sie spóźni-skoro i tam ma przyjść bo widzę ,ze tutaj symptomy jak zwykle-a może olka ty nie dostaniesz @ ??????;-) masz iskierkę nadziei.... :-)

PEWNIE NADZIEJĘ AŻ DO CZASU PRZYJŚCIA @ MA KAZDA Z NAS :-) TAK TO JUZ JEST ;-)