Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie

jazdze rowerem-schudne?

Polecane posty

Gość odpowiedzcie

czy jak jezdze rowerem ok godzinki dziennie i odzywiam sie normalnie,tzn sniadanie obiad kolacja,bez slodyczy to schudne? chce zgubic 7 kg,z 62 na 55.ile mi to zajmie? 2 miesiace starcza? na jakie partie ciala rower jest dobry? chce tez zgubic brzuch i wyrzezbic ramiona.a takze nogi prosze o odpwiedzi dzieki z gory buzka:)

Gość odpowiedzcie
dzieki z odpowiedzi:(

Gość rower odchudza

Gość odpowiedzcie
ale jakie partie ciala dokladnie? czy bieganie byloby lepsze?

Gość biegowiczka
bieganie jest zdecydowanie lepsze wiecej schudniesz i brzuch szybciej spadnie niz po rowerku a rower jest dobry w sumie tylko na nogi i uwazaj zeby ci sie miesnie za duze nie zrobily na lydkach bo to tez nie ladnie

Gość odpowiedzcie
ale bieganie mnie wykancza,po paru minutach nie mam juz sily:( a rowerkiem moge zapylac pare godzin:(

Gość biegowiczka
tez tak mialam na poczatku ale musisz stopniowo zwiekszac wysilek najpierw biegaj krotko po kawalku wyznacz se jakis odcinek i przebiegnij potem idz bardzo szybko tylko sie nie zatrzymuj i potem znowu biegnij nastepnego dnia bedzie juz lepiej i po tyg bedzie widac efekty i oczywiscie dieta i nie zwykly obiad tylko cos innego dietetycznego bo jak zjesz smazonego kotleta i ziemniaki to co to za dieta

Gość odpowiedzcie
ale ziemniaki w umiarkowanych ilosciach nie tucza no nie?

Gość biegowiczka
jak zjesz same ziemniali bez niczego to nie ale jak z sosem lub miechem to tak ja od roku nie jem ziemniakow jedynie czasem w zupie a miesa nie jem od trzech lat z wyjatkiem piersi ale to sporadycznie z salatka wtedy napewno szybciej sie chudnie

Gość odpowiedzcie
ile wazysz? ja 62 kg i mam 165 cm wzrostu.chce wazyc 55 ile mi to zajmie? jestem zrezygnowana,skoro rower to kicha to co ja mam robic,do innego sportu sie nie przekonam:(

ja kocham rower,i tak samo jak ty do biegania bym się nie zmusiła,w zeszłe lato zależało mi na schudnięciu(wesele)kręciłam dość sporo,ale niestety ja mam tak,ze zeby zrzucić trochę to muszę też do tego ograniczyć jedzenie-ale efekty były super,cóż lato się zbliża już się cieszę

Gość odpowiedzcie
baja--ale na brzuch tez pomoze? zastanawiam sie czy nie wyjsc teraz na biegi ale nie moge sie zebrac.. nie lubie tego,zawsze kolesie sie lampia jak jade autem:( a lasu tu nie mam pod reka:(

pomoże,ja maleję w obwodzie po jakiś 1,5-2 miesiacach jazdy,aha i co ważne waga za bardzo nie maleje,ja byłam tym przerażona,ale mój mąż cały czas mi tłucze,ze to jest najlepiej ,bo tworzą się mięsnie,a baby jak to baby chciałyby tylko wagę stracić.

Gość odpowiedzcie
ale ja bym nie miala z kim isc biegac ,mieszkam w dojczach od niedawna i nie znam tu nikogo:( a turasy mnie draznia,bo podjezdzaja blisko autem;( rowerem jakos uciekne a z laczka?:(

Gość biegowiczka
mam 168cm wz i 49kg zmus sie do biegania!!!!:)

Gość odpowiedzcie
bo,to ty masz niedowage,moda na ksciotrupy sie juz skonczyla ,ja mam ciezkie kosci,chce sie wytrenowac i tylko brzuch zrzucic,reszta jest ok,nosze rozmiar 36 czyli jest ok ale w brzuchu mam 68:(

Gość biegowiczka
ok teraz mam niedowage ale wyobraz sobie ze jak nie biegalam i jadlam duzo to wazylam 60 kg wydaje mi sie ze lepiej wazyc 49 niz 60 i miec wielki brzuch

Gość odpowiedzcie
nie wielki tylko troche odstajacymja mysle ze lepiej wazyc 55 i nie mam zamiaru sie tu klocic bo nie o to mi chodzi,ide na rower papa