Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, Dangerous napisał: Nie interesuj się. Masz rację, lepiej nie pisać. Magda się zdenerwuje, że będąc na utrzymaniu państwa z jej ciężko wypracowanych składek, bumelujesz nad jeziorkiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 167 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Masz rację, lepiej nie pisać. Magda się zdenerwuje, że będąc na utrzymaniu państwa z jej ciężko wypracowanych składek, bumelujesz nad jeziorkiem. A może ktoś tu pracuje w ZUS i kontrole naśle na takie l4? Nigdy nic nie wiadomo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: A może ktoś tu pracuje w ZUS i kontrole naśle na takie l4? Nigdy nic nie wiadomo Pani wzmacnia kości produkując witaminę D na słoneczku. Czego tu się czepiać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 167 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Pani wzmacnia kości produkując witaminę D na słoneczku. Czego tu się czepiać? A Ty co? Nadal łykasz suplementy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, taka_pokraka napisał: A Ty co? Nadal łykasz suplementy Tiaa, właśnie zamówiłam kolejne. Dobrobyt nas zab.ija Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 248 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Tiaa, właśnie zamówiłam kolejne. Dobrobyt nas zab.ija I jak u ciebie ten biotebal działa zaczynasz powoli przypominać yeti? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 167 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Tiaa, właśnie zamówiłam kolejne. Dobrobyt nas zab.ija Dokładnie, ja ciągle muszę zmiotki z młyna dodawać do paszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: I jak u ciebie ten biotebal działa zaczynasz powoli przypominać yeti? Nieee, normalnie mi rosną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 61 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Masz rację, lepiej nie pisać. Magda się zdenerwuje, że będąc na utrzymaniu państwa z jej ciężko wypracowanych składek, bumelujesz nad jeziorkiem. Dlaczego jesteś taka złośliwa? Zajmij się swoim kołem gospodyń wiejskich, Borynowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Dokładnie, ja ciągle muszę zmiotki z młyna dodawać do paszy. Ja teraz jakieś karczochowe kapsuły. Dzisiaj wypiłam szklaneczkę pepsi popijając czekoladowe jajeczka. Niech żyje logika i konsekwencja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Dlaczego jesteś taka złośliwa? Zajmij się swoim kołem gospodyń wiejskich, Borynowa. Dlatego, że uważam cię za mitomankę w kwestiach zatrudnienia. Nie należę do KGW ze względów zdrowotnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 167 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Ja teraz jakieś karczochowe kapsuły. Dzisiaj wypiłam szklaneczkę pepsi popijając czekoladowe jajeczka. Niech żyje logika i konsekwencja. Liczy się 90% czasu a nie odstępstwa na święta tez odpuściłam sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 61 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Dlatego, że uważam cię za mitomankę w kwestiach zatrudnienia. Nie należę do KGW ze względów zdrowotnych. Siedzisz całymi dniami jak ta kwoka na bezrobociu, to i dla ciebie wszystko, co jest sprzeczne z twoją wizją życia jest mitomaństwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, taka_pokraka napisał: Liczy się 90% czasu a nie odstępstwa na święta tez odpuściłam sobie Musiałaś mi dowalić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Dangerous napisał: Siedzisz całymi dniami jak ta kwoka na bezrobociu, to i dla ciebie wszystko, co jest sprzeczne z twoją wizją życia jest mitomaństwem. Bezrobotni są zarejestrowani w urzędzie pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 167 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Musiałaś mi dowalić? Chciałam pocieszyć, tylko tak niefortunnie wyszło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Chciałam pocieszyć, tylko tak niefortunnie wyszło W tym świątecznym tygodniu, po obdarowaniu przez Zajączka, moje procenty zaryły w podłogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 276 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Dangerous napisał: Siedzisz całymi dniami jak ta kwoka na bezrobociu, to i dla ciebie wszystko, co jest sprzeczne z twoją wizją życia jest mitomaństwem. Ale to ty tu sama opisujesz swoje komediowe życie przecież. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 167 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: W tym świątecznym tygodniu, po obdarowaniu przez Zajączka, moje procenty zaryły w podłogę. To się zrobi bilans miesięczny albo kwartalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To się zrobi bilans miesięczny albo kwartalny Właśnie tak myślałam żeby przenieść głodówki z Wielkiego Postu na teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1356 Napisano 1 godzinę temu Dramat. I tyle w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1356 Napisano 59 minut temu 20 minut temu, Dangerous napisał: Siedzisz całymi dniami jak ta kwoka na bezrobociu, to i dla ciebie wszystko, co jest sprzeczne z twoją wizją życia jest mitomaństwem. Dobrej nocy, bo zabrakło mi słów i niech to będzie najlepszy komentarz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 61 Napisano 56 minut temu 11 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ale to ty tu sama opisujesz swoje komediowe życie przecież. Czego znowu chcesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 61 Napisano 55 minut temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dobrej nocy, bo zabrakło mi słów i niech to będzie najlepszy komentarz Tak wcześnie? Słodkich snów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 276 Napisano 48 minut temu 6 minut temu, Dangerous napisał: Czego znowu chcesz? Dziwisz się czemu ludzie są złośliwi i dorabiasz im jakieś niby projektowanie to ci tłumaczę cierpliwie gdzie jest źródło histori o tobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 61 Napisano 44 minuty temu 3 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Dziwisz się czemu ludzie są złośliwi i dorabiasz im jakieś niby projektowanie to ci tłumaczę cierpliwie gdzie jest źródło histori o tobie. „Histori” powiadasz. Na tym zakończymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 132 Napisano 35 minut temu 6 minut temu, Dangerous napisał: „Histori” powiadasz. Na tym zakończymy. Madzie kiedy zaczniesz poprawiać? Czy jej byki, aż tak nie rażą w oczy? W sumie jestem w stanie to zrozumieć. Madzia przymykała oko na twoje pijaństwo i bezrobocie, a ty na jej błędy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 276 Napisano 26 minut temu 16 minut temu, Dangerous napisał: „Histori” powiadasz. Na tym zakończymy. Ojojoj, polonistka co sama byki wali znalazła mała literówkę i zakończyła rozmowę o swoich życiowych kompromitacjach. Potęzny argument Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsicki 1 Napisano 24 minuty temu Ja pamiętam jak gieniutka kiedyś byka po angielsku zrobiła to ją poprawiałem jeszcze, wielka polonistka ą ę, english native speaker Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 61 Napisano 21 minut temu 12 minut temu, karmazynowy przyplyw napisał: Madzie kiedy zaczniesz poprawiać? Czy jej byki, aż tak nie rażą w oczy? W sumie jestem w stanie to zrozumieć. Madzia przymykała oko na twoje pijaństwo i bezrobocie, a ty na jej błędy Dlaczego postawiłeś przecinek przed „aż”? Co ma Madzia do tego? Czy w ogóle temat ciebie dotyczy? Bezrobocie i alkoholizm to akurat twój problem, z czym nie kryłeś się zbytnio jeszcze do niedawna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach